reklama

Listopad 2009

też bym chciała taką kurtke bo nie mam takiej wiosennej :):) oglądam ją od czasu sprzed ciąży i za kazdym razem szkoda mi kasy ehhhhh ale młodemu kupuje tyle szmat ze w pokoju sie nie mieszcza a ja sobie mam odmawiac phi :D chyba sie pokusiłam :D z tym ze ja chce czarną...... no i jeszcze chciałabym kamizelke tylko nie wiem czy jeansową czy czarną.....bo niby mam podobne czarne z tym ze z krótkim rekawem ale małe....bardzo małe ale moze kiedys schudne :sorry:

reklama
MamaMarcel ja też zawsze kupuje małej ciuszki, bo ja "nie potrzebuje" . Wczoraj zaszalałam ale u mnie na targu jest dużo taniej niż na allegro. Ja zapłaciłam 60zł. W zasadzie kupiłam czarna ale sie cofnełam i zamieniłam na brazowa. Wszystkie kurtki mam czarne, buty czarne, dzinsy ciemne , torebki czarne wiec chociaż coś musze miec jasniejszego.
Przymierzałam tyle tych kurtek ze szok , nie moglam dostac odpowiedniego rozmiaru. Chciałam sobie kupić taki skórzany żakiecik z paskiem, ale niestety nie udalo sie. Przy S pasek miałam pod biustem, a M na mnie wisiała. Nie miałam wyjścia , musiałam wziąść taka ze sciagaczami.

Ps. mała jeszcze śpi :-D:szok::-D:szok:

Dzień doberek! Konradek obudził mnie o 6.30 ale nie spał już jakąś chwile bo pałeczki do uszy wszędzie porozwalał... Co do kurtek wiosennych to ja mam około 10... Muszę zrobic przebiórke. Tego typu co Ilona kupiła mam 2: czarną i białą. Ja jednak płaciłam za nie 29 zł jak były promocje w New Yorkerze :)))
Mój mąż śpi bo z nocki wrócił a my zajadamy się chlebusiem z dżemikiem. Konrad sobie ostatnio zrobił z mojej nogi skoczka. Jak mam noge na noge to on siada na stopie i sobie skacze :))))

Hej dziewczynki

Ja zaganiana ale znalazłam chwilkę zeby Wam oswiadczyc ze nam idą 5 :szok:
My ząbkujemy bez przerwy odkąd Olis skonczył poł roczku, a myslalam ze jak wszystkie nam juz wyszły to bedzie chwila przerwy, jakze się myliłam... Olis pcha paluszki na sam koniec buziaczka, wiec to ząbki:-(

Robię mu placuszki z Sinlakiem i lecimy na targowisko. U nas niby słonecznie ale chłodno, dosc chłodno, wiec kurtki wiosennej i bucików jeszcze nie zakladamy.

Miłęgo dnia!

Ps. jeszcze zapomnialam dopisac ze walczymy z myszami! Ktore przegięły dobierając sie do czekolady Olinka.

Ostatnia edycja:
Witamy u nas na razie uffff gorączki nie ma jakaś dziwna sprawa jeden dzień no ale cóż dobrze, że przeszło. Jasiek obudził się o 7 i spałby jeszcze ale świszczący nosek go zbudził.

MAXWELL gratulacje fasoleczki, dbaj o siebie a gin na pewno da Ci zwolnienie tym bardziej, że raz fasolka się nie utrzymała, a jak nie to do rodzinnego i będziesz miała sprawe rozwiązaną z Marysią.

A moja jazda no nienajgorzej, ale trzeba miec podzielność uwagi a ja narazie koncetrowałąm się na jednym a o drugim zapominałam. Dziś na 11 kolejna, a nie chce mi się, bo chętnie poszłabym na spacer z Jaskiem. A te testy jakie głupie oj oj musze sie zabrac do roboty.

Uleńka 5? :szok: No ładnie...

Pathanka super, że już Jasiu bez gorączki... Co do jazdy to ja też nie mam podzielności uwagi ale z czasem sobie wyćwiszysz. Ja po swojej pierwszej jeździe zmieniłam instruktora bo trafiłam na jakiegoś furiata, ciągle szybciej, szybciej...

ULA daj przepis na placuszki z sinlackiem!! :) brakuje mi pomysłów na drugie śnidanie...kurcze mój to tylko chce bułe + serek no i co ja poradze ;/;/ no ale musze tez mu też pokazywać ze istnieje coś innego niż buła :D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laseczki nie mam jakoś weny na bb :-(
u nas w miarę...
dzisiaj idziemy na tą zaległą szczepionkę odra etc etc

Maxwell ogromne
cichutkie GRATULACJE!!!! 3mam kciuki:-):-):-):-)

Ula
ta strona co podałaś z przepisami WOW prosto je wykonać??
jutro będe miałą tą maszynę do chleba i się za to zabiorę bo na razie siedzę i oglądam i ślinka mi leci:):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry