• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Dziunka cos kręcą, bo w klasie integracyjnej może być max 4 dzieci z orzeczeniami. U nas listy klas sa dopiero 28 sierpnia, nie wiem czy wszędzie tak jest.
A do jakiej byś chciala klasy, bo nie doczytalam?

reklama
No nie wiem, w naszej szkole są klasy po 30 osób w tym jedna integracyjna w której może być od 15 do 20 dzieci, szkoła chce zrobić 17. Zawsze tak było, od lat:tak: w takiej klasie była np. siostrzenica A, za rok będzie pisać już maturę. I do dziś jedzie na samych 6-stkach:tak:
Mi jest obojętnie w jakiej klasie będzie czy basenowej (czyli basen od 1 klasy a nie od 4-tej) czy integracyjnej czy normalnej, ale szansę jej dałam:tak:
Aha, bo chodzi Ci że tylko 5 osób z orzeczeniami a nie połowa? Możliwe że coś pokręciłam;-)

Witajcie ;)

Kuba wlasnie zasnał a maz spi od 17:wściekła/y: poszedl sie polozyc na chwile, w sumie sie nie dziwie bo po takim tygodniu nocek dlugich, ze masakra ale kazal sie obudzic po 19, zeby wykapac Mlodego. Ale dalam mu jeszcze pospac te pol godziny dluzej polozylam Kube i poszlam Go obudzic a ten nieprzytomny:wściekła/y: i slysze" jeszcze chwila Kochanie" wiec wyszlam bo wiadomo, ze bedzie spal do rana:-(
no ale jeszcze poszlam do sypialni i mu sama powiedzialam, zeby spal bo malo spal w tygodniu:tak: a On "ale nie bedziesz zla?", no coz , jakos przezyje ten sobotni wieczor sama:) jutro musze Go wyciagnac na jakies zakupy, oczywiscie jak pogoda pozwoli bo dzisiaj to sie jakos okreslic nie mogla:/ raz tak, raz siak...
dziunka, super ze sie spotkalyscie:-) Wlasnie widzialam na zamknietym jakie sliczne Maja ma wloski ;)
Ula narobilas mi smaka na pizze ;)
kurde, zjesc cos musze bo w sumie tylko obiad dzisiaj jadlam ale.. na pewno nie pizze bo na noc tak nieladnie:-D zaraz by poszlo w boczki:/
pewnie twarozek jak zawsze:/

Ach, usypiałam moje cudo, chyba pierwszy raz w życiu 1,5 godziny:szok: masakra jakaś:dry: po kąpieli się rozbudziła:dry:

też bym wciągnęła pizzę:-D co kładziecie na ciasto? W jakiej kolejności??

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,ti...ooku,wid,13522162,wiadomosc.html?ticaid=1c825 straszne!

A teraz Wam coś powiem - tylko nie spadnijcie z krzeseł:-p
Ostatni okres miałam 20-tego maja o ile dobrze pamiętam, więc najpóźniej wczoraj powinnam mieć następny. Do tego dziwne skurcze brzucha i wzdęcia - dokładnie jak w ciąży z Asią.
Jeśli znowu jestem - a byłoby to w sumie mało prawdopodobne - to mogę iść się prosto wieszać, bo przecież 28-go idę do szpitala:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
No nie wiem, w naszej szkole są klasy po 30 osób w tym jedna integracyjna w której może być od 15 do 20 dzieci, szkoła chce zrobić 17. Zawsze tak było, od lat:tak: w takiej klasie była np. siostrzenica A, za rok będzie pisać już maturę. I do dziś jedzie na samych 6-stkach:tak:
Mi jest obojętnie w jakiej klasie będzie czy basenowej (czyli basen od 1 klasy a nie od 4-tej) czy integracyjnej czy normalnej, ale szansę jej dałam:tak:
Aha, bo chodzi Ci że tylko 5 osób z orzeczeniami a nie połowa? Możliwe że coś pokręciłam;-)
tak tak z orzeczeniami. Z ppolowa to nikt by nie wydolił:D hehe

A ja wczoraj spałam 12 godizn i o 7 wstałam nie wyspana strasnzie. Od 13 mniej wiecej oczy mi się kleją :(

witam!!!
dziunka ja myslalam, że tylko mnie pokaralo usypianiem dziecka przez 1,5 godziny. Dodam, ze w dzien spał 30 minut i padl dopiero o 17, obudzilam go po pol godzinie ale i tak mialam problemy z nocnym uspaniem

szkoda ze juz basen sie skonczył:((((( ale mysle ze Antek z Pawlem dalej beda plywac

Dziunka rob test lepiej!!!!!!!!!!!!

hahaha czytam i myslę: gdzie w Łodzi mają port żeby aż imprezy robic???
:-):-):-) do Łodzi to mam trochę daleko ;-) ,no ale skoro potrafią imprezy szanty w górach robić to kto wie ;-)
Jezuuu jak nie zejdę na serce któregoś pięknego dnia to wszystko przeżyję:zawstydzona/y:
Zostałam w domu ze starszą, z młodszą pojechał małżon na zakupy, wcześniej musiał wziąć forsę z konta. Jak wrócił była kołomyja, on podobnież wyciągnął kartę i ślad po niej zaginął... Szukaliśmy wszędzie, nawet w śmieciach, w końcu pytam się starszej czy widziała kartę i co z nią w takim razie zrobiła, a ta skubana pokazała gdzie schowała ( wcześniej nic nie powiedziała, jak się pytał jej tatuś wrrrrrrrrrrrrr ) - dodam, że karta świeżutka 3-dniowa... , a małżon grzebał nawet w śmietniku w śmieciach, które wywalił po powrocie z zakupów.
Pogoda mi też dokopuje i moje przeziębienie, a tu jeszcze sytuacje stresogenne...
Dziunka - kiedy będzie wiadomo czy Julka przyjęta do tej szkoły?
Ania, maxwell - cieszcie się kopniakami, odpoczywajcie póki WAM pozwalają wasze starszaki.
AZA - mam nadzieję, że jednak to nie łuszczyca, a jeśli to w łagodnej postaci...

Znikam poczytać WAS dalej.
liczę że moje drugie dziecko będzie spokojne ,chociaż ten mnie czasami tyle nerwów kosztuje że sama nie wiem :szok: ,a twoje to dają rade
eh a ja mam juz spokój :D to był sprint... byliśmy na dworze i o 18.15 zobaczyłam ze Marcel ma kupsko wiec go szybko do domu na przebranie. Niewiele myslac prysznic od razu szybki tez wiec expressowo poszło. Ubrałam, zrobiłam mleczko i co? Normalnie wypił, nakrył sie kołdrą, przytulił misia i odleciał. Nawet mu zębów nie zdążyłam wyszorować.......nie wiedzialam ze taki padnięty jest bo do domu w ogóle nie chciał iść, był płacz i cyrk. A teraz juz od dobrych 10 min spi
mój też wariuje jak chce go do domu zabrać ,zwłaszcza jak jest mokro :szok::tak:
Ach, usypiałam moje cudo, chyba pierwszy raz w życiu 1,5 godziny:szok: masakra jakaś:dry: po kąpieli się rozbudziła:dry:

też bym wciągnęła pizzę:-D co kładziecie na ciasto? W jakiej kolejności??

Tragiczna śmierć 2-latki, gdy matka siedziała na Facebooku - Wiadomości - WP.PL straszne!

A teraz Wam coś powiem - tylko nie spadnijcie z krzeseł:-p
Ostatni okres miałam 20-tego maja o ile dobrze pamiętam, więc najpóźniej wczoraj powinnam mieć następny. Do tego dziwne skurcze brzucha i wzdęcia - dokładnie jak w ciąży z Asią.
Jeśli znowu jestem - a byłoby to w sumie mało prawdopodobne - to mogę iść się prosto wieszać, bo przecież 28-go idę do szpitala:wściekła/y:
dla świętego spokoju zrób test :tak: i oby wynik był po twojej myśli :tak: , może stresujesz się tym szpitalem i stąd takie samopoczucie

artykułów tego typu nie czytam żeby się nie denerwować bo sama nie włączam komputera jak mały siedzi ze mną w pokoju , z reguły komputer mi działa jak Kuba śpi :tak:

na pizze zawsze daję przecier pomidorowy zamiast sosu , potem pieczarki , wędlina lub mięsko ,ogórek ,pomidor ,kukurydza ,ser :-)

no i zrobiłam też pizze i była superowa , dałam troszkę więcej soli niż w przepisie i nie dałam cukru do drożdży :-)

dziunka racja, zrób test i będziesz wiedziala a tak to tylko sie denerwujesz:(
A jak nie jestes to nerwy nie pomoga i dalej bedzie sie spozniac.

Dziewczyny slyszalyscie o tym dzisiejszym wypadku na pokazie lotniczym w Plocku?
Kurde ogladalam na Polsat News jak pilota reanimowali tyle czasu a potem przewiezli do szpitala, myslalam ze sie uda a jednak zmarl:-( ach...

nie no zaraz chyba sobie pizze zrobie:-D

reklama
AniaSm kochana ja myśle, że po pełnej życia mamusi nie może być spokojne dziecko, wiec szykuj się hehe... :PPPP
Co do mojego potwora to pewnie, że jeszcze nic nie wiadomo ale wole się nastawić na gorsze i później się ucieszyć :)))

Kurcze nie idzie mi to pisanie bo jestem po kilku drinkach. Wiecie co, mieszkamy na naszym osiedlu juz ponad 4 lata i wreszcie przyszli do nas sąsiedzi z brandy hehe... Pograliśmy w Buzza i sobie poszli a ja na bb :))) Dzis moge opijać bo egzamin w szkole zdałam na 4 więc spoko... Jeszcze ta zakichana praca magisterska... bleee... niedobrze mi na samą myśl...

Dziunka po test marsz!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry