reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

ETna miało być dzisiaj i tak było umówione ,ale potem kazdemu cos nie pasowąło, a to sie spozni , a to praca sie przedłuzy... echh... i wez sie dogadaj:tak:
Ciasta gotowe. Tort zrobimy jutro z rana zeby byl na swiezo- w razie czego do Sowy blisko:-D Maz poprzyprawia jutro mieso na niedzielny obiad , potem basen.. pokój przygotowany ,a le czas zleci... moja lepsza polowa szoruje teraz dywan , bo wylał piwo :baffled: co tu dzis taka cisza

reklama
POMYLIŁAM WĄTKI!!! JEŚLI MOŻNA PROSZĘ MNIE PRZENIEŚĆ NA LISTOPAD ;)

Ja wczoraj miała kupić skarpety na przenty do powieszenia ale się powstrzymałam.Tak kuszą w tych hipermarketach ,że szok tylko chodzic i kupować.

Zaraz będę robić uwaga: rosół (nigdy mi nie wychodzi zawsze taki mentny jakiś) ;/

Wczoraj małemu kupiłam oczywiście bez przymierzenia buty w ccc.Wracam i co?Noga nie wchodzi. ;/

Wziełam małego i teściową poszliśmy zamienić lub zwrócić.Oddali kase i kupiliśmy w innym.

Mam już rowerek stacjonarny i zamierzam raz na dzień po 1h sobie jeździć. :)
a przykrywasz pokrywką? Jak przykryty zawsze będzie mętny

no to paproszki to zbierasz łyżką, najleiej "szumowką" taką z dziurkami, a poza tym musiasz przelać przez gęste sito po ugotownaiu. A ja myslałam, ze chodzi ci o to, ze on nie jest przezroczysty, bo żeby był przezroczysty to poza tym wszystkim co dziewczyny powyżej to nie wolno przykrywac.

wyjatkowa jak paproszki to mozesz pierwsza wode zlac z rosolu, albo zebrac szumowiny, albo przez sito i nie bedzie paproszkow

W koncu zabralam sie za zdjecia z roczku ufff i sa na zamknietym jakby ktos mnial chęć zobaczyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas jutro pierwsza imprezka urodzinowa, w pon druga. gieoska, ciesz sie,ze nie wybralas misia, tyle roboty,ze masakra i jeszcze mi futro zostalo do zrobienia. po nocy bede siedziec...

reklama
witam się, ja tak na chwilkę, ostatnio zagladam tylko na wątek z życzeniami, a tak poza tym, to baaardzo z doskoku jestem na bb,
u nas wszystko ok, jak nie siedzę u rodziców, to do teściów kursuję, trochę to męczące, ale nie chcę, żeby poczuli, ze Eli częściej u moich przebywa................mama nadzieję, ze wygospodaruję trochę czasu i ponownie załapię bakcyla BB heheheh
pozdrawiam ciepło :-)

Do góry