Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oddac na tydzień do babci :-) wróci zajadajac się czekoladą, 3 kilogramy cięższe a wieczorem wystarczy powiedziec "bo zaraz przyjdzie baba jaga i zabierze czekolade" - od razu zaśnie
(żartowałam)
dobre
Dziunka - a od kiedy dzieciak nie chce jeść i źle sypia? To pierwsze zasadnicze pytania, moja Hanuśka źle sypia jak ma wcześniej za dużo bodźców, wrażeń. coś przeżywa. Jedzenie to znaczy jego brak może też być spowodowany wrażeniami, zainteresowaniem innymi sprawami, nowymi kątami etc.
U nas jest tak, że Hanka po każdym wyjeździe zjeżdżała z wagi, potem nadrabiała, a Gośka o jedzeniu nie zapomina w nowym miejscu, w czasie nowości ;-) wagę trzyma.
Anadri - wyłączać tv i dekoder z prądu, a kontakt zasłaniać ;-)
zrobić sobie nowe ;-) heheh

Dziunka - to ja bym na te zębiska stawiała, Gocha też kręciła mi głową przez jakiś czas na jedzenie, nic nie wylazło, ale napuchnięte się na fest zrobiło.. Widać, że Asia się męczy przez noc, w dzień ma inne rozrywki, może się czymś zająć, a nocą niestety nie. Podałabym jej tak na próbę camilię , by nie wciskać jakiegoś nurofenu. ;-)
Pathanka - oby te zęby jak najszybciej wyszły.
Pociesze Cie....u nas okropnie długo były takie nabrzmiałe, bordowe gule na dolnych czwórkach. Wygladały jakby miały explodować ale nie.........twardziele nie pękały. Trwało to z dobry tydzien max dwa....górna wyszła nie wiadomo kiedya teraz doskwiera mu dolna dwójka. W koncu lenie ruszyły!!
I sadze tak jak anawawka ze Asia nie je od zębów....mój tez nie jadł zbyt wiele. skupiałam sie tylko aby obiad zjadł normalnie, nawet na raty ale zeby go zjadł, reszta wg jego chęci. A to było dziwne dla mnie bo przy innych zębach zachowywał sie normalnie. No ale czwórki to czwórki...
Musi A wyjechac? Dziunka ma teraz stabilna prace za pewna kase a tak bedzie niepewnie? na co Wam kolejna nerwowka?

jak sie zbudzi, wpakuje w niego szybki obiad i moze jeszcze ostatnie promienie słoneczka uda nam sie złapac
hehhhhhhhh moze jeszcze na spacerze po obiadku mi zaśnie :-(