reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
ale mialam dzisiaj dzien, wstalam o 7 spac nie moglam o dziwo ( Kuba jak zawsze do 9 spal) a potem caly dzien spalam jak nigdy z przerwami na jedzenie <szok>, ja nigdy nie spie w dzien nawet jakbym wczesniej nocke zarwala:/ masakra, nie do zycia jestem:( spalam i jadlam jak noworodek :) Maz to sie pytal czy chora czsem nie jestem bo to do mnie niepodobne:-)
dobrze, ze byl w domu i siedzial z Mlodym;) teraz Go wykapal i sam poszedl spac bo na noc do pracy:/

dziewczyny ja tez sie zaliczam do starajacych sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasiiula gratuluje wygranej :)
dziunka super ze sie zgodzila na koty :)
martolinka jak tam oko??

reklama
pola to może już się udało a ty nie wiesz ;)
lotka trzeba iść na żywioł ;-) i zobaczysz jak będzie , mi jakby lekarz nie powiedział żeby próbować to bym pewnie czekała ze 3 lata a potem znowu by to trwało wieki
u mnie dzisiaj cały dzień sypie śnieg , normalnie szok

Ania nie jeszcze nie;) jakos nie bylo kiedy w te "magiczne dni" heh;) praca praca itp. No i poklocilismy sie niezle ostatnio ale staranka dalej aktualne;) juz wszystko ok. Takze zobaczymy jak to bedzie...a Ty jak sie czujesz?:)

Polaa ten cholerny jeczmien pewnie lada chwila wybuchnie i juz nie moge sie tego doczekac:)
Byłam przed chwila na dworzu i powiem , ze jest całkiem cieplo- nareszcie !!!

Ja przed praca tez bylam z pawlem na dworzu z 1,5 godzinki, potem go uspalam i do roboty. mama jeszcze po spaniu i obiedzie tez byla z nim na spacerku godzine. A teraz juz smacznie spi :)
maz w trasie a ja przysypiam

tyle u nas :)

hi laski ;p u nas pogoda okropna, normalnie pada śnieg z mini gradem :szok::wściekła/y:. ciekawe jak sie rozwinie pogoda. Jak tak bedzie dalej to ja dzisiaj nigdzie nie ide, a Marcel jak chce to niech sobie sam idzie :-D:-D

reklama
A ja dziś wyszłam na dwór pociągnęłam nosem i stwierdziłam wiosna..... za to za bramą o mało nie wywinęłam orła, bo pada deszcz, a chodniki zimne, więc poprzymarzało...:wściekła/y:
Kasiiula - gratulacje tej dechy ;-)
Dziunka - bb będzie zapewne istnieć , tylko czy my będziemy dalej stukać ????
Martolinka - mam nadzieję, że cholerstwo oczne zlezie.

A mi trochę ulżyło, bo na gwałt operacji serducha Goni nie trzeba robić, a ja mam czas na przemyślenie całej sytuacji na spokojnie. Trochę mi ulżyło, tylko trochę bo to odwleczenie w czasie - niestety na cud mogę liczyć po cichu, że się zarośnie / góra już jest w tej sprawie proszona /. Wg specjalistów nie ma szans. A Goniak żyje w nieświadomości, szaleje dalej i się najważniejsze rozwija uffff

Do góry