dziunka24
Mama J&J
Dziunka jak w nowym mieszkanku?? Ostatnio podtrzymywałam cie z @ na duchu a teraz sama wypatruje jej, mam nadzieje ze w koncu łaskawie do mnie zawita. Już zaczynam sie denerwowac.
Milego dnia dziewczyny
Dostaniesz, dostaniesz, głowa do góry!
A jeśli jesteś bardziej odważna ode mnie to zrób test;-)
My od 5 na nogach. niestety obudzilo nas rzyganie :/ Kuba od piatku źle sie czul, raz dziennie wymiotowal, myslelismy, ze to jakieś zatrucie a tu dzisiaj rano Michal. Czyli mamy zarazę :/ Idę zaraz do pracy, mam nadzieję, ze babcia da sobie radę. A po poludniu do lekarza
ZDRÓWKA!
Witajcie,
Antek tradycyjnie o 6 pobudka![]()
Niedługo zmiana czasu...współczuję

Asiulka wstaje też z nami o 7, bo Julka to za cicho nie potrafi się zachowywać ;-) ale szczerze mówiąc jest nie do życia! Dobrze że zaraz potem do teściowej idzie

No i nic nam nie je od kilku dni:-(ani śniadania, ani obiadu, do kanapki trzeba ją namawiać, ooo, jedyne co to rzuciła się na zwyczajną

Moja teściowa twierdzi że Josia jak chłop musi jeść - miska kartofli, kawał mięcha i kiełbasa

A dom już uporządkowany, tak mnie nogi bolały wieczorem, że aż płakać mi się chciało! Tylko pranie zostało.

Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Biedna moja matka, której ostatnio nieźle dokopuje życie, wszystko przeżywa , a że przeżywa w środku, to wewnętrznie się rozwala. ehhh