Hej dziewczyny, ogladam sobie Robin Hooda i czytam co u was.
Sawi u nas chyba żadne dziecko jeszcze bez pieluszki nie chodzi wiec glowa do góry. Jak tam ciąża?? Wiesz już jaka płeć?? Napisz co u was.
Polaa dowiem sie jak zrobić dostep na zamkniety i dam ci znac. Chyba ze jest ktoś przeciw?? Pytam zeby nie było ze sie rzadze!!
Martolinka szerokiej drogi.
Ide dalej czytac ;-)
Sawi u nas chyba żadne dziecko jeszcze bez pieluszki nie chodzi wiec glowa do góry. Jak tam ciąża?? Wiesz już jaka płeć?? Napisz co u was.
Polaa dowiem sie jak zrobić dostep na zamkniety i dam ci znac. Chyba ze jest ktoś przeciw?? Pytam zeby nie było ze sie rzadze!!
Martolinka szerokiej drogi.
Ide dalej czytac ;-)
zdrówka!
(dopóki się nie kłócą i nie zaczniesz ogarniać im szaf - ja dziś na maksa się pogubiłam przy wyciąganiu letnich rzeczy;-))
zupełnie nie wiem jak się za to zabrać, bo to co do tej pory osiągnęłyśmy to właściwie mało. Wiem że trzeba po prostu zdjąć pieluchę i tyle... teściowa czeka do lata , będzie puszczać Asię z gołym tyłkiem i niech sika po podwórku ile chce;-)
jak ja to wszystko ogarnę
u nas podwórko wieeelkie a zawalone na maxa, z przodu uprzatnięte ale a to ogordek zagordzony, jeden, drugi, trzeci i wszystko zagrodzone, trochę miejsca a tam kostka, no plakać mi się chce. Podwórko za domem zawalone drzewem, zasadzone drzewko na drzewku ogolnie sajgon na maxa. Zeby Olis się wybiegał muszę wylazic na ulicę, na plac zabaw itd. wku....m się codziennie na taki stan rzeczy ale co ja mogę, narazie nic.