• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

My jeszcze nie byliśmy na dworzu, kobitki wariują w domu, trochę udało mi się w ich pokoju ogarnąć, miałam zaplanowane na wczoraj, a w związku z autem to mogłam sobie pomarzyć wczoraj.
Kikolek - jakaś sąsiadka , koleżanka itp. nie ma działki? kilku np. krzaczków porzeczek, truskawek, poziomek, malin?? My posadziliśmy 5 krzaczków poziomek. 2 były wcześniej i Hance zasmakowało z krzaczka, a teraz nawet jak zrywam , to zjada.. czereśnie też zrywała do wiaderka, a potem je zjadała...
Znikam opanować towarzystwo..

reklama
Witam:-)
kilolku biedny ten Twoj Michas:-( a Ty przy Nim...a jak dzisiaj z tym piciem Wam idzie?
Jesli chodzi o owoce to Kuba je banany, jabłka i gruszki:tak: truskawek, malin nie chce nawet tknąć:no: mysle, ze moze mu przejdzie i tez sie do nich przekona:-)
wiem, jedno za pomidora dalby sie pokroic:-D
wczoraj bylismy u znajomych, i byla salatka, jak zobaczyl, ze sa w niej pomidory to szkoda gadac:szok: zachowywal sie jakbysmy Go glodzili:zawstydzona/y: wyjadl wszystkie pomidory, potem kolezanka dala mu samego, zjadl ze smakiem, On je kocha po prostu:-D
anawawka moj tez wczoraj o 22 zasnal ale o tej porze wrocilismy wlasnie. No troszke wczesniej;-) wykapalam Go i o 22 do lozeczka, zasnal w minutke i spal jak zbity do 10 rano:tak:
dziunka, hhmm testy negatywne, @ brak :( stres? Pewnie tak:-(
Mam nadzieje, ze Ci sie wszystko w miare szybko ureguluje.

u nas dzisiaj mega goraco, po obiedzie jedziemy do parku a na jutro wygralismy bilety do takiego duuzego parku, karuzele, itp.
Alton Towers Resort - UK' s Largest Theme Park & Family Fun Resort
Kuba nie uzyje bo na niektorych to ja sie bym sama bala, ale jest ladny park, mozna pochodzic wiec wykorzystamy to bo to na jutro a akurat maz ma wolne, idzie dopiero na noc ;)
niestety trzeba albo jutro albo przepadnie

My jeszcze nie byliśmy na dworzu, kobitki wariują w domu, trochę udało mi się w ich pokoju ogarnąć, miałam zaplanowane na wczoraj, a w związku z autem to mogłam sobie pomarzyć wczoraj.
Kikolek - jakaś sąsiadka , koleżanka itp. nie ma działki? kilku np. krzaczków porzeczek, truskawek, poziomek, malin?? My posadziliśmy 5 krzaczków poziomek. 2 były wcześniej i Hance zasmakowało z krzaczka, a teraz nawet jak zrywam , to zjada.. czereśnie też zrywała do wiaderka, a potem je zjadała...
a no nie mam nikogo z kzaczkami ani drzewkami. Miałam kilka poziomek przy płocie (samosiejki) ale ojciec kosiarką je potraktował :/

polaa picie jak zwykle czyli byle jak, moze z 50ml wypil od rana

KTO OBRZYDLIWY- NIE CZYTAĆ!
Dziwnie sie czuję i dziwny mam ten @. Cąly cZas mi zimno (co u mni jest niespotykane nawet w zimie), spać mi sie chce cąły czas i chumory mam cąly czas. A @ to juz sama nie wiem co sie dzieje, bo tak dostałam w piątek spóxniony o kilka dni. Nic go nie zapowiadalo tylko nagle stałam w kolejce po zakupy i czuję chlust, cąłkiem spory, widoczny niestety golym okiem. 2 dni tak niewiele bylo i w dodatku bardzo jasny, blado-rozowy jak mocno rozcieńczny z woda i bardzo rzadki, a normalnie to pierrwszy dzień mam bardzo obfity a potem stopniowo się normuje. A dzisiaj leje sie jak z kranu, paczka podpasek juz poszła od rana, ciemny (choc nadal rzadki jak woda) i gorący strasznie tzn nie macam tylko czuję jak mi goraca ciecz strumieniem wypływa :/
Do dzisiaj to myslalam, ze w ciązy jestem i dlatego tak skąpo i jasno no ale to co sie dziś dzieje to już mnie złudzen pozbyło,tylko kurna ocb? W tym cyklu kilka razy plamiłam

kilolku a może jesteś/byłaś w ciąży?? chociaż z tego co piszesz to prowadzisz dość intensywny tryb życia i może organizm ci się trochę rozregulował
na początku tej ciąży też miałam krwawienie ale krótkie poleciało ze mnie troszkę w ciągu dnia a potem już odpoczywałam ,
ech ciężko powiedzieć co by to mogło być ale bardzo możliwe
mój jeszcze śpi chociaż pewnie zaraz wstanie ,idę kończyć obiad i potem na jakiś spacer bo słoneczko świeci :)

Kilolek koniecznie do lekarza.Z tego co się orientuję to mogło być poronienie albo ciąża pozamaciczna.Nie chcę jednak wyrokować a ni byś się przejmowała.Dlatego trza do specjalisty jak najszybciej.Może to być też zupełnie coś innego.

Ostatnia edycja:
Kikolek - idź do jakiegoś dobrego gina.... niech zrobi usg i będzie wszystko jasne. Zimno może być: a)ze zmęczenia, niewyspania, b) z racji schudnięcia / jak byłam grubsza zawsze mi było gorąco, teraz nie bardzo /, c) z racji przyzwyczajenia organizmu do upałów, a tu kicha... Co do Waszych wyjazdów wakacyjnych - popatrzyłam na mapę i moje propozycje wypadów Mszczonów - termy, Otrębusy - muzeum pojazdów, Sochaczewska Kolej Wąskotorowa - wyprawa z pieczeniem kiełbasek itp. To tak na szybki rzut okiem ...;-) Gdy coś mi jeszcze wpadnie do łba to powiem...

Starsza ogląda Toma i Jerrego, młodsza z tatą poszła po obiad. Zaraz wybywam na balkon złożyć pranie wczorajsze...

kilolek tak jak radzą dziewczyny, idź jak najszybciej do lekarza:tak:
nie ma żartow, być może nic poważnego ale nigdy nic nie wiadomo, niestety.
A robiłaś test? Chyba nie, bo nic nie pisałaś, albo zrób test! A jak nic nie wyjdzie to trzeba sie wybrać do lekarza, po co masz sie denerwować? To jest chyba najlepsze rozwiązanie.

Moj dalej spi, juz 3 godzinę:tak: z mezem obiad zjedliśmy bo ile można czekac?:-D
(ja sie obzarłam:zawstydzona/y:), masakra:/ az sie z domu nie chce ruszyc

Anawawka, no do Otrębus koniecznie musimy pojechać, molestuja mnie tu już moi panowie (jak co roku z resztą). SOchaczew tez polecam, bylam parę razy, tylko tą kolejka jedzie się 1,5 godziny a widoki średnie - pola ziemniaków, wiec dla dzieciaków nudy. No ale w Termach nigdy nie byłam ale to musze kogoś innego namówić, bo mój A. nie plywający za chiny ludowe nie da sie tam wciągnąć :/ juz go urobiłam na basen odkryty w Milanówku, bo tam się chudzielec nie musi rozbierać :d hehe tylko na pogodę czekamy.
Moi poza tym mają plan: Muzeum Wojska Polskiego, Muzeum Techniki, Muzeum Ziemi, Muzeum Kolejnictwa w Warszawie :/ no po prostu bomba hhehe We wszystkim mnie przegłosują, zwłaszcza, ze Michas głupol nic nie rozumie i zawsze idzie za większością :D

Do lekarza jutro zadzwonię, zobaczymy.

Ostatnia edycja:

My mamy poziomki w doniczce na balkonie:tak:

dziunka, hhmm testy negatywne, @ brak :( stres? Pewnie tak:-(
Mam nadzieje, ze Ci sie wszystko w miare szybko ureguluje.

No właśnie nie obstawiałabym stresu, bo aktualnie jestem chyba najmniej zestresowana na tym forum:-D miałam 2 operacje i nigdy nic nie działo się z @. NIGDY. Hormony idealne... no dowiemy się pojutrze:tak: Wyjazd A też mnie nie obszedł przecież, bo @ po jego wyjeździe była - a to chyba wtedy najbardziej byłam zestresowana w swoim życiu...

KTO OBRZYDLIWY- NIE CZYTAĆ!
Dziwnie sie czuję i dziwny mam ten @. Cąly cZas mi zimno (co u mni jest niespotykane nawet w zimie), spać mi sie chce cąły czas i chumory mam cąly czas. A @ to juz sama nie wiem co sie dzieje, bo tak dostałam w piątek spóxniony o kilka dni. Nic go nie zapowiadalo tylko nagle stałam w kolejce po zakupy i czuję chlust, cąłkiem spory, widoczny niestety golym okiem. 2 dni tak niewiele bylo i w dodatku bardzo jasny, blado-rozowy jak mocno rozcieńczny z woda i bardzo rzadki, a normalnie to pierrwszy dzień mam bardzo obfity a potem stopniowo się normuje. A dzisiaj leje sie jak z kranu, paczka podpasek juz poszła od rana, ciemny (choc nadal rzadki jak woda) i gorący strasznie tzn nie macam tylko czuję jak mi goraca ciecz strumieniem wypływa :/
Do dzisiaj to myslalam, ze w ciązy jestem i dlatego tak skąpo i jasno no ale to co sie dziś dzieje to już mnie złudzen pozbyło,tylko kurna ocb? W tym cyklu kilka razy plamiłam

Ja bym pojechała na IP. I to natychmiast, bo może chodzić o dziecko.

A tak na marginesie przypomniały mi się historie pacjentów mojego klienta, ginekologa. Aż szok, jacy ludzie są zacofani:szok:

1) Przychodzi babka i mówi że wszyscy sąsiedzi wmawiają jej że jest w ciąży, więc przychodzi sprawdzić:eek:on na to "no dobrze, proszę na fotel". Po badaniu okazało się że ma termin na lipiec:sorry: Najlepsze jest to ze ta kobieta miała już dzieci...

2) Kobieta, nauczycielka biologii zresztą, obudziła się o 4 rano z silnymi bólami brzucha. Wpisała w google objawy i wyszło jej że ma zapalenie otrzewnej. Obudziła męża i na IP, a tam recepcjonistka na nich z pyskiem czemu sobie z niej jaja robią:-p "Nie widzi Pani, ze to wody odchodzą???" I kobieta powiła synka:tak: nie miała pojęcia że jest w ciąży...

My byliśmy w parku, A teraz poszedł z dziećmi do lasu a ja wypoczywam :tak:

reklama
Witajcie:tak:
My już po weekendzie. Było fantastycznie:tak:Pogoda dopisała choć było chłodno to prawie nic nie padało a dziś bajka:tak: Domek w super stanie , nowiutki . Dorośli trochę poszleli , dzieciaki wybawiły sie za wszystkie czasy. Troche miałam problem z usypianiem młodego i kończtyło sie na tym , ze spał z nami. Malkabra.. nie wiem ajk mozna sie wyspac z dzieckiem:eek::tak:
Etna jeszcze została do wieczora a my pojechalismy zeby młody troche pospał.
I nie wchodze na wage chyba przez tydzień:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry