• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Dziubasku powinnyśmy brać z Ciebie przykład, dodatkowo podziwiam bo przecież Ty jesteś w dwupaku. Że też chce Ci się tak aktywnie spędzać czas. Oja ;D Ja dziś zaszalałam i śmignęłam z mamą do babci z małym. U mnie nie ma większych sklepów dopiero w W-wie, gdzie mam ok pół godzinki jazdy autem więc odpada. Gdybym miała napewno nie jeden raz odwiedziłabym moloch. Warunek-trzeba mieć kasiorkę ;D

reklama
My smoków mamy 5, ostatnio tatuś kupił 5 na nocny sen Aventa (swieci w ciemności). O dziwo pilnujemy ich, czasami gdzieś zginą i tatuś mieszkanie przetrzepuje w poszukiwaniu. Kaśka..wpadam do Ciebie z małym na obiadek ;D Ty zawsze coś upichcisz dobrego. Mąż chyba Cię na rękach nosi ;D
ja mam 2 bo inne jak kupilam syn nie chciał :| wiec mamy te dwa :D i tez staram sie pilnowac bo jak mi zgina to masakra :o :o a hipermarketu całodobowego nie ma u nas :D a na obiad zapraszam ;P i nie wiem czy dobre zwykłe ale zawsze cos na ciepło ;-) i Maz narzeka tylko na mnie :D wiec nie nosi ;] wiecznie mu cos nie tak ...

My też sami cały dzień siedzimy i zawsze tak układam tydzień, żeby w domu nie siedzieć więc jezdzimy po parkach, znajomych, a jak deszcz pada to do Ikei sie wybierzemy, a dziś byliśmy w kinie :) Olaf wybawil sie z innymi dziećmi pod ekranem. Bo najgorzej jak codziennie to samo się robi i siedzi w domu albo chodzi na psacery w te same miejsca. Polecam zmiany :) to poprawia humor :)
Cleo, zapraszam do nas :) masz niedaleko, ja tez z Olafem możemy wpaść na Tarchomin, moze w piątek, co? niezależnie od pogody!
oo w kinie :) super .. .ja bym chyba sie bała a co grali ? :) da sie ogladac film z maluchami ? :) i co racja to racja... ja tez siedzie w domku non stop z małym ale jak czuje ze odbija mi to gdzies jade :)

Dziubasku powinnyśmy brać z Ciebie przykład, dodatkowo podziwiam bo przecież Ty jesteś w dwupaku. Że też chce Ci się tak aktywnie spędzać czas. Oja ;D Ja dziś zaszalałam i śmignęłam z mamą do babci z małym. U mnie nie ma większych sklepów dopiero w W-wie, gdzie mam ok pół godzinki jazdy autem więc odpada. Gdybym miała napewno nie jeden raz odwiedziłabym moloch. Warunek-trzeba mieć kasiorkę ;D
zgadzam sie :)

nie no ja też urozmaicam sobie dni, ale mimo wszystko mam już powoli dosć i z chęcią poszłabym np. do pracy, ale przy trybie pracy mojego, to nie ma szans, chyba , ze miałabym opiekunkę " na każde zawołanie" ;-) a to nierealne i ze względów organizacyjnych i pewnie finansowych:-)
Ale mam nadzieję, że juz niedługo wszystko nam się poukłada :-) i będe mogła wrócić do pracy :-)
wiem, ze to dobrze zrobi i mnie i Eli:-)

Eliza zapomniała o smoczku, a skoro nie tęskni za nim, to mamuśka nie przypomina o nim :-)
ale to prawda, ze jak dzieciaczki gdzieś schowają smoka, to całe mieszkanie można przeszukaćhehehhe

jakbym siedziała w domu to bym wylądowała w szpitalu psychiatrycznym, zawsze taka byłam :)
A po molochach rzadko chodzę, wolę parki, ale pewnie zimą częsciej będziemy odwiedzali sklepy. Co do kasy to dziś pochodziłam po sklepach przed kinem i kupiłam w super pharm tylko żel do buzi, nie przelewa mi sie i nie wydaję niepotrzebnie kasy, wolę iść do kina z Olafem za 15 zl :)
(...)oo w kinie :) super .. .ja bym chyba sie bała a co grali ? :) da sie ogladac film z maluchami ? :) i co racja to racja... ja tez siedzie w domku non stop z małym ale jak czuje ze odbija mi to gdzies jade :)

(...)
jezdzimy, jak już, na seanse multibabykino, dziś grali Niewinną z Antonio Banderasem.
Trochę filmu obejrzałąm trochę za Olafem poganiałam pod ekranem, a on się wybawił zabawkami i z innymi dziećmi. Fajnie było.

Dziubasek podziwiam cie, tyle energii masz:-) Podziel sie z nami tez. U mnie kina dla dzieci nie ma, park jest ale taki sobie, w sumie to nie ma gdzie za bardzo chodzic no chyba ze do lasu :-p Tam sie sama boje isc bo nigdy nie wiadomo kogo sie spotka :szok: Chyba wezme rady dziubaska do siebie i cos wymysle: moze basen:rofl2:?? Musze zadzwonic i sie dowiedziec co i jak.

Dziewczyny ... mialam pisac jakis czas temu o tej dziewczynie co passi pytala... faktycznie to prawda ... i akcja wrze na całe forum BB !nawet artykuł znalazłam w necie Polki potrafią! - Wiadomości24 jest tez wątek https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index44.html gdzie dziewczyny rozmawiaja o tym co trzeba dla Ani i takie tam ... jest również brany udział w konkursie gdzie mozna wygrac meble wiec fajnie by było jakbyście klikały codziennie ... wiem ze czasem mozna oddac pare głosów TWOJE PUDEŁKO konto zrobiła kolezanka Ani .... powiem wam ze w tym konkursie dzis z rana miałysmy przewage z 200 głosów z tym kibolem ... a teraz 1100 przewagi !! konkurs trwa do 30 wrzesnia :)

Dziewczyny ... mialam pisac jakis czas temu o tej dziewczynie co passi pytala... faktycznie to prawda ... i akcja wrze na całe forum BB !nawet artykuł znalazłam w necie Polki potrafią! - Wiadomości24 jest tez wątek https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index44.html gdzie dziewczyny rozmawiaja o tym co trzeba dla Ani i takie tam ... jest również brany udział w konkursie gdzie mozna wygrac meble wiec fajnie by było jakbyście klikały codziennie ... wiem ze czasem mozna oddac pare głosów TWOJE PUDEŁKO konto zrobiła kolezanka Ani .... powiem wam ze w tym konkursie dzis z rana miałysmy przewage z 200 głosów z tym kibolem ... a teraz 1100 przewagi !! konkurs trwa do 30 wrzesnia :)

Wątek Ani sledze od jakiegos czasu na ''mozesz pomóc'' do tego klikamy z mezem, jak rowniez w pracy klika z innych kompów i na gg dalismy info innym znajomym :-)

Hej. Ja właśnie siedzię i piwkuję (znów??) Znów dziś w szkole do 20tej , jeszcze zakupy i tak wyszło ze pogarnęłam z lekka w domu dałam jeśc małemu i spać poszedł. W sumie to i dobrze,bo już nie wytrzymywałam tak w tych 4 ścianach. Padam na pyszczek ...;/ Jutro do 18tej. :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry