reklama

Listopad 2009

Olis jak np. nie moze włożyc klocka nie rzuca nim tylko probuje i stęka ze nie może hehehe

Dziunka nie zawsze dzieci zachowują się w zły sposób bo są źle wychowane, czasami mają takie charakterki :) Tutaj agrafka mogłaby cos więcej na ten temat napisać :) Alutka ma charakterek jak pisala jej mama :) i przecież nie ma jego dlatego ze jest źle wychowana :)
Agrafka to tylko taki przykład :)

Ja codziennie chwalę Olinka, codziennie biiję mu brawo, po tysiąkroc mowię go ze go kocham, mówię mu ze jest cudnowny, ba najcudowniejszy na swiecie hehehehe, jak cos zrobi, uda mu się mówię jaki on zdolny itd ;p chce zeby znał swoją wartość , zeby czuł się doceniany hehehe będzie skromny jak mamusia hehehehhehhehehe

reklama
Ula żebyś w drugą stronę nie przesadziłą :)

ja juz po obiadku , Antek dalej spi a mi zoladek dał w kosc wiec nie czekałam :)

edit . juz nie spi. Zje obiadek i pojdziemy jeszcze na dwór. Pizga okropnie , ale słońce jest :)

Ostatnia edycja:
Dziunka nie zawsze dzieci zachowują się w zły sposób bo są źle wychowane, czasami mają takie charakterki :) Tutaj agrafka mogłaby cos więcej na ten temat napisać :) Alutka ma charakterek jak pisala jej mama :) i przecież nie ma jego dlatego ze jest źle wychowana :)
Agrafka to tylko taki przykład :)

Alutka jest dobrym przykładem charakterku :)
Ale co do wychowania to jeszcze nie jestem w stanie nic powiedzieć, bo ona nie jest jeszcze wychowana. Licze na to, że wyrośnie z niej jednak kulturalna dziewczynka :). Ale zależy mi żeby miała trochę taki ostrzejszy charakter po tatusiu, bo ja jestem straszne ciele z charakteru i wcale mi to życia nie ułatwia.
Póki co zawsze w zabawie z nią mówię "proszę" i "dziękuję" :)

Martolinka - a propos zapachów :) - a Antek radzi sobie z jedzeniem takiego mięska pieczonego ? Bo Ala tylko mięso mielone toleruje, wszelkimi włóknami pluje strasznie.

Wróciłam z miasta. Jeju ale mnie nogi bola, nałaziłam sie strasznie. Kupilam sukienke na wesele do kolezanki. Nie miałam tego w planie, ale szalalałam, w koncu ja tez musze jakoś wygladac. Nigdy nie myśle o sobie!
Solarium odpusciłam na dzis bo już mi kasy zbraklo, ale jutro jak bedzie ładna pogoda to pojde sie opalic. hihihi

Teraz gotuje obiad Martolinki, tyle ze zamiast schabu wrzuciłam cycki :-D

Agrafka miesko pieczone musi być pożądnie zanurzone w sosie i najlepiej zagryzione ziemniakiem i wtedy zjada. Bardziej woli mięsko w formie pulpetów :)
Ilonka ja piekłam szynkę :) nie wiem , czy ta pierś nie wyjdzie Ci sucha

Antek śpi , M dziś pije piwko a ja zaraz zabieram się za jakas ksiazke :)
Musze sie pochwalic ze na nasza rocznice w sobote M kupił bilety do teatru muzycznego na "Spamalot " :) juz się nie mogę doczekać!!!

edit. Przepraszam za post pod postem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój dzid też już śpi a ja zrobiłam sałatyke z pomodorów, fasoli czerwonej i sera żółtego. Zaraz zabieram sie za grecką, potem trzeba sobie malnąć paznokcie a właściwie ich resztki i śmigam na panieński. Zaczynamy od kregli a potem domówka. Posiedze tak do 2 bo przecież Konradek nioe zmiłuje się nade mną rano. Postanowiłam nic nie pić bo za dużo mam kombinacji z dojazdem wiec jade autkiem :)))

Aza zazdroszczę chciaż o tej godzine nie miałabym siły by wychodzić gdzieś wiedząc ze będę musiała wstać rano do małego.:zawstydzona/y:

Kochana u mnie imprezy do 4 rano są weekendową normą :))) Nasz dzid jest już przyzwyczajony i bez problemu śpi za scianą kiedy my się bawimy na całego, np. tańczymy :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry