anawawka
muśka 2 córek
Ale natworzyłyście... doczytałam, bo pół rodziny śpi snem błogim, Goniak pomarudził i zasnął a ja oczywiście jeszcze nie śpię.
Jak widzę zmiany wiosenne wprowadzacie w swoich image'ach... a ja muszę cicho powiedzieć, że ani razu nie farbowałam włosów
Kilka razy pokusiłam się o szamponetkę i nic poza tym.
Czekam co w tym roku słońce wymodzi mi na moich włosach.;-)
Mama - możliwe, że ten kawałek dziąsła po protu był zbędny;-)
Ilona - ja też nie lubię być w centrum uwagi, ale akurat na ślubie było super ( może dlatego, że osoby, które niezbyt lubiłam i lubię nie dotarły;-)
), szpile sobie kupiłam wygodne i pomykałam w nich super, mam je jeszcze z sentymentu, ale po ciążach noga mi się rozklapała i niestety nie są już na mnie. Szukałam wygodnych i nie ślubnych.
Kirakold - witojcie.....
Co do chlebaczków - kiedyś mój małżon siedział na bezrobociu, nudziło mu się i sam zrobił chlebak, do tej pory nam służy a to gdzieś już będzie 8 lat.
Znikam ogarnąć inne wątki, bo ucieknie mi sens

Jak widzę zmiany wiosenne wprowadzacie w swoich image'ach... a ja muszę cicho powiedzieć, że ani razu nie farbowałam włosów

Kilka razy pokusiłam się o szamponetkę i nic poza tym.
Czekam co w tym roku słońce wymodzi mi na moich włosach.;-)Mama - możliwe, że ten kawałek dziąsła po protu był zbędny;-)
Ilona - ja też nie lubię być w centrum uwagi, ale akurat na ślubie było super ( może dlatego, że osoby, które niezbyt lubiłam i lubię nie dotarły;-)
), szpile sobie kupiłam wygodne i pomykałam w nich super, mam je jeszcze z sentymentu, ale po ciążach noga mi się rozklapała i niestety nie są już na mnie. Szukałam wygodnych i nie ślubnych.Kirakold - witojcie.....
Co do chlebaczków - kiedyś mój małżon siedział na bezrobociu, nudziło mu się i sam zrobił chlebak, do tej pory nam służy a to gdzieś już będzie 8 lat.

Znikam ogarnąć inne wątki, bo ucieknie mi sens

wiec sama nie jestes