Ale piękne zdjęcie masz w sygnaturce
Praca, praca, praca![]()
i bb hahhahahhahahhaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale piękne zdjęcie masz w sygnaturce
Praca, praca, praca![]()
Gie-oska ewentualnie barwnikami do tkanin, ale to caly element bys musiala zafarbowac.
Ilonka wiem ze calosc musze pofarbowac a gdzie takie barwniki do tkanin mozna kupic??i myslisz ze to nie bedzie farbowac podczas uzwania tzn ze mi Kacpra tapicerka nie pofarbuje jak bedzie w wozku![]()

zapewne dobra była, bo truskawkowa bodajże , co kto paczkę wyśle to Hanka krzyczy "moja paczka, ciuchy będą" 

bo oni to chyba z chin wysyłają bezpośrednio , no i mi się też starsznie niektóre rzeczy podobająHey kobitki! Ilona spodnie supoer ale niestety tez nie dla mnie. Jak schudne to może)) Bardzo mi sie podobają ciuchy japan styl ale głupie jest to, że za każdą sztuke płaci się przesyłke. Zarabiają przede wszystkim na przesyłkach...
Etna nie miałam kiedy poszukac , ale zaraz sie bioremartolinka jak tam moja stronka z kolczykami? skromnie zapytam
Dziunka koty szczepimy , sterylizujemy i odrobaczamy niezależnie od tego czy wychodza , czy nieJak to jest z tą wścieklizną przy dwójce kotów niewychodzących? Trzeba?
...
także zaszczep koniecznie. Trzeba byc odpowiedzialnym za naszych przyjaciół mniejszych
W razie gdyby kot ugryzł mozesz miec kłopoty. Ja szczepie Myszkina regularnie na te podstawowe choroby. Białaczke odpusciłąm ze wzgledu na to , ze jest zwykłym dachowcem a białaczka dotyczy głownie kotów z hodowli. Poza tym kosztuje troche