reklama

Listopad 2009

Cleo stała inwigilacja mówisz? musisz wytrzymac a w koncu bedzie lepiej

a daj spokój ,już kurwica mnie strzela
na obiad ryba ok ale ja nienawidzę popijac niczym gorącym a już na pewno nie barszczem.teks tesciowej "co nie smakował CIIIII??" to jej powiedzialam że ja nie lubię drugiego popijac zupą i tyle.a dużo by wymieniać.

oglądam filmik na yt ten co na off topic był śmieszny to tez co oglądam i co to bo tak się smieje...a ton żeo matko święa jakbym zbrodnie popełniła...

D chory ale ***** jak spię z małym namietnie graale zająć sie to nie ma kiedy Igim.Boże w jaką durną rodzine weszłam.

reklama
Cleo a mówiłas , ze jak sie odbijecie to znowu sie przeprowadzicie. Co masz na mysli ? po prostu teraz odkladacie pieniadze , czy jak? kurcze tak myslałąm , ze bedzie fajnie a Ty sie tam marnujesz

Cleo a mówiłas , ze jak sie odbijecie to znowu sie przeprowadzicie. Co masz na mysli ? po prostu teraz odkladacie pieniadze , czy jak? kurcze tak myslałąm , ze bedzie fajnie a Ty sie tam marnujesz

ten mój kretyn D nie potrafi zarobić.i jestesmy na utrzymaniu teściowej.wiec za bardzo nie powiesz ze chcesz to czy to.i masz ***** do gadania.długi jak diabli.ach...czekam na te jego kokosy juz od stycznia i niema nic.a pretensje do calego swiata ma.gdyby tescie byli normalni to sama bym pojechala do tej zakichanej wawy i cos znalazla a mały by był pod ich opieką.ale niestety...

ja chce sie rozejsc z nim zresztą.

Cleo jak mi Cie zal:( biedulka! 3maj sie jakos:* wszystko sie ulozy na pewno:) piszesz, ze chcesz sie rozstac z D.? To az tak zle?:( trzymam za Ciebie kciuki!

ja dzisiaj caly dzien chodzilam wkurzona jak nie wiem co. Ale mnie mezus wkurzyl;/ szkoda gadac ;/ na szczescie troche juz lepiej ale co sie udenerwowalam to moje;/

a do tego wszystkiego Kuba chory...:(

Polaa a co się stała?mam nadzieje , ze juz lepiej...

A ja dzis mam ochote sama sie zamknac za kraty. Wlałam do kubeczka Antak wode z przed chwila wyłączonego czajnika - wrzatek. Chciałam zeby ostygła do kaszki. Moment , gdy odstawiałam czajnik podbiegł Antek , wspiał sie na paluszki , czego do tej pory nie robił i sciagnał kubek . W ostatniej chwili udało mi sie tak przechylic kubek , ze tylko troszke poleciało mu na raczke. Ale to i tak wrzatek. Popsikałam Panthenolem . Biedk płakał. Skórka lekko zaczerwieniona , bez bąbli. Nie chciał za bardzo sie kąpac . Wiec tuliliśmy się i Antek zasnął. Bede obserwowała/ Jestem wsciekłą na siebie....

martolinka no tak to juz jest z dziecmi, nie zlosc sie na siebie;) nie Twoja wina.
Chociaz ja mam to samo, jak sobie Kuba cos zrobi przy mnie np. sie uderzy i placze to sie zloszcze ( a caly czas jestem z Nim, nie spuszczam Go z oka).
a jesli chodzi o mnie i meza to dlugo by gadac, na szczescie jest ok:) udobruchalam Go chociaz wydawalo mi sie, ze zawinil ale On twierdzil inaczej;/ moze i mial racje?! Bo rzeczywiscie jak cos zrobi nie tak to zawsze przeprosi a dzisiaj sie upieral przy swoim, w sumie o pierdołe jak zawsze poszlo ale poszlo;/ bylo minelo;)

reklama
cześć dziewuszki :-)

czytam że dzieciaczki chore :(:(:(:(

ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!!

my też chorzy już trzeci tydzień nerwicy już w domu dostaje Igor kaszle i kaszle a lekarze twierdzą że zdrowy jak rybka wrrrrrr :-(

tak poza tym to u nas nic ciekawego...

Kochana a wykluczyli chlamydie? Mojej koleżanki córa długo miała kaszelek i okazało się, że to właśnie chlamydia.

Konrad dziś wreszcie nie wymiotował i zamiast 7 kupek zrobił tylko 3 wiec jest postęp. Niestety jest bardzo słaby, chodzi jak pijany i marudzi. Mam nadzieje, że jutro będzie lepiej bo od siedzenia w domu świra już dostaje...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry