reklama

Listopad 2009

reklama
Mój teść miał dziś zawał... już trzeci w swoim życiu.. jest w szpitalu stan stabilny , jutro ma miec koronografie

uuuuuuuuuuuuuuuu, dużo zdrowia życzę, Mirek pewnie przygnębiony ajjjj :((( a co się stało?

Mój mąż wrocił o 3.30 nad ranem dzisiaj. Wstał ze mną o 6 i już jest w trasie :((( znowu zostalismy sami z pawłem do czwartku.

Pierwszy dzien w pracy za mną, ale tesknilam za syniem i wolnym, rozleniwiłam się

Ostatnio edytowane przez moderatora:
uuuuuuuuuuuuuuuu, dużo zdrowia życzę, Mirek pewnie przygnębiony ajjjj :((( a co się stało?

Ojciec zle sie czuł i dzis poszedł do lekarza. Jest pod stała kontrola bo miał już dwa powazne zawały. Lekarz zrobił mu Ekg i zmierzył cisnienie i zawołał pogotowie zeby go zabrali do szpitala , boz apis był nieprawidłowy. Ojciec podczas badan w szpitalu bardzo sie zdenerował i dostał zawału. Jego stan jest stabilny , jutro ta koronografia i zobaczymy. Mirek teraz dzwonił do niego i całkiem do rzeczy gadał..

Witam ;)

ale dzisiaj bylo cieplutko (niby sloneczka malo co ale cieeplo:)). Kuba wyszalal sie na spacerze i spi od 18:45 jak zabity ;)

martolinka zdrowia dla tescia!!
etna biedny ten Twoj maz :( moj spi bo na 22 tez jedzie ale "tylko" na 12, 13 godzin, wraca przespi sie i to samo :(

czas na M jak milosc ;) a potem USTA USTA ;)

Martolinka - zdrowia życzę dla teścia... mam nadzieję, że koronografia nie wykaże dużych zmian w żyłach, w tamtym tyg. ja to też przerabiałam ze swoim tatą, więc wiem co to za stres. 3 zawał to już nie przelewki... trzymam kciuki , by wszystko poszło gładko i bez komplikacji.
Dziunka - właśnie moja znajoma pokusiła się o przedłużenie rzęs i na razie była zadowolona , ale to dopiero 2-3 tyg. Słyszałam, że potem różne odczucia są...
Etna - podziwiam Twego męża i życzę stalowych nerwów.

My po pracy i obiedzie pojechaliśmy na placyk zabaw, dziewczątka niby się wyszalały, ale oczywiście jeszcze przed snam musiały być wygłupy, kto bardziej dziwny odgłos wyda leżąc już w łóżeczkach. Ale teraz śpią... ja też się skręcam, by jutro mieć jak najwięcej sił.
Spokojnej nocy życzę.

Witajcie,
dziś pobudka o 5.45 .. osiwieję szybko....
Czekamy na wieści po zabiegu , M siostra ma dzwonić do lekarza. Wieczorem M ma jechać do szpitala. Ja wczoraj posprzątałam u Ojca w mieszkaniu . Bałagan był nieziemski.

Pogoda cudowna od kilku dni. Mamy różnie ubierają dzieci: od czapek z daszkiem po zimowe buty.
Życzę Wam udanego dnia :) My pewnie za godzinkę wyruszymy na spacer :)

My juz po spacerze. Antek zasnął po drodze , ale o dziwo udało mi sie go przełozyc i spi dalej.. Pierwszy raz zrobił mi kupe na spacerze i znalazłam knajpe , gdzie za skorzystanie z toalety musiałam zaplacic 5 zł!!!!!!! takiej drogiej kupy to nasz ysn jeszcze nie zrobił :)
Tesc zostanie w szpitalu jeszcze do przyszłego tygodnia. Badanie wyszło gorzej niz ostatnim razem i beda jakas zyłe przetykac (tak to zrozumiałam).. mam nadzieje , ze wyjdzie z tego.. to juz wiekowy człowiek , ale jeden z wazniejszych w moim zyciu

reklama
ale cisza.....:szok:

Marcel spi, to juz 3 godziny :D a my dzisiaj nie idziemy biegac do lasu bo wieje ze hej, pojdziemy na plac zabaw do auchana a potem na szybkie zakupy bo wymyslilam sobie ze jutro bede robic rybe po grecku a mojemu męzowi na jutro tez kupie jakies pyzy czy pierogi coby miał obiad bez roboty :D nom a dzisiaj zrobilam zupke ogórkową......najlepszą z dotychczasowych. Musze jeszcze oblecieć podłogi i łazienke bo jakis Pan z doradztwa finansowego ma przyjść do męża. Będzie pracowicie ale teraz sie leniłam przez te 3 godz :) napierdzielają mnie jajniki :((( idzie @, wielkimi krokami sie zbliża.....
Martolinka trzymajcie sie......bedzie dobrze. Skoro teść juz tyle przeszedł to i po koronografi dojdzie do siebie. A wiesz moze gdzie tą zyłe bedzie miał przetykaną?? Ciocia miała tez to badanie. Po koronografii miała nacięcie w pachwinie. A przetykaną miała żyłę w nodze, rozcięcie od wewnetrznej strony kostki po kolano. Trzymacie sie i duzo zdrowia dla teścia.... mam nadzieje ze szybko wróci do sił i zdrowia i zobaczycie jeszcze nie jeden raz zagra z Antoniuszem w noge :))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry