Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w takiej klasie była np. siostrzenica A, za rok będzie pisać już maturę. I do dziś jedzie na samych 6-stkach

poszedl sie polozyc na chwile, w sumie sie nie dziwie bo po takim tygodniu nocek dlugich, ze masakra ale kazal sie obudzic po 19, zeby wykapac Mlodego. Ale dalam mu jeszcze pospac te pol godziny dluzej polozylam Kube i poszlam Go obudzic a ten nieprzytomny
i slysze" jeszcze chwila Kochanie" wiec wyszlam bo wiadomo, ze bedzie spal do rana:-(
a On "ale nie bedziesz zla?", no coz , jakos przezyje ten sobotni wieczor sama
zaraz by poszlo w boczki:/
masakra jakaś
po kąpieli się rozbudziła
co kładziecie na ciasto? W jakiej kolejności??

tak tak z orzeczeniami. Z ppolowa to nikt by nie wydoliłNo nie wiem, w naszej szkole są klasy po 30 osób w tym jedna integracyjna w której może być od 15 do 20 dzieci, szkoła chce zrobić 17. Zawsze tak było, od latw takiej klasie była np. siostrzenica A, za rok będzie pisać już maturę. I do dziś jedzie na samych 6-stkach
Mi jest obojętnie w jakiej klasie będzie czy basenowej (czyli basen od 1 klasy a nie od 4-tej) czy integracyjnej czy normalnej, ale szansę jej dałam
Aha, bo chodzi Ci że tylko 5 osób z orzeczeniami a nie połowa? Możliwe że coś pokręciłam;-)
:-):-):-) do Łodzi to mam trochę daleko ;-) ,no ale skoro potrafią imprezy szanty w górach robić to kto wie ;-)hahaha czytam i myslę: gdzie w Łodzi mają port żeby aż imprezy robic???
liczę że moje drugie dziecko będzie spokojne ,chociaż ten mnie czasami tyle nerwów kosztuje że sama nie wiemJezuuu jak nie zejdę na serce któregoś pięknego dnia to wszystko przeżyję![]()
Zostałam w domu ze starszą, z młodszą pojechał małżon na zakupy, wcześniej musiał wziąć forsę z konta. Jak wrócił była kołomyja, on podobnież wyciągnął kartę i ślad po niej zaginął... Szukaliśmy wszędzie, nawet w śmieciach, w końcu pytam się starszej czy widziała kartę i co z nią w takim razie zrobiła, a ta skubana pokazała gdzie schowała ( wcześniej nic nie powiedziała, jak się pytał jej tatuś wrrrrrrrrrrrrr ) - dodam, że karta świeżutka 3-dniowa... , a małżon grzebał nawet w śmietniku w śmieciach, które wywalił po powrocie z zakupów.
Pogoda mi też dokopuje i moje przeziębienie, a tu jeszcze sytuacje stresogenne...
Dziunka - kiedy będzie wiadomo czy Julka przyjęta do tej szkoły?
Ania, maxwell - cieszcie się kopniakami, odpoczywajcie póki WAM pozwalają wasze starszaki.
AZA - mam nadzieję, że jednak to nie łuszczyca, a jeśli to w łagodnej postaci...
Znikam poczytać WAS dalej.
,a twoje to dają rade mój też wariuje jak chce go do domu zabrać ,zwłaszcza jak jest mokroeh a ja mam juz spokójto był sprint... byliśmy na dworze i o 18.15 zobaczyłam ze Marcel ma kupsko wiec go szybko do domu na przebranie. Niewiele myslac prysznic od razu szybki tez wiec expressowo poszło. Ubrałam, zrobiłam mleczko i co? Normalnie wypił, nakrył sie kołdrą, przytulił misia i odleciał. Nawet mu zębów nie zdążyłam wyszorować.......nie wiedzialam ze taki padnięty jest bo do domu w ogóle nie chciał iść, był płacz i cyrk. A teraz juz od dobrych 10 min spi

dla świętego spokoju zrób testAch, usypiałam moje cudo, chyba pierwszy raz w życiu 1,5 godzinymasakra jakaś
po kąpieli się rozbudziła
też bym wciągnęła pizzęco kładziecie na ciasto? W jakiej kolejności??
Tragiczna śmierć 2-latki, gdy matka siedziała na Facebooku - Wiadomości - WP.PL straszne!
A teraz Wam coś powiem - tylko nie spadnijcie z krzeseł
Ostatni okres miałam 20-tego maja o ile dobrze pamiętam, więc najpóźniej wczoraj powinnam mieć następny. Do tego dziwne skurcze brzucha i wzdęcia - dokładnie jak w ciąży z Asią.
Jeśli znowu jestem - a byłoby to w sumie mało prawdopodobne - to mogę iść się prosto wieszać, bo przecież 28-go idę do szpitala![]()
i oby wynik był po twojej myśli
, może stresujesz się tym szpitalem i stąd takie samopoczucie