Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wrociłąm odmieniona . Moze bardziej kolorystycznie ożywionaAntek był grzeczny , 2 godziny sie bawił a na koniec walnał kupe
![]()
Ja na chwilkę,,, żyjemy, latamy jak głupie po dworzu, w Gliwicach kazali nam czekać na zabieg zamknięcia zapinką do 3 roku życia, za pół roku kontrola,, sama nie wiem co robić - muszę jakoś to ogarnąć i zaakceptować, że sprawa szybko się nie skończy.
Wczoraj poczytałam Was, ale odpowiedzieć mi się nie udało, dziś w pracy brak neta, a teraz ... czas dla kobitek. Postaram się ogarnąć WAS wieczorkiem.
Dziunka - mam nadzieję, że z Asią wszystko już dobrze, bo wczoraj ten opis szpitalny mnie zmroził....

widocznie wiedzą co robią
Martolinka ja kupiłam taki :HOFFNER CHLEBAK+NÓŻ DO CHLEBA GRATIS!!! WROCŁAW (1537382225) - Aukcje internetowe Allegro
Co do nakrętek to ja dziś wysłałam 2 koperty. Też miałam ich pełno ale tak czekały, czekały aż wyrzuciłam))

witam sie po dluzszej przerwie![]()

Co do chlebaczków - kiedyś mój małżon siedział na bezrobociu, nudziło mu się i sam zrobił chlebak, do tej pory nam służy a to gdzieś już będzie 8 lat.
Znikam ogarnąć inne wątki, bo ucieknie mi sens![]()

A Wasze dzieci jeszcze jedzą słoiki? Moja nawet nie spojrzy jednym okiem, ani na obiad ani na deser.
dzien dobry, ja dzis z pytaniem:
czy karzecie swoje urwisy? a jeśli tak to w jaki sposób??
Dziunka mój je owoce w słoikach. Niestety na świeże nie spojrzy, juz nie mówiac aby je zjadł ;/ Czekam tak jak i z gryzieniem kiedy mu się odmieni bo teraz nawet jak mu upieke to na papkę lub zmixuję na mus swiezy owoc to i tak tego nie zje ;/ wyczuwa róznice i koniec....
Co do pracy to w tej sytuacji awansu [gratuluję] opłaca mu sie jechać do NO? to praca tymczasowa a tutaj ma pewniejszą, z awansem i jak piszesz w miare dobrze płatna. A jak wróci to bedzie miał co tutaj robic?? czsami wiecej nie znaczy lepiej. Nieraz lepiej mieć prace mniej płatną ale stałą i bezpieczną w sensie stabilności.
dzien dobry, ja dzis z pytaniem:
czy karzecie swoje urwisy? a jeśli tak to w jaki sposób??