• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
No właśnie nasz czyli Be safe też niby pasuje do toyoty.Kurcze i tyle forsy daliśmy bo najbezpieczniejszy i można jeżdzić tyłem.Co z tego jak mały nie może.Wkurzona jestem tym wszystkim:wściekła/y:

Gosiulek - spróbuj go sprzedać ;-)
My kupiliśmy od 9 do 36 kg i mamy spokój, chociaż gdy tak gorąco przydałby się fotelik z chłodzącym wkładem.;-) , klimą itp. :-D

Kochanie, bo napisałaś - "moja mama ma jakąś traumą związaną z moim karmieniem i dlatego nie zostałaby z Alą na noc" czy coś w tym stylu. pewnie też byłaś cycoholikiem?;-):-)
hihi, a to nie - źle się wyraziłam. Moja mama mnie i moją siostrę bardzo krótko karmiła, może ze 3 miesiące bo miała zastoje, depresję - generalnie bardzo źle wspomina karmienie piersią.
A ma traumę bo Ala nie ssie smoczka i moja mama uważa, ze jak nie ma cycy w pobliży to jej nie uspokoi. Co nie ejst prawdą i mama w dzień już z nią zostawała kilka razy, ale na wieczór się boi :)

wiecie co jest mojemu dziecku????
źle znosi upały :szok::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D
nie wiem czy śmiać się czy plać ehh
dostalam skierowanie na crp, morfologię z rozmazem i mocz. Tylko mocz mam zebrac sterylny, a tu pojawia się prolem, bo Michal nie chce sikać bez pieluchy no i nie daje sie dotknąć. Umyć, umyję przemoca ale jak tu zebrać sterylny mocz w takiej sytuacji :confused::confused::confused::confused:
jutro rano popędzę do przychodni na badania, na piątek już umówiłam nas do naszego lekarza (przelożylam z jutra, jutro bez sensu, skoro nie ma wyników żadnych) i zobaczymy

reklama
dostalam skierowanie na crp, morfologię z rozmazem i mocz. Tylko mocz mam zebrac sterylny, a tu pojawia się prolem, bo Michal nie chce sikać bez pieluchy no i nie daje sie dotknąć. Umyć, umyję przemoca ale jak tu zebrać sterylny mocz w takiej sytuacji :confused::confused::confused::confused:

oj kilolku współczuję pobierania moczu..
Możesz spróbować go umyć i postawić w wannie niech się czymś bawi, albo puścic bez gatek po domu, ale będziesz musiała się non stop patrzeć czy nie sika. Oby się nie zablokował, bo będzie jak z Alą - nie sikala przez 10 godzin, tylko po kropelce puszczała. W każdym razie moim zdaniem nie należy dziecku mówić "zrób siusiu" bo ono już rozmumie i właśnie nie bedzie chcialo zrobić - tak było z Alą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry