AniaSm
Fanka BB :)
u mnie jest podobnieAgrafeczko kochana po pierwsze powiedz co czujesz męzowiMoże wspólny urlop?
Poza tym dla mnie i dla A najcenniejsze są chwile gdy jesteśmy ze sobą(nie obok siebie) i nie musimy rozmawiać. Często spacerujemy milcząc i jest nam naprawdę z tym dobrzePoza tym rozumiemy się bez słów, czasem wystarczy ze ja spojrzę, lub on i wszystko wiadomo:-)
Chcę przez to powiedzieć że do szczęsliwego zwiazku wcale nie są potrzebne wspólne tematy, przecież nie trzeba się interesować tym samym, oczywiście wspierać siebie w swoich pasjach, wysłuchać i chociaż udać zainteresowanie - to ważne
Czy ktoś mnie skumał?
A co do niani w necie mnóstwo porad. Wygoogluj sobie, a najwzniejsze stwórz listę pytań na kartce - w ten sposob nic nie przegapisz![]()
czasem lepiej nam pomilczeć byle by spędzić razem trochę czasu
, nie mamy zbyt wielu wspólnych zainteresowań ale nie umiemy bez siebie żyć :-)wiesz u mnie też pogoda do kitu , dzisiaj niby świeciło słońce ale tak wiało że szkoda gadac , Kuba jak wyszliśmy do sklepu i na spacer to ciągle odwracał głowe bo się aż ciężko oddychało od tego wiatru a temp też nie ciekawa bo ciągle 12-15 stopni :-( , więc u mnie dziecko w śpiworku czy owinięte kocem to norma ;-)hej
a u nas dzisiaj beznadziejna pogoda:/ leje od rana caly czas![]()
nie martw się , ja mam czasem ochotę napisać że oddam w "gorsze ręce" żeby docenił co ma w domu ;-)grr oddam męża... "w dobre ręce" wypadaloby napisać ale niech bierze kto chce, bo mnie szlak zaraz trafi