anawawka
muśka 2 córek
Alem zmarnowana..
, ale super, że już piątek wieczór.
Kikolek - najfajniejsze w tej sytuacji Hankowej jest to, że tatuś jest obrzydliwy do przesady
, jak pieluchę zmienia, doszedł w tym do perfekcji tak wyciera pupę pieluchą, że nie ogląda kupy

, a tu musiał się z nią naocznie zderzyć
. Niestety w naszych sklepach są tony ciuchów, ale jak przyjdzie do kupna to tragedia, dobrze, że choć wzbogaciłaś się o biustonosz. Ja muszę upolować jakiś biały
Lotka - to dobrze, że jednak tylko guz, a strajki się zdarzają;-)
Polaa - bunt dwulatka zachowanko Twego syna - ja jestem najważniejszy;-)
Ania - niejedzeniem nie ma co się przejmować, bo coraz częściej nasze prawie 2-latki będą miały fochy.
W ramach leczenia - mam jakąś infekcję, wysłałam dzieciaki z tatą na spacer, a sama sprzątnęłam pokój, zrobiłam 3 prania, zajęłam się łazienką
, a niby antybiotyk łykam... powinien chyba na stałe zagościć w moim menu

, ale super, że już piątek wieczór.Kikolek - najfajniejsze w tej sytuacji Hankowej jest to, że tatuś jest obrzydliwy do przesady

, jak pieluchę zmienia, doszedł w tym do perfekcji tak wyciera pupę pieluchą, że nie ogląda kupy

, a tu musiał się z nią naocznie zderzyć
. Niestety w naszych sklepach są tony ciuchów, ale jak przyjdzie do kupna to tragedia, dobrze, że choć wzbogaciłaś się o biustonosz. Ja muszę upolować jakiś biały
Lotka - to dobrze, że jednak tylko guz, a strajki się zdarzają;-)
Polaa - bunt dwulatka zachowanko Twego syna - ja jestem najważniejszy;-)
Ania - niejedzeniem nie ma co się przejmować, bo coraz częściej nasze prawie 2-latki będą miały fochy.
W ramach leczenia - mam jakąś infekcję, wysłałam dzieciaki z tatą na spacer, a sama sprzątnęłam pokój, zrobiłam 3 prania, zajęłam się łazienką

, a niby antybiotyk łykam... powinien chyba na stałe zagościć w moim menu

biedactwo moje!
teraz jednak stwierdzilam ze bede stosować system 3/3 [zaczęłam od pw] i po 3 dniach mam 57,6 kg ;] za przeproszeniem przyjełam taktyke "ze***ać się a nie dać się" o i tyle!!