Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Kuba to nawet tran z łyżeczki pije ;-)i mu smakuje
No to niezły hardcore

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuba to nawet tran z łyżeczki pije ;-)i mu smakuje

eh moje dziecko właśnie usnęło mi na plecach w MT ;/
Dziś znowu jedna drzemka i to na spacerze usnął.
Przeważnie o tej porze jest już do marudny do spania ale przychodzi tatuś więc się znowu roześpi i zasypia 20-21 kąpiel o 19. Dziś tatuś na zakupach więc wroci póżniej, mały taki marudny ze szok więc wzięłam go do MT na plecy, dałam zabawki ktore wyrzucał, dałam smoka i kocyk, zaczęłam odkurzać, wkładać rzeczy do szafki i przyszłam do pokoju gdzie grała VIVA i spisywałam rachunki od majstra a małemu głowa lata-patrzę a on zasypia, i padł mi na plecachZnowu usnął mi przy muzyce głośnej - on uwielbia ze mną oglądać teledyski a dziś go nawet uśpiły.
No trudno-pójdzie spać na wieczór nieco później:-(
A tak wogóle nie mogę wogóle koło niego ukucnąc bo on wdrapuje mi się na baranai tak skaczę z małym na plecach, trzymam za pupkę a on trzyma się mojej bluzki-kocha to i jeszcze podryguje kiedy przestaję skakać
Idę i ja się położyć na moment bo już padam z lekka.
Ten piątek??? nie dacie mi odpocząć![]()

cześć laseczki :-)
u nas wszystko po staremu...
dziunka i jak szwagierka??

cześć dziewczyny!
dawno mnie tu na wątku nie było. jak to ten czas szybko leci, moja Frania 4.11. skończy roczek. już zastanawiam się nad menu, chcę zaprosić naszych znajomych z dzieciakami.
co u nas? Frania ma 6 zębów nad resztą pracujeraczkuje od 10 miesiąca i chodzi przy meblach, ale sama jeszcze się nie odważyła. jest bbbbbbbbbaaaaaaaarrrrrrdzo ruchliwym dzieckiem, jeszt wszędzie a ja za nią biegam.
Etna a moj lubi zreszta moj to lekoman :d jak widzi ze mama juz szpera w syropach itp to leci i sie cieszyślicznie wsyztsko łyka
i wapno i wita c a smakowe to juz wogole
![]()

jedynie cieszy się na widok kropli do nosa w aerozolu.;-)No to niezły hardcore![]()

Witajcie ,
u nas śliczny dzieńMłody zaraz pójdzie spać. a ja poczytam sobie
Etna nie ma odpoczynkuto co jutro ? dziunka?
i leeeeeje się ze mnie, ale w ostateczności dam radę ;-) To o której? 15-16-sta? No chyba że chcecie w sobotę przed południem;-)I PROSZĘ O PUBLICZNE ZLINCZOWANIE MNIE ;/

Tak jak ja nie dam jajówy mojej Asi;-)
Przez parę dni stawiała 3-5 kroczków sama, a teraz przestała:-(Tak było wczoraj usnął po 18 wstał z płaczem po 19 bo głodny, więc ja mu papu a wczesniej darł sie z zamknietymi oczami. Wiec po jedzeniu rozespał sie a ja jadłam frytki, Oli nie chciał do babci wiec u mnie na kolanach siedział a ja jadłam.
TERAZ PROSZĘ O LINCZOWANIE!!!!!!
....taki był biedny z płaczu ze dałam mu frytkę, on tak ślicznie ciumkał, zapytałam się mamy czy mogę a mama jedna mu nie zaszkodzi.................................................
W nocy mały spał niespokojnie jak zwykle ale o 3 rozbudził się, nie chciał tatusia mleka, poszłam zrobić kaszkę zjadł 100 ml. Przyszła babcia do naszej trójki i kazała nam isc spać a sama została z małym bo on się bawił o 4 w nocy. Poszłam do małego po 40 minutach, prawie juz babci zasną, wiec wzięłam go łożka i zasnęłam z nim. Godzinę później kręcił się, wstał i zwymiotował chlustając, płakał itd, wszystko zawymiotował. Poleciałam po męża a mały płacze i z wymiotów i z niewyspania..... Po godzinie usnął przy muzyce a po pół godzinie spania miał odruch wymiotny obudził się i wymiotował, oczywiscie kawałki frytki było widać. BOŻE JAKA DURNA DEBILKA ZE MNIE!!!!!!!!!!!!
Wstał więc o 7, dawałam picie i przed 9 spróbowałam dać mleczka, ale zrobiłam tylko 70 ml, na początku nie chciał jeść ale zjadł chętnie potem. Narazie nic, uffff.....
Boję się znowu wymiotów, i ze to się w biegunkę przeistoczy ;/
Z tego wszytskiego ja sama wymiotowałam z nerwów i miałam sraczkę brzudko mówiąc.
Piszę to na listopadzie bo chcę uprzedzić wszystkie mamusie!!!!!!!!
I PROSZĘ O PUBLICZNE ZLINCZOWANIE MNIE ;/