reklama

Listopad 2009

Ale natworzyłyście... doczytałam, bo pół rodziny śpi snem błogim, Goniak pomarudził i zasnął a ja oczywiście jeszcze nie śpię.:-D
Jak widzę zmiany wiosenne wprowadzacie w swoich image'ach... a ja muszę cicho powiedzieć, że ani razu nie farbowałam włosów:zawstydzona/y::szok: Kilka razy pokusiłam się o szamponetkę i nic poza tym.:laugh2: Czekam co w tym roku słońce wymodzi mi na moich włosach.;-)
Mama - możliwe, że ten kawałek dziąsła po protu był zbędny;-)
Ilona - ja też nie lubię być w centrum uwagi, ale akurat na ślubie było super ( może dlatego, że osoby, które niezbyt lubiłam i lubię nie dotarły;-):-D ), szpile sobie kupiłam wygodne i pomykałam w nich super, mam je jeszcze z sentymentu, ale po ciążach noga mi się rozklapała i niestety nie są już na mnie. Szukałam wygodnych i nie ślubnych.
Kirakold - witojcie.....
Co do chlebaczków - kiedyś mój małżon siedział na bezrobociu, nudziło mu się i sam zrobił chlebak, do tej pory nam służy a to gdzieś już będzie 8 lat.:szok:
Znikam ogarnąć inne wątki, bo ucieknie mi sens:-D:-D

reklama
Kira a wlasnie dzis myslalam o Tobie :)
Olis niedawno usnął, najpierw proba w lozeczku ale cos nie mogl, potem ze mną w lozku, potem zrobilam mleczko bo moze nie dojedzony, potem tulenie, potem Olis zszedł z łóżka i koło okienka na podłodze zasnął :) w sekundę :)
Tym razem zasnął na cieplutkiej poscieli, kocyku itd ja chyba tez minutkę zasnęłam ale w porę się obudziłam i przełożylam go do lozeczka. Teraz oglądam YCD.

Etna u nas b rzadko po kąpieli Olis idzie spać. Kąpiel jest ok 19-20 i kiedy Olis wstanie z 4 godzinnej drzemki np. koło 16 chcę jeszcze zeby troszkę czasu spędził z mama i tatą :) czasami sam się bawi w pokoiku (w dzien się tak ładnie nie bawi), czasami z nami, czasami oglądamy teledyski i tanczymy albo się gilamy. Hubert wraca ok 18 lub po i szkoda mi Olisia klasc tak wczesnie skoro nie przejawia takich chęci - czas wieczorny spędzamy razem.
Do 21 juz jestesmy w łozkach. Olis troszkę się pobawi po kapieli i przychodzi do mnie ze chce smoczek, kocyk i chce spać :) Nie mam z tym problemu :)

Hej hej wieczorowa pora. Ogladam ycd, rodzinka śpi a ja sie delektuje spokojem. Jutro lece na solarium, juz sie doczekac sie moge, uwilbiam ciepełko hihiih. Spokojnej nocy ;-)

Ilonko ja też byłam ostatnio 2 tyg temu i muszę iść wykupić karnet :-) znów. Tylko nie wiem co mi sie ze skórą na nogach znaczy poniżej kolana porobiło bo taka sucha straszne od tego solarium az małe białe płaty odchodzą ;/ A brzuch to mam taki opalony ze szok :P Szkoda ,że akurat TEJ CZĘSCI CIAŁA to nikomu nie eksponuje :zawstydzona/y:

Marta- ja pije redsa :happy2:wiec sama nie jestes :-p

Edit. Dobra wypiłam 2 redsy myslałam,że przyjdzie po tym ochota na "coś'" ale ochoty nadal brak libido -100000 hehe :) Także ide spać :D i budzić B nie bede :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kira a wlasnie dzis myslalam o Tobie :)
Olis niedawno usnął, najpierw proba w lozeczku ale cos nie mogl, potem ze mną w lozku, potem zrobilam mleczko bo moze nie dojedzony, potem tulenie, potem Olis zszedł z łóżka i koło okienka na podłodze zasnął :) w sekundę :)
Tym razem zasnął na cieplutkiej poscieli, kocyku itd ja chyba tez minutkę zasnęłam ale w porę się obudziłam i przełożylam go do lozeczka. Teraz oglądam YCD.

Etna u nas b rzadko po kąpieli Olis idzie spać. Kąpiel jest ok 19-20 i kiedy Olis wstanie z 4 godzinnej drzemki np. koło 16 chcę jeszcze zeby troszkę czasu spędził z mama i tatą :) czasami sam się bawi w pokoiku (w dzien się tak ładnie nie bawi), czasami z nami, czasami oglądamy teledyski i tanczymy albo się gilamy. Hubert wraca ok 18 lub po i szkoda mi Olisia klasc tak wczesnie skoro nie przejawia takich chęci - czas wieczorny spędzamy razem.
Do 21 juz jestesmy w łozkach. Olis troszkę się pobawi po kapieli i przychodzi do mnie ze chce smoczek, kocyk i chce spać :) Nie mam z tym problemu :)

:)))))))

o matko M nalał mi białego wina , a sam gad jeden przy herbatce siedzi :) ale mi dobrze :P

KIRAGOLD!!!! BRAK MI SŁÓW !!! GDZIE BYŁAŚ!!!!! :)

blagam zadnej surowej kary:) bezplatny urlop:P tez milo cie widziec!!!;)

Witam, u nas brzydka pogoda, przed chwila padał deszcz, spadło z 10 kropli, teraz nie pada, jak ja nie cierpie takiej pogody, ale wizja dzisiejszego opalania podtrzymuje mnie na duchu hihhih.
Wyjatkowa solarium strasznie wysusza skórę wiec balsamuj sie mocnooooo. A ile minut wykorzystałaś przez te 2 tyg??

Ilonko ja była 2 tyg temu chodziłam przez 3 tyg i to 70 min było ;-)

Kupiłam jakieś warzywka mrożone żeby zrobić kalaforową z koperkiem .Pierwszy raz robię więc ciekawe czy coś z tego wyjdzie :tak:

reklama
Martolinka - no to chlup, właśnie też ma winko... chrzcielne , bo od chrztu Gośki nam jeszcze zostało:-D

Marta- ja pije redsa :happy2:wiec sama nie jestes :-p:P

Zdrówko:tak: na dzień dobry :tak:

Witojcie:-D
u nas piekne słonce , ugotowałam kasze do obiadku , szynke wczoraj namacerowałam, teraz obłożyłam warzywami i jak wrócimy ze spaceru to bede piec. Niestety domowe buraczki sie skończyły a te ze sklepu co M kupił to sam ocet wiec musze cos zrobic innego
Czekam jeszcze az pralka wypierze, pranie na balkon a my siup nad morze do wielkiej piaskownicy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry