• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Witajcie:tak:
Antek jeszcze o dziwo śpi:tak: i o dziwo wciąż tfu tfu jest zdrowy:-D
M jeszcze nie wstał do pracy leniuszek:happy:
u nas leje na całego . W nocy sciagałam w pospiechu pranie z balkonu. Uwilbiam odgłos deszczu w nocy jak misato spi ...

Etna wiesz z czym wiąże się , ze juz macie akwarium gotowe?:-p:-D rybka lubi pływać:cool:

reklama
Hehehehehe a ja mam dzisiaj super humor [pomimo tego ze młody notorycznie wstaje o 6 i pierwszą godzine jestem zombie] moze dlatego ze wczoraj upolowałam białe spodnie lniane przecenione z 60 zł na 20 zł + do tego bluzeczka za 18 zł :) a na dodatek juz mam wolne :D:D:D:D:D:D znaczy sie dziecko ogarniete, kuchnia posprzatana, obiadu dzisiaj nie gotuje bo mój powiedział ze nie ma ostatnio apetytu i wczorajsza zupka mu wystarczy :D:D łazienke zostawiam sobie na jutro..... luz blues ide zająć się sobą ;p. Chciałam sie wyszykować i pojsc na spacer + do sklepu po jakąś ładną ozdobną doniczkę bo mam kwiatuszki ale musze je w coś ładnego posadzić. tylko ze nie wiem czy ryzykować bo wieje, chmurzy sie i nie wiem czy bedzie ten deszcz czy nie...... :baffled:
Pogoda do kitu ;/ a ja sie z praniem rozpędziłam....i chyba bedzie sie w łazience kisić ;/

Cze,
ja przy 2 kawie, podsypiam... najlepiej mi się śpi, kiedy muszę wstawać :zawstydzona/y: Znów mamy walkę z mrówkami, ale już mamy opatentowany środek, więc walka będzie krótka acz treściwa.
Gonia ma bunt dwulatka, w sklepie to my mamy ją pilnować, a nie ona nas... interesuje się wszystkim, a jak coś jej nie podchodzi, to wrzask. NORMA.
Polaa - ja też tak dziwnie się czuję, ale to przemęczenie, pogoda i choroba.
Dziunka - mam nadzieję, że liszaj szybko pójdzie precz. A kupasy zamienią się w śliczne zwarte kupcie.;-)
Martolinka - u nas wisi ta pogoda, też lubię deszcz, ale ostatnio go ani widu, an i słychu..
Mama - zazdroszczę zakupów, super okazja!

Znikam, czytam WAS ciągle, ale nic mądrego do głowy mi nie przychodzi, by odpisywać.:zawstydzona/y:

Witam się i ja :))) Już poodkurzane, kuchnia ogarnięta i pranie poskładane. Dziś robie mój pierwszy w życiu bigos hehe... Mam nadzieje, że wyjdzie.

Mama zakupy super. Mi wczoraj też udało się kupić 2 bluzki po 19 zł i małemu w Smyku superową kurteczkę za 40 zł :))) Dzis zamiast zakupów kolejny aerobik. Powiem Wam, że sie bardzo zastałam, po ostatnim aerobiku miałam mega zakwasy hehe...

Wow Aza :) kobieto pracy widze od rana szalejesz :) a jak tam Wasza dietka?

Anawawka nie musisz za kazdym razem pisac madre rzeczy :) :P ani konstruktywne :P

Mama teraz to juz musisz sie nam pochwalic zakupami :)

Troche przestało padac wiec jest szanasa na wyjscie z domu. Ja obserwuje swoje konto bo czekam na przelew .. wrrr a tu cisza

hej
mnie z rana nieco zmoczyło jak wracalam z przedszkola
Co chwila popaduje, nie dobrze, bo mialam plan pojechac po pracy na zakupki (odzieżowe) jak będzie padac to nie pojadę (glupio z parasolem na rowerze hehe)
teraz mi sie obiadek przypalił :( wina Michasia, bo mnie ciagal po cąlej chalupie. A tak naprawdę to ja bym najchętniej pospala
A tak wogole to musze chyba jakis test zrobic, bo rycze na okragło albo się wściekam, ale naprawde cokolwiek to ja w płacz. Wczoraj rano chcialam pojechac z chłopakami autobusem do przedszkola ale autobus się spóźnił i zamiast zwykły miejski, przyjechal pks do którego wózek nie wejdzie. Poklucilam się z kierowcą potwornie (swoją drogą kazal mi czekac na nastepny, a nastepny za godzine) po czym usiadłma na przystanku i się poryczalam. Załatwilam kogoś z rodziny, by Kubę zabral z tego przystanku i zawióżł do przedszkola, bo ja zaraz do pracy, pieszo w obie strony nie zdążę. Zadzwonilam do przedszkola żeby mu śniadanie zostawili, bo biedny na glodniaka no i dzwonie i rycze w te słuchawke jak psychol jakis :/ albo mi na mózg padlo po prostu :/

Martolinka - mój umysł niestety jak piszę bzdury mi się wścieka, taki mój urok - umysł ścisły ( jak nie mam o czym pisać to wody nie umiem lać :-D )
Kikolek - nadmiar stresu, nadmiar wrażeń, bezsilność, szarość życia daje znać o sobie.

Właśnie rozmawiałam ze swoim mężem, który przeżył szok - wchodzi rano do pokoju dzieci, a tam Hanka lata w majtkach. To jeszcze nic, a śmierdzi nieziemsko.... okazuje się, że dziecko walnęło kupsko w pieluchę, chciała sama zmienić ją, więc zużyła całą paczkę nawilżanych chusteczek, rozwlekła kupsko po 2 łóżkach, rozmazała trochę po kocykach, oparciu łóżka itp. ( jeszcze podczas rozmowy ze mną odkrył, że Gocha ma kupsko na nóżkach,,, ) Także dziecko mi się rozwija w tempie zastraszającym tylko nie w tym kierunku co bym oczekiwała... kupa tak, ale na nocnik. Ehh
A przy okazji wyszło, że dziecko się boi , bo wg niej ma pypeć na narządach rodnych i boi się usiąść dlatego na nocnik. Także czeka mnie lekcja biologii poglądowa i anatomii. Jezuuuu....

ehhhhhhhh a moje super-dziecko odkrylo dzis, ze jak sie zakreci w kolko to potem stoi i sie chwieje, nie szlo go niczym od tego odciagnac..... no i wlasnie przywalil czolem w sciane.... guz bedzie jak ta lala bo jak chcialam przylozyc zimne, to wpadl w jakies spazmy..... musze go teraz przetrzymac i poobserwowac, mam nadzieje ze na guzie sie skonczy ;/

Ulubiona zabawa moich dzieci :-) Tylko najpierw ubierają spódniczki:-D

dlugo trwa leczenie???

Podobno 7-10 dni. Miłek to ma na całym kolanie i na palcu od rączki, Asia tylko maleńkiego strupka na kolanku i pęcherzyk na drugim (nie wiem czy to to). Smaruję to maścią i zobaczymy.
Mama własnie mówi ze Miłek ma już na plecach:-(

Do tego Asia robi nawet przez sen kupę że hoho, wylewa się z pieluchy:-( Najwięcej jest ich ok 5 dziennie ale jednak.

Ilonce zepsuło się auto w Żukowie, ale sytuację opanowali i są już nad morzem, a spotkamy się jak będą wracać:tak:

Zapomniałam powiedzieć: wczoraj przyszedł kuzyn Asi, ona go nie za bardzo zna, więc żeby ją przekonać Mariola mówi - "Asia chodź po telefon Pawła" a Asia na to "PAWŁA":-D A jak ją poprosiłam wieczorem powiedz "telefon Pawła" to powiedziała "HALO PAWŁA":-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry