• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

a ja wlasnie wyszłam z wanny :) zrobilam se godzinny relaks :) Pawcio jeszcze nie spi :) ale zaraz bedzie lulac :) Dziś pije Winko oglądam Hotel i Szpilki :) do winka mam wedzonego oscypka mmmmmmm pycha :)

reklama
oh ja dziś po pierwszym zebraniu, pdama na pysk. Wczoraj przygotowywałam sie do 2 w nocy. Denerwowałam sie diabelnie. Po lekcjach w kłusa przylecialam do domu małego nakamic. Na szybko obiad w ciagnelam i potem strasznie żalowalam, bo mi się z nerw cafalo. A wszystko dletego, ze mam jednego tatusia w klasie co w kuratorium pracuje!!!! A jesczez babki z przedszkola mnie nastraszyly, ze on krytyke przy calej klasie rodzicow potrafi przeproowadzić ale widocznie nie miala co krytykowac, bo okaząl sie najbardziej spoko ze wszytskich tatusiów i całe nerwy na nic :D

ah zapomnialam dodac ze kolejna listopadówka "zaciążyła :D " ;P Kamcia znaczy sie :D w sumie "obrazila sie" na nas i nie udziela sie no ale myslalam ze wypada poinformować :) ... szczere gratulacje :)
gratulacje

Witam sie z ranka. Herbatka wypita, mala zaraz wstanie. Musze ogarnac, cos do garnka włozyc-tylko co?? . Wczoraj poszlam po jesienna czapke-okazalo sie ze juz wszystko przebrane, latalam po wszystkich sklepach jak glupia i nie moglam nic dostac. Chcialam zwykla biala czapke, koniecznie wiazana. Po wielkich trudach udalo sie, kupilam-30zl. Jest bialutka i fajna. Babki w sklepie mowily ze to juz za pozno na kupowanie czapki jesiennej- bylam w szoku-przeciez to poczatek wrzesnia dopiero.

Pianistka
to chyba 2 mamy listopadowe bedza mialy dziecko: dziubasek i kamcia. Sory jesli kogos przeoczylam. Podziwiam obydwie dziewczyny.
to jets jakas pomyłka z tymi czapkami... mojemu kubie łepetyna to jak szalona zawsze rosła i ciągle mma problem, bo na zime np 1 czapka nie starcza, trzeba zaraz większa dokupywać i co? Na początku sezonu kupię jedną a potem jak większa potrzena to już nie moge dostać.

A my dzis mamy 11 m-cy, jeszcze tylko miesiac i roczek, szook jak to zlecialo!
sto lat!

Dziewczyny hehehe....jak mały się urodził kupiłam mu kombinezon coccodrillo rozm.68..tak mi doradziła wspaniałomyślna mama i Pani ekspedientka..efekt Oliwier w tym mógł się 3 razy zawinąć.

Wiesz co, ja też miałam kombinezon 68 dla Alicji i jak ją w niego w szpitalu wkładałam do nie dostawała nogami do nogawek nawet, ale zakładałam go jej przez całą zimę aż chyba do marca :) I tak się nie ruszała, bo na spacerach się hibernowała w 5 sekund.Za to teraz zupełnie nie wiem jaki kupić - myślicie, że lepszy jednoczęściowy czy spodnie i kurtka ?
Swoją drogą te rozmiary zaczynają mnie już wkurzać - wczoraj szwagierka przyniosła sukieneczkę z bluzeczką,napisane 74 - 12 miesiecy, wiec powinno być dobre jak najbardziej. Alicja ledwo się w sukienkę zmieściła....

Chcialam zwykla biala czapke, koniecznie wiazana. Po wielkich trudach udalo sie, kupilam-30zl. Jest bialutka i fajna. Babki w sklepie mowily ze to juz za pozno na kupowanie czapki jesiennej- bylam w szoku-przeciez to poczatek wrzesnia dopiero.

ja też mam starszny problem z kupieniem czapki w zwykłeym sklepie, wiosenne i letni kupowałam tutaj: Broel

Są bardzo ładne i dobre jakościowo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
House mówicie-juz przełączam hehe

Ej czemu on jest w psychiatryku ?? Kurcze chyba musze zaczac ogladac od poczatku a teraz sezon 6 szok.

Któraś z was ogladala Prison Break?? Ja uwielbiam ten serial, obejrzalam w ciazy wszystkie sezony 2 razy. Szkoda ze juz nie kreca ;-(

Ostatnia edycja:

Ej czemu on jest w psychiatryku ?? Kurcze chyba musze zaczac ogladac od poczatku a teraz sezon 6 szok.

Któraś z was ogladala Prison Break?? Ja uwielbiam ten serial, obejrzalam w ciazy wszystkie sezony 2 razy. Szkoda ze juz nie kreca ;-(

Uuu to ja na necie juz caly 6ty obejrzalam, czekam teraz na 7my:) hehehe
Nie mam polskiej tv wiec dlatego:)

ja juz pol 6 sezonu Hausownika obejrzalam przed wakacjami a w ciazy tez House rządzil na 2 kanałach + sposciagane odcinki... szał w trampkach normalnie :D po obejrzeniu kinomaniak.gif czuje sie prawie jak doctor od spraw beznadziejnych i nie tylko hehe.

reklama

Któraś z was ogladala Prison Break??
Ja uwielbiam ten serial, obejrzalam w ciazy wszystkie sezony 2 razy. Szkoda ze juz nie kreca ;-(

Ja!!! :) sciagałam 2 sezony do przodu :) bo nei mogłam wytrzymac :D:D:D
a House to nigdy nie lubilam nie wiem czemu ;P moze temu ze nigdy nie obejrzałam dokladnie żadnego odcinka :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry