reklama

Listopad 2009

reklama
Nie wiem laski co Wam już pisać...może macie rację z tymi kosmetykami, no ale co nie kupię to małe zostanie bez? :/ ech...

Marta ja również gratuluję ;) muszę wejśc na wątek odchudzający i zobaczyć co tam kombinujesz ;)

MARY a jak u Ciebie z dieta?

eh moje dziecko właśnie usnęło mi na plecach w MT ;/

Dziś znowu jedna drzemka i to na spacerze usnął.
Przeważnie o tej porze jest już do marudny do spania ale przychodzi tatuś więc się znowu roześpi i zasypia 20-21 kąpiel o 19. Dziś tatuś na zakupach więc wroci póżniej, mały taki marudny ze szok więc wzięłam go do MT na plecy, dałam zabawki ktore wyrzucał, dałam smoka i kocyk, zaczęłam odkurzać, wkładać rzeczy do szafki i przyszłam do pokoju gdzie grała VIVA i spisywałam rachunki od majstra a małemu głowa lata-patrzę a on zasypia, i padł mi na plecach :-D Znowu usnął mi przy muzyce głośnej - on uwielbia ze mną oglądać teledyski a dziś go nawet uśpiły.
No trudno-pójdzie spać na wieczór nieco później:-(
A tak wogóle nie mogę wogóle koło niego ukucnąc bo on wdrapuje mi się na barana :-D i tak skaczę z małym na plecach, trzymam za pupkę a on trzyma się mojej bluzki-kocha to i jeszcze podryguje kiedy przestaję skakać :-D
Idę i ja się położyć na moment bo już padam z lekka.

Ula to gratulacje - fajne uczucie , jak maleństwo na Tobie śpi :) Mąż kąpie małego . Ja włąsnie wróciąłm do kosmetyczki- robiła mi korektę wrastającego paznokcia . Troche bolało, ale juz nic mi sie nie wpija przy chodzeniu .
katrenki daj fotki na BB ja tez nie mam NK

Sandra to co piatek może być?

Ula to gratulacje - fajne uczucie , jak maleństwo na Tobie śpi :) Mąż kąpie małego . Ja włąsnie wróciąłm do kosmetyczki- robiła mi korektę wrastającego paznokcia . Troche bolało, ale juz nic mi sie nie wpija przy chodzeniu .
katrenki daj fotki na BB ja tez nie mam NK

Ten piątek??? nie dacie mi odpocząć :sorry:

Moj maz wraca dzisiaj po 23, musze po niego jechac, a juz mi sie oczy zamykaja, nie widzialam go od poniedzialku rano.

Jak ja dawno nie bylam na nk, musze wejsc zobaczyc zdjecia :-)

Dudziakowa sie odzywała? po roczku

reklama
Witam
jestem dziś tak zmęczona że nawet nie wiem za co mam się wziąć
nockę miałam fatalną, Mikołaj budził się w nocy chyba z 50x i to z krzykiem i z krokodylowymi łzami aż nie można było go uspokoić w końcu dałam mu Nurofen o pospał 3 godz w dzień też mało spał :(
że dzieci muszą cierpieć przez te ząbki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry