• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Witam sie i ja z rana ;) my na nogach od 7 rano ... Paweł o 5 wstał zjesc i jakos ciezko mu było zasnać wiec przytulał sie do mamusi do 7 :D na 9 meza zawiozlam do pracy pozniej do mamy pojechalam ... i na zakupy do auchana i pozniej mame i brata do lekarza sportowego podrzucilam no i do domu :) BOSHE co za pogoda !!!! LEJEEEEEEEEEEE I LEJEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;[
mały zasnal w samochodzie i jak bylam pod blokiem <zapakowana w torby dwie ciezkie> zebydziłam go do domu a ten w ryk :o ledwno doszlam na 3 pietro ... wchodze rozebrałam sie i rozpakowałam ... chce zrobci kanapke dla Pawła bo głodny ... patrze Chleba nie ma :o :o wiec ja za telefon opieprzyc meza ze nawet nei powiedzial ze chleba nie ma ze skonczyl ostatni :[ :[ :[ szukac telefonu ... nie ma :[ ... mysle super.. weszlam szybko na GG aby sis zadzwonila zobaczyc gdzie lezy itp ... ale cisza... wiec mały w pouch wiatrówki na siebie parasol i znow na doł ;o ;o naszczescie telefon byl ;-) a przy okazji zaszlam po chleb ale jak wchodzilam myslalam ze nie wyrobie ledwo wchodzlam :D
a no i kupilam rzeczy na leczo :) zaraz zmykam robic ;P trzeba korzystac puki jeszcze cukinie sa ;-)

Ps. Martolinka Ogórki w musztardzie ..mmm bajka ;-) ;:P i Kiszone tez pycha :D haha

Już by ten deszcz mógł odpuścić ...leje od rana non stop:-/ amiałm iść na zakupy...to sobie poszłam....

edit: ale cisza na forum halo:D:D:D u Was nie pada ??? halooooo :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa z okazji 1 Wrzesnia i wam tez zycze duzo siły na nowy rok szkolny 2010/2011 !!!
Dzisiaj jeszcze w miare, ale jutro tez na 7.30 i 8 godzin jak ja tesknie za tym malym szkrabem to szooook, on tak chyba za mna nie teskni
to ja nie wiedziałam że ludzie są takie świnie i mogą zdjecia dzieci wykorzystywać..
WYJĄTKOWA dasz rade
ja od października idę na studia,boją sie że nie ogarne wszystkiego ale licze na pomoc rodzinki.
trzymam kciuki
podziwiam, ze jeszcze sie staracie o drugie, bedziesz przemeczona ciaza, male dziecko, studia ale moze akurat tego potrzebujesz
....SZUukac telefonu ... nie ma :[ ... mysle super.. weszlam szybko na GG aby sis zadzwonila zobaczyc gdzie lezy itp ... ale cisza... wiec mały w pouch wiatrówki na siebie parasol i znow na doł ;o ;o naszczescie telefon byl ;-) a przy okazji zaszlam po chleb ale jak wchodzilam myslalam ze nie wyrobie ledwo wchodzlam :D
......
To sie nazywa aerobik :))) tylko podziwiac

No, pisałyście coś do mnie bo mi się nadrabiać nie chce, tyle naskrobałyście :D

I po rozpoczęciu i.....po godzinnym staniu w kolejce po podręczniki....ech :/ Ale moja gwiazda pięknie wyglądała! A jaka odważna (a trezba zaznaczyć ze należy do nieśmiałków) śmiało pomaszerowała do Pani, a większość dzieci płakało.

Wieczorem wstawię fotki, teraz lecę dokupić parę rzeczy.

U mnie leje cały dzien a mały zaliczył dwie drzemki po 2h i 2,5h z czego na jednej też się przespałam. Leniu****ę, obiad mamusiny zjedliśmy, męża jeszcze nie ma a mały buszuje. Poluję na kulki do basenu (ja do kojca) dla małego. W Swiecie dziecka 100 szt ok 50-70 zł, całe szczescie ze się powstrzymaliśmy bo na allegro dużo taniej. Mały kocha biegać za piłeczkami po domku, zobaczymy czy bedzie to prezent udany. Ostatnie zakupki fontanna playskool, i mula z ikei nie zachwyciły, ale ogólnie on chyba jeszcze na takim etapie, wziąć, pogryźć, porzucić ;D

U mnie leje cały dzien a mały zaliczył dwie drzemki po 2h i 2,5h z czego na jednej też się przespałam. Leniu****ę, obiad mamusiny zjedliśmy, męża jeszcze nie ma a mały buszuje. Poluję na kulki do basenu (ja do kojca) dla małego. W Swiecie dziecka 100 szt ok 50-70 zł, całe szczescie ze się powstrzymaliśmy bo na allegro dużo taniej. Mały kocha biegać za piłeczkami po domku, zobaczymy czy bedzie to prezent udany. Ostatnie zakupki fontanna playskool, i mula z ikei nie zachwyciły, ale ogólnie on chyba jeszcze na takim etapie, wziąć, pogryźć, porzucić ;D
Ula a ty chcesz te 100 szt po domu rozrzucić ? :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry