reklama

Listopad 2009

Hej.

Widzę,że coraz więcej z Was bierze się za rodzeństwo dla dzieci :P

My nadal szukamy mieszkania i jest cięzko bo bardzo mało wręcz od ostatniego miesiące az 4 ogłoszenia o wynajem w tym już 2 nieaktualne . Mam nadzieję,że do końca kwietnia coś znajdziemy.

reklama
Witajcie ;)

Moj dzisiaj wstal po 8 na szczescie:-)
a pozniej praktycznie caly dzien na placu zabaw z kolezanka i jej synkiem:-):-)
pogoda byla przepiekna:tak:

mary - synek mojej siostry (8 dni mlodszy od Kuby) ma na imie Borysek ;)
anawawka, martolinka zdrowia dla ojcow
etna ja tez niestety samotny wieczor :( Za godzine Moj jedzie do pracy a teraz jeszcze spi...:(

Kaucja bezzwrotna 1,5tys . Teraz znów chcą 1,5tys za przedłużenie albo 130zł więcej co miesiąc :( Najgorsze ,że ledwo co nas było w tamtym roku stać na tą kaucje i nie chcielismy by to było na umowie bo ona odprowadza to i musielibyśmy jeszcze 150zł dołozyć a na umowie nie było ani słowa o przedłużeniu. Szkoda,że ktoś mówi jedno a robi drugie ( chodzi mi o stwierdzenie - kaucja jednorazowa)

z tego co wiem to kaucje pobieraja wlasciciele na wypadek zniszczen , czy zerwanie umowy przed czasem . Wtedy te kaucje sobie zatrzymuja. Jezeli mieszkanie jest niezniszczone , wszytsko zgodnie z umowa kaucja jest do zwrotu

edit. Mąż nalał mi białego winka . Biore kieliszek i wskakuje do wanny . Teraz M oczyszcza wanne z dzieciecych rekinów , kubeczków i wodnych puzzli.

Ostatnia edycja:
Nie ma tego na umowie więc nic teraz nie zrobimy :(
cóż człowiek uczy się na błedach . Na dodatek w umowie jest ,że : każde uszkodzenie i zniszczenie mieszkania musimy my naprawić i ponieśc koszty.
Ehhh tym razem będziemy madrzejsi o doświadczenia związane z wynajęciem i nigdy nie pozwolimy na kaucje bezzwrotną i brak informacji o przedłużeniu

Właściciele powiedzieli ,że oni też muszą zarobić więc musimy ich zrozumieć. A ja nie rozumiem jak można chciec 700zł za 32m2 w naszym małym mieście- oszaleli. Do samego 30tego mam zamiar trzymać ich w niepewności czy zostajemy czy nie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z tego co wiem to kaucje pobieraja wlasciciele na wypadek zniszczen , czy zerwanie umowy przed czasem . Wtedy te kaucje sobie zatrzymuja. Jezeli mieszkanie jest niezniszczone , wszytsko zgodnie z umowa kaucja jest do zwrotu

edit. Mąż nalał mi białego winka . Biore kieliszek i wskakuje do wanny . Teraz M oczyszcza wanne z dzieciecych rekinów , kubeczków i wodnych puzzli.

Teraz to mi przypomnialas że i ja musze iść wylać wodę z wanny i osmiorniczki na brzeg wyciągnąć,
ja to mam ciezko

Dziunka a co z toba? zyjesz?

Jutro urywam sie jednak z pracy i ide z pawlem na kontrole do learza, cos nie moge sie przekonac co do tego kaszlu, no i nie wiem czy brac go na basen w sobote, zobaczymy jutro

Ja też już sama siedze, mała padła po 20.00, mój przed chwila sie zwinął, a ja ogladam piekny i smutny film "Wolność słowa" . Musze sie przyznac ze w pewnym momencie nie mogłam powstrzymać łez. Ah. Polecam do obejrzenia. Teraz lece sie wykąpać, wygrzać w wannie i odpoczać i wracam do ogladania filmu. Miałam iść do koleżanki ale już za późno jest. Dobra lece, miłej nocy, pa

reklama
ech a ja znowu przy usypianiu Olinka padłam, bardzo ciężko było mu usnąć az się denerwował ze nie moze zasnąć, powalał się na mnie z ponad pół godzinki. Mialam z mężem oglądac YCD i wyszło jak zwykle, ech........nawet H przyszedł po mnie wiec chwilę się wybudzilam, mialam wyjsc z sypialni ale Oli znowu zaczął jęczec wiec znowu zostalam i zasnęłam. Teraz wstalam przebrac sie w piżamę, zamknąć kompa i tyle z mojego wieczoru. Muszę zaliczac drzemkę godzinna w ciągu dnia bo wieczorami padam :(

Zjem jeszcze drożdżóweczkę, ech znowu napieklam 14 sztuk :)

Spokojnej nocki dziewczynki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry