Kilolek obstwiam czwóreczki?ech właśnioe zobaczyłąm ze Wy juz je macie...
Byc może sie mylę ale mój Oli zanim wyszły 4 i jak wychodziły nie jadł obiadu 3 msc.... ;/ ani troszkę, teraz sie zmieniło ale szału nie ma. Ciągle na mleku jedziemy i obiadek jeden raz w ciągu dnia jest zjedzony, czasami ok 150 ml zupki mojej, ktora jest bardziej lub mniej gęsta, albo obiadek ze słoiczka ale tutaj jak na załączonym obrazku widać, jeden zje innego nie.
U Olinka na buzi bardzo duza plama skazowa, myslę ze ciasteczka maslane nie pomagają nam w jej usunięciu, a przecież do niedawna jadł czasami jogurcik, albo deserek z jogurtem i nic nie było a teraz jakby sie jakis liszaj zrobił, ech...zaczęłam smarować tormentiolem i mascią robioną w aptece taka do pupy.
Mama Ty cos pisałaś o masci cholerstelorowej na takie zmiany?
U mnie dzis na obiad piersi kurczaka w aromatycznym sosie, sos sklada sie z soku jabłkowego, miodu, kremówki, skórki z cytryny, imbiru - właśnie wstawiłam do piekarnika el nie wiem co to bedzie....to z książki kucharskiej tesciowej ech....nie wiem co to za cudo...
Byc może sie mylę ale mój Oli zanim wyszły 4 i jak wychodziły nie jadł obiadu 3 msc.... ;/ ani troszkę, teraz sie zmieniło ale szału nie ma. Ciągle na mleku jedziemy i obiadek jeden raz w ciągu dnia jest zjedzony, czasami ok 150 ml zupki mojej, ktora jest bardziej lub mniej gęsta, albo obiadek ze słoiczka ale tutaj jak na załączonym obrazku widać, jeden zje innego nie.U Olinka na buzi bardzo duza plama skazowa, myslę ze ciasteczka maslane nie pomagają nam w jej usunięciu, a przecież do niedawna jadł czasami jogurcik, albo deserek z jogurtem i nic nie było a teraz jakby sie jakis liszaj zrobił, ech...zaczęłam smarować tormentiolem i mascią robioną w aptece taka do pupy.
Mama Ty cos pisałaś o masci cholerstelorowej na takie zmiany?
U mnie dzis na obiad piersi kurczaka w aromatycznym sosie, sos sklada sie z soku jabłkowego, miodu, kremówki, skórki z cytryny, imbiru - właśnie wstawiłam do piekarnika el nie wiem co to bedzie....to z książki kucharskiej tesciowej ech....nie wiem co to za cudo...
Ostatnia edycja: