reklama

Listopad 2009

Własnie na fb moja znajmoa dodała zdjęcie ze woim dzieckiem. W szoku byłam jak zobaczyłam,że jej dziecko ma moze z 7 - 8 miesięcy a bez butów i jeszcze mi pisze ze jak nie chodzi to niewskazane by miał buty ! MAsakra dla mnie , jak mozna tak robi by dziecko w skarpetach

cyt" noo ja słyszałam od eksperta w telewizji i jakoś mi się nie wydaje... jeszcze zdąży się nachodzić w butach, całą zimę tak przechodził i ani razu nie był chory, zakładając dziecku buty dziecku w tak wczesnym wieku grozi zepsuciem stópki, 8 miesięcy kończy 15.":angry::angry::angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześć dziewczyny u nas boooosssskkkoooo dzisiaj wiosna ze hoho:-):-):-):-)
robiłam na obiad dzisiaj tą zapiekankę serową dodałam do niej piersi z kurczaka pychoootka:-D:-D

Własnie na fb moja znajmoa dodała zdjęcie ze woim dzieckiem. W szoku byłam jak zobaczyłam,że jej dziecko ma moze z 7 - 8 miesięcy a bez butów i jeszcze mi pisze ze jak nie chodzi to niewskazane by miał buty ! MAsakra dla mnie , jak mozna tak robi by dziecko w skarpetach

cyt" noo ja słyszałam od eksperta w telewizji i jakoś mi się nie wydaje... jeszcze zdąży się nachodzić w butach, całą zimę tak przechodził i ani razu nie był chory, zakładając dziecku buty dziecku w tak wczesnym wieku grozi zepsuciem stópki, 8 miesięcy kończy 15.":angry::angry::angry:

a to dziecko chodzi po domu bez butów czy po polu??

bo jak po domu to bardzo dobrze przecież wiadomo że zdrowiej bez buta temat rzeka poruszany przez nas 1000 000 razy:tak::tak::tak::tak:

a ja widziałam dzisiaj 2 letnia dziewczynke bez czapki w rozpiętej wiatrówce z gołą szyją. rozumiem ze dzisiejszy dzien wiosenny ale ja bym sie bała. A jej prawie roczna siostra miała czapke taka ażurową. Dziwnie mój Marcel wyglądał przy nich w polarowej czapie i golfiku pod szyją :D

Melduję się z nowego lokum!

Póki co próbujemy się odgruzować :D komp oczywiście od razu podłączyłam, se, se, se :D

Asia - hulaj dusza, znajduje wszystko co zakazane :P

Oj ciężko będzie się przyzwyczaić do sąsiedztwa :/

p.s. ale spotkania cyckowego nie opuściłam ;)

Jak miło siąść na dupsku przed bb, niestety wczoraj nie dane mi było, bo małżon źle się czuł, więc go dociążyłam i dziewczątka ze mną wieczorem były... a dziś trochę ogarnęłam dom i wyruszyliśmy na wieś... z nimi teraz gdzieś ruszyć to masakra, jak widzę. Wszędzie wejdą, Hanka dorwała się do siekiery, podniosła i dobrze że sobie nic nie zrobiła. Miło tam kiedyś było, ale zmieniła się osoba gospodarująca i niestety takie "duperele" jak kretowiska, rozsypane szkło przy wejściu, jakieś ostre przedmioty ma pod ręką. Ehh
AniaSM - teraz % to tylko na papierze:-D;-)
Dziunka - to fajnie, że macie neta;-), resztę zobaczysz wkrótce pozytywów;-)
Wyjatkowa - no cóż .. hartuje dzieciaka ta Twoja kumpela... a jak ząb B?
Powoli kończę, bo pora spania się zbliża...

Asia właśnie śpi w swoim łóżeczku w swoim pokoju :tak:

Wyjątkowa ja ją rozumiem, sama butów bym na pewno nie kupiła, ale zakładałabym ciepłe paputki... Bo same skarpetki to za mało :/

Asia właśnie śpi w swoim łóżeczku w swoim pokoju :tak:

Wyjątkowa ja ją rozumiem, sama butów bym na pewno nie kupiła, ale zakładałabym ciepłe paputki... Bo same skarpetki to za mało :/

Właśnie o paputki mi chodziło ale ona stwierdziła,że na dwór to nie pasują papcie lepiej grube skarpety :sorry:

B niby lepiej ale trochę, bierze ketonal forte:confused2:

Dziewczyny pomóżcie, doradźcie mi.

B zaczął boleć ząb, poszedł wreszcie po długich namowach do dentysty. Tanie wyrwała mu , bo to trzeba chirurgicznie i oczyściła tylko mu.przepisała antybiotyk. Ciągle mi jęczy ,że go boli. Co teraz zrobić jeśli przez całą noc wyjadł mi tyle przeciwbólowych i nadal jest ten sam ból? Myslałam,że może by do szpitala poszedł , by mu przepisali jakiś antybiotyk inny (mi pomagał amotax)
oj znam ten ból znam, jedyna rada to Ketanol i ja mialam jeszcze zalecenie: płukanie jamy ustnej 1/2 szkl. wody i 1 łyzka wody utlenionej tez mi to przynosilo ulkę
Melduję się z nowego lokum!

Póki co próbujemy się odgruzować :D komp oczywiście od razu podłączyłam, se, se, se :D

Asia - hulaj dusza, znajduje wszystko co zakazane :P

Oj ciężko będzie się przyzwyczaić do sąsiedztwa :/

p.s. ale spotkania cyckowego nie opuściłam ;)

Super!!!!!!!!!!!
Najważniejsze że już tam jesteście, powoli wszystko ogarniecie
A jak wasza "stara" właścicielka zareagowała na wyprowadzkę?

My po spotkaniu z Martolinką, było super! Dzieciaki padły, chlopi tez, ale oni mają głowę, twardziele.
Pawel z Antkiem już sie nawet razem bawią, Antos go slodko przytulał i dbał żeby Paweł miał smoka w buzi :)

reklama
Witajcie,
mój M zabalował z B etny:sorry: chłopaki maja głowe niesamowita, natomiast jak przyłozył głowe do poduchy to zasnał i chrapie niemiłosiernie. A ja wykapana i nawet nalałam sobie lampkę wina , mam czas dla siebie.
Powiem Wam , ze dzis pierwszy raz Antek wyjety z samochodu , lekko odzykał przytomność umysłu , zasnął bez kąpania. Zawsze się rozbudzał , gadał do kota i go kąpaliśmy a dziś był tak nieprzytomny , ze go ubrałam w piżamki i śpi.
B zrobił pyszną golonkę :tak:

Dziunka a co macie za sasiedztwo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry