Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kasia a na jakim watku jest ten krem Pianistki bo ja nie mam pomyslu jaki zrobic??i gdzie kupowalas barwnik??bo ja na allegro takie znalazlam Barwniki spożywcze - Pomaluj swoje ciasto! od CC (1383256676) - Aukcje internetowe Allegro lub takie BARWNIK SPOŻYWCZY 5 KOLORÓW 12.2011 (1384246716) - Aukcje internetowe Allegro ale sklaniam sie do tego pierwszego linka bo tam rozowy jest...a ozdoby sukienki to jakies kwiatuszki przyczepic mozna tez na allegro troche tego jest:-)
Kasia a mase wyrabialam w tym robocie Kasia(bo dzis przyszedl do mnie i kusi aby go sprobowac:-))
Kilolku to wg ciebie lepszy jest barwnik w proszku niz w plynie?lepiej lapie kolor??
ja barwniki mialam te takie jak te 2 tylko kupilam 1 butelke zielonego i na podwojna porcje to kolor wyszedł blady zielony
krem masz na watku SMAKI w 1 poscie masz spis i tam znajdziesz
a co do robota to nie robilam w nim tylko mikserem zwykłym bo moj maz kiedys ukrecił czesc do ubijania bo chcial ugniesc ciasto ;] a do cista inna koncowka jest ;] ;] dobrze ze to on zrobil bo bym słuchala gadania przez kolejnych 5 lat