reklama

Listopad 2009

Kasia a na jakim watku jest ten krem Pianistki bo ja nie mam pomyslu jaki zrobic??i gdzie kupowalas barwnik??bo ja na allegro takie znalazlam Barwniki spożywcze - Pomaluj swoje ciasto! od CC (1383256676) - Aukcje internetowe Allegro lub takie BARWNIK SPOŻYWCZY 5 KOLORÓW 12.2011 (1384246716) - Aukcje internetowe Allegro ale sklaniam sie do tego pierwszego linka bo tam rozowy jest...a ozdoby sukienki to jakies kwiatuszki przyczepic mozna tez na allegro troche tego jest:-)

Kasia a mase wyrabialam w tym robocie Kasia(bo dzis przyszedl do mnie i kusi aby go sprobowac:-))

Kilolku to wg ciebie lepszy jest barwnik w proszku niz w plynie?lepiej lapie kolor??

ja barwniki mialam te takie jak te 2 tylko kupilam 1 butelke zielonego i na podwojna porcje to kolor wyszedł blady zielony
krem masz na watku SMAKI w 1 poscie masz spis i tam znajdziesz
a co do robota to nie robilam w nim tylko mikserem zwykłym bo moj maz kiedys ukrecił czesc do ubijania bo chcial ugniesc ciasto ;] a do cista inna koncowka jest ;] ;] dobrze ze to on zrobil bo bym słuchala gadania przez kolejnych 5 lat :D

reklama
Kasia a jak by Twoj M nie ukrecil tej czesci to mozna by bylo zrobic w tym robocie ta mase??myslisz ze w takiej misce mozna upiec biszkopt IKEA | Naczynia do serwowania potraw | Naczynia i miski | BLANDA BLANK | Miska gdzies czytalam ze ktos w tym piekl biszkopt wlasnie pod ten tort barbi a tu sa kwiatuszki na sukienke:-) OZDOBY NA TORT - MOTYLKI KWIATY LISTKI OKAZJA!!! (1388347119) - Aukcje internetowe Allegro

tak bo tam jest ta czesc do miksoawania bo tam i tak robisz 2 masy oddzielnie ;) no a co do naczynia to ostatnio sie zastanawalam i doszlam do wniosku ze nic nie powinno sie stac przeciez aby je "wyrzeźbić" trzeba rozgrzac to do wielkich stopni wiec te 180 nic nei zrobia misce :) a ozdóbki fajne :)

Kasia a na jakim watku jest ten krem Pianistki bo ja nie mam pomyslu jaki zrobic??i gdzie kupowalas barwnik??bo ja na allegro takie znalazlam Barwniki spożywcze - Pomaluj swoje ciasto! od CC (1383256676) - Aukcje internetowe Allegro lub takie BARWNIK SPOŻYWCZY 5 KOLORÓW 12.2011 (1384246716) - Aukcje internetowe Allegro ale sklaniam sie do tego pierwszego linka bo tam rozowy jest...a ozdoby sukienki to jakies kwiatuszki przyczepic mozna tez na allegro troche tego jest:-)

Kasia a mase wyrabialam w tym robocie Kasia(bo dzis przyszedl do mnie i kusi aby go sprobowac:-))

Kilolku to wg ciebie lepszy jest barwnik w proszku niz w plynie?lepiej lapie kolor??
kolor pewnie złapie tak samo ale ten w płynie jak dolejesz do remu to ci sie krem rozrzedzi. Ja robiłem rózne rzeczy tymi w plynie i za każdym razem był problem z konsystencją. Musiałam kombinować i zagęszczać. Czytałam, ze dlatego lepszy jest ten w proszku

kolor pewnie złapie tak samo ale ten w płynie jak dolejesz do remu to ci sie krem rozrzedzi. Ja robiłem rózne rzeczy tymi w plynie i za każdym razem był problem z konsystencją. Musiałam kombinować i zagęszczać. Czytałam, ze dlatego lepszy jest ten w proszku

Kilolku a czym zageszczalas??zeby byla lepsza konsystencja>??bo nie znalazmal na allegro rozowego w proszku a sukienka musi bcyc rozowa...

martolinka, gratuluje odwaznego postanowienia noworocznego :))) u ciebie zawsze wszystko takie zaplanowane i wszystko ci wychodzi po Twojej mysli (m.in odstawianie od piersi, usypianie itd itp) pozazdroscic!
:)

Banana wiesz, ze nigdy sobie się w ten sposób nie przyglądałam. Faktycznie coś w tym jest. Lubię panowac nad sytuacją, ale nie zawsze jest to możliwe.

Martolinka super postanowienie noworoczne:-) troszke zazdroszcze hehe.
to do roboty:-D

Dziękuję za gratulacje!!!! he he prawie jak już byłabym w ciąży:tak:
Znalazłam 3 kluby malucha, żlobki w 3miescie , do których chce młodego posłać. Musze najpierw wybadac co i jak , opinie itd.Od około czerwca /lipca zaczne znim chodzic na zajecia adaptacyjne. Choćbym nie wiem jak chciała nie jestem w stanie cały czas sie nim zajmowac (domowe obowiazki), a przy 2 dziecku to w ogołe. A tak bedzie sie rozwijał , bawił , miał ciekawe zajecia.
W czerwcu/wrzesniu powinnam sie obronic. Musze tylko cos wymyslic z praca zeby znowu nie siedziec przy dziecku za darmo.. Umowa-zlecenie nic po urodzeniu dziecka nie daje..

Maz spi, Antek spi od 15 a ja mam troche czasu:tak:

cześć dziewuszki :-)

martolinka 3mam kciuki za postanowienia ale fajnie :-)

dziubasku też bym miała stresa ale pamiętasz na pewno jakie już po wszystkim jest fantastyczne uczucie :-)

co do depresji to ja dziewczyny myślę że to wszystko przez siedzenie w domu... czasem mnie też dopada...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry