AZA777
Fanka BB :)
Martolinka jeśli chodzi o naszą diete to u mnie kiepsko bo tylko 2kg za to maż juz 6
) Od ponad miesiąca nie jemy chleba, ziemniakó, makaronów, ryżu i oczywiście słodyczy ale u mnie marnie... Za mało mam ruchy ale zaczeliśmy choidzic raz w tygodniu na basen i ja dodatkowo aerobik. Może coś to da, zobaczymy
))
Anawawka wow... cóz za pomysłowośc hehe... To Twój mąż miała sprzątania, nie ma co...
Dziunka mam nadzieje, że to nie będzie to. W pierwszym momencie jak opisałaś tą rane Miłka to myślałam, że to może gronkowiec. Jako dziecko miałam i włąsnie rozpoczął się od rany na kolanie. W porównaniu z tym to juz lepiej, że to liszaj... Mam jednak nadzieje, że Asie on ominie.
Mój Konrad śpi wiec lecę myć okna w salonie i szorować kabine bo już tak zaszła kamieniem, że patrzeć się nie da... wrrr... a ja tak tego nie lubie...
Anawawka wow... cóz za pomysłowośc hehe... To Twój mąż miała sprzątania, nie ma co...
Dziunka mam nadzieje, że to nie będzie to. W pierwszym momencie jak opisałaś tą rane Miłka to myślałam, że to może gronkowiec. Jako dziecko miałam i włąsnie rozpoczął się od rany na kolanie. W porównaniu z tym to juz lepiej, że to liszaj... Mam jednak nadzieje, że Asie on ominie.
Mój Konrad śpi wiec lecę myć okna w salonie i szorować kabine bo już tak zaszła kamieniem, że patrzeć się nie da... wrrr... a ja tak tego nie lubie...
.
Brzusio rośnie,waga też (już jestem jakieś plus 5), ale co tam, to już prawie 5 miesiąc...I cholewcia, boli mnie dość często kość ogonowa, muszę popytać moją ginkę na następnej wizycie, czemu tak mnie to ciągnie:-(..aaa..i poczułam kopniaczka parę dni temu:-)..