Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bardzo mądre, tylko jak tego dokonać???Szperam w necie i znalazlam cos fajnego;
Dzisiejsze nieśmiałe dziecko, to to, z którego wczoraj się śmialiśmy.— Ronald Russell
Dzisiejsze okrutne dziecko, to to, które wczoraj biliśmy.
Dzisiejsze dziecko, które oszukuje, to to, w które wczoraj nie wierzyliśmy.
Dzisiejsze zbuntowane dziecko, to to, nad którym się wczoraj znęcaliśmy.
Dzisiejsze zakochane dziecko, to to, które wczoraj pieściliśmy.
Dzisiejsze roztropne dziecko, to to, któremu wczoraj dodawaliśmy otuchy.
Dzisiejsze serdeczne dziecko, to to, któremu wczoraj okazaywaliśmy miłość.
Dzisiejsze mądre dziecko, to to, które wczoraj wychowaliśmy.
Dzisiejsze wyrozumiałe dziecko, to to, któremu wczoraj przebaczyliśmy.
Dzisiejszy człowiek, który żyje miłością i pięknem, to dziecko, które wczoraj żyło radośćią.
i co tu robic w taka pogode 
Pawełek zasnał szybko niesttey potwierdziło sie niedosłuch bez zmian ... pozatym poklocilam sie z lekarka ... o aparaty ... ale o tym kiedy indziej
halo halo witam sie i ja po dlugim czasiejakies skandale?
wlasnie zamrozilam porcje dyni na zime i robie sobie fajrant z winkiem w dloni ktos chetny?
![]()
aga444, twoj biszkopt jest fantastyczny! mam tortownice 29cm na 6,5 cm i wyszedl idealnie rowno, nic dziwnego,ze kilolkowi uciekl z 23cmdzieki
))))))))))
ps. troche glupie pytanie, ale czy to ciebie mam na facebooku? bo ze zdjecia ciezko powiedziec, a u nas na bb jest kilka agnieszek i teraz juz nie jestem pewna... masz dwuczlonowe nazwisko?
godzine temu odetchnelam z ulga bo na szczescie operacje mojego sie udala i jest przytomny, a tak sie balam,ze znowu go zostawia w spiaczce na kilka dni, jak ostatnio
((
ale przyznaje sie bez bicia,ze czekajac te 7h spalilam dwa papierosy z nerwow((
Jeszcze się trzęse....
Zostawiłam na 1H małego z B. Poszłam do znajomej po kiecke mamie mojej i na zakupy do carefour. Wracam.Dzwonie i dzwonie Bartek nie otwera ja już przerażona... Dzwonie i domofonem i na komórkę.Nic ...Dzwonie do sąsiadki.Otwera.Na szczęście dzrzwi nasze od domu otwarte.Wchodzę.Mały krzyczy i płacze.
SPodnie mu się trochę ściągnęły i chodzić nie mógł.Leżał i wył na podłodze.Bartek SPAŁ!!! Nie ruszyło go to ,że młody wył pół metra od niego!!! K**** myslałam,że go zaje***!!! Popłakałam się przez to wszystko.Mały 1 h był bez opieki.Nawet nie chce myśleć co by mu się stało.
Jezuuuuuuuuuuuu
Na dodatek miał go przebrać a mały kupka w pieluszce jak wróciłam.![]()
On się nie nadaje na ojca. Jak on tak mógł ...![]()
to mi przypomina, ze teraz na karmienie A. mnie musi byudzic, bo ja zupelnie nei słyszę jak młody wyje a wyje naprawde konkretnie. Tzn słysze ale jakoś do mnie nie dociera. Poniewaz gnojek wyje ciagle w dzien tzn staram się żeby nie wyl czyli nosze non stop ale wystarczy, ze na moment go odloże chocby żeby za przeproszeniem tyłek podetrzec (bo jak sie załatwiam musi siedziec mi na kolanach) to natychmiast zaczyna wyć. Tak więc to wyce sni mi się ponocach i nigdy nie wiem czy jjak mlody wyje o żarcie to faktycznie wyje czy tylko mi się śpi. Dobrze, ze A. jakoś czuwac ostatnio zaczął, bo zwykle to tez dzieciaków nie słyszy.
halo halo witam sie i ja po dlugim czasiejakies skandale?
wlasnie zamrozilam porcje dyni na zime i robie sobie fajrant z winkiem w dloni ktos chetny?
![]()
tak nas olać
przyznaj się, z kim nas zdradzasz???
godzine temu odetchnelam z ulga bo na szczescie operacje mojego sie udala i jest przytomny, a tak sie balam,ze znowu go zostawia w spiaczce na kilka dni, jak ostatnio
((
ale przyznaje sie bez bicia,ze czekajac te 7h spalilam dwa papierosy z nerwow((

widzialyscie to? biedna dziewczynka Pijana 5-latka w szpitalu. "Musiała sporo wypić" - Wiadomości w Onet.pl
szok. zeby dorosly mial 1,5 promila we krwi to musialby wypic cala butelke wodki. jak takie male dziecko moglo wypic taka ilosc alkoholu (wiem,ze ilosc na dziecko jest mniesza ) z wlasnej woli? przeciez to musi smakowac obrzydliwie dla takiego maluszka(((((((((

Jeszcze się trzęse....
Zostawiłam na 1H małego z B. Poszłam do znajomej po kiecke mamie mojej i na zakupy do carefour. Wracam.Dzwonie i dzwonie Bartek nie otwera ja już przerażona... Dzwonie i domofonem i na komórkę.Nic ...Dzwonie do sąsiadki.Otwera.Na szczęście dzrzwi nasze od domu otwarte.Wchodzę.Mały krzyczy i płacze.
SPodnie mu się trochę ściągnęły i chodzić nie mógł.Leżał i wył na podłodze.Bartek SPAŁ!!! Nie ruszyło go to ,że młody wył pół metra od niego!!! K**** myslałam,że go zaje***!!! Popłakałam się przez to wszystko.Mały 1 h był bez opieki.Nawet nie chce myśleć co by mu się stało.
Jezuuuuuuuuuuuu
Na dodatek miał go przebrać a mały kupka w pieluszce jak wróciłam.![]()
On się nie nadaje na ojca. Jak on tak mógł ...![]()
Szperam w necie i znalazlam cos fajnego;Dzisiejsze nieśmiałe dziecko, to to, z którego wczoraj się śmialiśmy.— Ronald Russell
Dzisiejsze okrutne dziecko, to to, które wczoraj biliśmy.
Dzisiejsze dziecko, które oszukuje, to to, w które wczoraj nie wierzyliśmy.
Dzisiejsze zbuntowane dziecko, to to, nad którym się wczoraj znęcaliśmy.
Dzisiejsze zakochane dziecko, to to, które wczoraj pieściliśmy.
Dzisiejsze roztropne dziecko, to to, któremu wczoraj dodawaliśmy otuchy.
Dzisiejsze serdeczne dziecko, to to, któremu wczoraj okazaywaliśmy miłość.
Dzisiejsze mądre dziecko, to to, które wczoraj wychowaliśmy.
Dzisiejsze wyrozumiałe dziecko, to to, któremu wczoraj przebaczyliśmy.
Dzisiejszy człowiek, który żyje miłością i pięknem, to dziecko, które wczoraj żyło radośćią.