Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pozatym nie mam dla Julka takiej własnie typowo wiosennej lekkiej kurteczki, tylko taka lekko ocieplana na misku, mam wrazenie ze sie w niej zapoci, kłade mu ja na body plus bluzeczka, plecki były ok. A zakładacie rajstopki pod spodnie, bo ja juz tylko skarpetki, ewentualnie lekko ocieplane spodnie. Jakos tak ciezko mi sie przestawic jak jeszcze tydzien temu cieple rajstopy i spodnie od kombinezony zakładałam. Ale dobrze, dobrze, niech grzeje słoneczko.
My od 5 na nogach. niestety obudzilo nas rzyganie :/ Kuba od piatku źle sie czul, raz dziennie wymiotowal, myslelismy, ze to jakieś zatrucie a tu dzisiaj rano Michal. Czyli mamy zarazę :/ Idę zaraz do pracy, mam nadzieję, ze babcia da sobie radę. A po poludniu do lekarza
ale dzieki temu sie szybko "obrobie " i wychodzimy na spacer.Szkoda , ze to już poniedziałek