reklama

Listopad 2009

a ja piję wlasnie colę :D oczywiscie light hehe:D
no Ania na razie to bedzie tylko herbatka;) ewentualnie cytrynka lub miod:D
dziunka super, ze sie juz przeprowadzacie:) jak sie ogarniesz to wklej zdjecia mieszkanka:)
a ja sie troche pochorowalam:/ czulam ze od dwoch dni mnie cos bierze bo spalam w dzien a tego nie robie prawie nigdy i dzisiaj rano wstalam i mialam goraczke, gardlo mnie boli jak nie wiem co:/ mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Maz byl z Mlodym na dluzszym spacerze bo ja nie mialam sily a teraz chlopaki spi a ja siedze i patrze w ten laptop lub tv:( ale jutro juz weekend:)

reklama
Witam się z rana. Mieszkanko już odkurzone i pranie wstawione :))) Dobrze, że nie musze dziś robić obiadu bo mój mąż dzisiaj pracuje od 10 do 22, mi wystarczy wczorajsza sałatka grecka a Konradek ma ugotowaną wczoraj zupke :))) Dziś musze zrobić troche porządku w pierdołach. Nie wiem jak Wy ale ja jak czasem nie wiem co z czymś zrobić to wrzucam do różnych misek i teraz uzbierały mi się już 3 takie miski... Przydałoby się też zrobic wymiane w szafie obuwia na wiosenne :)))

Dziewczyny pomóżcie, doradźcie mi.

B zaczął boleć ząb, poszedł wreszcie po długich namowach do dentysty. Tanie wyrwała mu , bo to trzeba chirurgicznie i oczyściła tylko mu.przepisała antybiotyk. Ciągle mi jęczy ,że go boli. Co teraz zrobić jeśli przez całą noc wyjadł mi tyle przeciwbólowych i nadal jest ten sam ból? Myslałam,że może by do szpitala poszedł , by mu przepisali jakiś antybiotyk inny (mi pomagał amotax)

reklama
Hej dziewuszki

My juz po spacerku, pogoda super ale nieźle wieje ;/

Rodziców nie ma w domu przez 3 tygodnie a my z mężem doglądamy gospodarstwa hehehe, z Olinkiem zbieramy jajka i karmimy te kwoki 5 razy dziennie, one powariowały tyle żreć ;p wiec Olis w MT a ja taplam się w gówienkach fuj.........

Właśnie Olis miał zasnąć ale chyba się rozmyślił. Źle mi wypada jego drzemka, jak teraz ok 13 to juz wogole, wczoraj zasnął po 13 i spał do 17 wiec cały dzien nie mogłam się ruszyc w tak piękną pogodę, ech... Przeważnie zasypiał o 12 a teraz po 13 ;/
Jak Wasze zasypiają o 11 a wstają 12-13 to macie cały dzien dla Was ;)
Wczoraj przez te spanie cały dzien na mleku był z kaszą, z owocami itp. Do spania dałam koktajl z owocami a jak wstał o 17 to był taki głodny ze na polspiocha musialam butlę dać o 17 ;/

Miłego weekendziku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry