Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy jeden zabek wiecej (w bolach strasznych) i nastepny juz tez na wydaniu![]()

Chyba kontakt sie odnowił, chociaz i tak mam do niej dystans. Czas pokaże. Pózniej razem idziemy na kulki-dla dzieci, zobacze czy Majka w ogóle bedzie chceiała wejsc i sie pobawić. Zdam relacje jak wróce. Miłego dniaja mam czesto dopiero po 16 ...a więc cierpliwościDziewczyny powiedzcie ile mam czekać na przelew? Babka ma na 100% w innym banku konto .Wczoraj o 21 przelała.A ja nadal nic nie mam na koncie od niej.. ;/ Myślałam,że o 8 już robią pierwsze przelewy na konto
zalezy jeszcze ktore to banki.... bywa tez 2 dni robocze,niestety :/Dziewczyny powiedzcie ile mam czekać na przelew? Babka ma na 100% w innym banku konto .Wczoraj o 21 przelała.A ja nadal nic nie mam na koncie od niej.. ;/ Myślałam,że o 8 już robią pierwsze przelewy na konto
Dziewczyny powiedzcie ile mam czekać na przelew? Babka ma na 100% w innym banku konto .Wczoraj o 21 przelała.A ja nadal nic nie mam na koncie od niej.. ;/ Myślałam,że o 8 już robią pierwsze przelewy na konto
Witam
nie mogę się wyrobić żeby coś naskrobać co zasiądę do kompa to ten mały terrorysta zaraz mnie woła to znaczy jęczy, kwęka normalnie już sił brak
zastanawiam się kiedy on normalnie zacznie spać
jeszcze do tego włazi w kąty i trzeba go z stamtąd wyciągać bo zaraz jest bam i wrzask
zastanawiam się też nad przerwą między jego górnymi jedynkami czy u Waszych dzieci też tak jest ?
ja już niepamiętanym jak to było 20 lat temu u starszych moich dzieci
Dziewczyny powiedzcie ile mam czekać na przelew? Babka ma na 100% w innym banku konto .Wczoraj o 21 przelała.A ja nadal nic nie mam na koncie od niej.. ;/ Myślałam,że o 8 już robią pierwsze przelewy na konto