reklama

Listopad 2009

To wy caly weekend bedziecie swietowac ta rocznicę??? komu lepiej. Ale popieram, trzeba dbac o takie "romantyczne" daty.

Etna tak cały weekend jakoś wyjdzie:tak:Jutro wpada nasz kolega , chwilowo słomiany wdowiec , który z tesciowa nie moze wysiedziec..:-D

Co do fotki Marty prezentu jestem ZA!

!!!!

Dziunka jakbym Wam pokazaała siebie w tym stroju to zadna siec by tego nie wytrzymała:-D ale M był zachwycony , ja potem tez:-D

A szampan był baaaardzo wytrawny , lubie takie:tak: mimo wszystko "carskoje igristoje" najlepsze:tak:

Antek śpi po basenie , M czyta gazetke a ja mam wolne bo obiad dzis w miescie. Koło 17 prezyjdzie moja mama a my w tango.

Dziunka lepiej idz z kotem bo zakazenie dróg moczowych , bo tu jest podejrzenie zapalenie moze przyniesc bardzo negatywne skutki:tak:
Ula i jak samorobny szczypior? ja posadziłam rzeżuchę i czekam co wyrośnie

reklama
Hej kobietki ;-) Wróciłyśmy z miasta, obiad zjadłyśmy , mała tańczy i rysuje na przemian a ja mam chwile zeby popisać. Kupiłam dziś sobie śliczna tunikę, chyba muszę sie opanować bo ostatnio za mocno szaleje. Nie mogłam jej sie oprzeć bo kosztowała 24zł hihihih . Małej kupiłam sandałki tu z forum, ciekawa jestem czy z rozmiarem trafie ;-) Dzis idziemy na urodzinki do kuzynki-2latka konczy , nie wiedziełam co jej kupić i wzięłam spodnie dzinsowe. Ide poczytac inne watki

siema
ja też mam chwilke żeby co nieco ogarnąć forum.Mały śpi ,D śpi a ja w necie buszuje w poszukiwaniu mieszkania.
zeżarłam paczkę chipsów ,potem chałwe i popiłam colą -rewelacja :-D tylko bełta puścić teraz.

siema
ja też mam chwilke żeby co nieco ogarnąć forum.Mały śpi ,D śpi a ja w necie buszuje w poszukiwaniu mieszkania.
zeżarłam paczkę chipsów ,potem chałwe i popiłam colą -rewelacja :-D tylko bełta puścić teraz.

No to zaszalalaś ;-) Gdzie szukasz mieszkania??

Dziś imieniny Mai i Marcelego wiec:
MamaMarcel najlepszego dla Marcela z okazji imienin.

Ja od rana próbuję ogarnąć chałupę, trochę mi się udało, jutro będzie lepiej , bo brygada dziadkowa przyjeżdża do pomocy, więc jutro sprzątanie balkonu, mycie okien itp. niestety przy tak szalonej dwójce tylko takie rozwiązanie wchodzi w grę...
Dziunka - przeżyć kupnych nie zazdroszczę, mój kolega opowiadał, że u niego w windzie ktoś walnął kupsko, nikt tego nie chciał sprzątnąć i .... ktoś się połakomił na 300 zł i sprzątnął:szok::szok:
Martolinka - to widzę, że noc udana.... a pozostałe dni świętowania też się dobrze zapowiadają.
Dopiszę potem , bo Goniak atakuje serek wiejski...;-)
Edit.
Pathanka - może ten katar uczuleniowy? lub suche powietrze w mieszkaniu?
Ilona - za taką cenę tunika to jak za darmo...
Cleo - przez tą Gonię to nie zwracam uwagi na słupy.. w razie co idąc na przystanek zobaczę czy nie ma jakiegoś ogłoszenia o wynajmowaniu mieszkania. Mieszanka jedzeniowa niezła,,,:-D
Oczywiście wszystkim solenizantom najlepsze życzonka...
muszę kończyć, bo Goniak łazi mi po plechach , teraz próbuje podłączyć słuchawki do dziurki w kompie, Hanka rozwala zabawki... jejuuuu kiedy się to skończy - mówię o pogodzie.:-D

Ostatnia edycja:
Majeczko i Marcelku STO LAT!

Byli dziś u nas znajomi z 3-miesięcznym synkiem :tak:Słodziaczek, a jaki długi :szok: 74 cm:szok: Jakby położyć Asię koło niego to nie dużo by mu do niej brakowało. Szok, ale co się dziwić, tatuś b.wysoki. Całą budowę ciała ma po nim:tak:

Mój guz daje mi we znaki...:-( ciężko mi oddychać, a w określonych pozycjach głowy bardzo mnie uciska. A wizyta u endo dopiero 9 maja, więc do operacji jeszcze trochę...

No nic, idę klatkę myć.

Acha, kot się zesikał do Asi trampek:wściekła/y:

reklama
Majeczko i Marcelku STO LAT!

Byli dziś u nas znajomi z 3-miesięcznym synkiem :tak:Słodziaczek, a jaki długi :szok: 74 cm:szok: Jakby położyć Asię koło niego to nie dużo by mu do niej brakowało. Szok, ale co się dziwić, tatuś b.wysoki. Całą budowę ciała ma po nim:tak:

Mój guz daje mi we znaki...:-( ciężko mi oddychać, a w określonych pozycjach głowy bardzo mnie uciska. A wizyta u endo dopiero 9 maja, więc do operacji jeszcze trochę...

No nic, idę klatkę myć.

Acha, kot się zesikał do Asi trampek:wściekła/y:
Dziunka to zły objaw idź do lekarza i powiedz o tych objawach, moze masz wskazania do wczesniejszej wizyty. Aż strach pomyśleć co się może stać do maja jeszcze daleko.

Sto lat dla solenizantów!!!!

Pawel dzisiaj sam siebie przeszedł od 6 do 20.30 na nogach, po basenie, po godzinie biegania na dworzu w tym wietrze, po zakupach i spał w ciagu dnia tylko 50 min. Kąpał się dzisiaj w wannie ze swoją 6letnia kuzynką i był zachwycony. Bo wnuki przyjechały do babci na weekend. futryny w drzwiach latają, dzieciai szaleją, energia ich rozpiera. Tylko Paweł byl się wybiegac na dworzu bo reszta bała się wiatru. moze jestem "głupia" ale Pawel zawsze po szczepieniu choruje na 5 doba wiec teraz latamy na dworzu na wypadek gdybysmy mieli zostac zamknieci w domu na tydzien.

Pawel po szczepieniu prawie 13kg i 84cm. Od ostatniego szczepienia 4 cm w górę!!!!

Martuś i Mirku:

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

images

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki