reklama

Listopad 2009

Martolinka - na razie ojciec wychodzi, robi porządek z zębami, bo na bypassy musi i zobaczymy co zrobią dalej. Niby sprawa nie jest pilna, ale ustawić się w kolejkę nie zaszkodzi. Trzymam za WAS też kciuki, bo to trudny czas, nerwowo-stresowy.

reklama
Dużo zdrowka dla dziadków !!!!! dziewczyny

martolinka dobrze, że odwiedziliście dziadka. Ja też miałam taką sytuacje pod koniec ciązy z moja babcią i w 9 miesiacy siedzialam przy jej łóżku w szpitalu, a w dniu porodu prowadzilam jeszcze samochod też od niej wracałam już z domu i uwazam że każdemu co innego pisane tzn że co ma nas spotkać to i tak spotka.

kolejny samotny wieczór...
nic tylko się napić hihihi

Antek z Pawłem dzisiaj wstali o tej samej godzinie :) 5.45 jak mama ma do pracy na 7 to dziecko do 8 śpi grrrrrr

Dobry wieczór laseczki
Wpadam tak ni z gruchy ni z pietruchy pochwalic sie ze prowadzimy z Ł "negocjacje" dotyczace kolejnego potomka ;)
No i jestem w szoku bo znalezlismy imie dla chlopaka - takie strzelone w 10 tak jak strzalem w 10 byl wybór Soni....
no wiec - dla chlopaka mamy: BORYS :tak: a jesli dziewczynka by sie znowu trafiła to juz dawno było wybrane że LENA
nawet pasuje hihih Sonia i Borys alebo Sonia i Lena :-):-):-)
Mysle ze za 3 -4 m-ce zaczniemy sie starac....:cool2:

Mary piekne imiona :) teraz do dzieła

A jeśli chodzi o Biedronkę to cala szkola u nas dzisiaj gadała, że my biedaki bo tylko tam się zaopatrujemy :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry