• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie:tak:
pierwszy wakacyjny poniedziałek włąśnie sie zaczął. Dziś z M robimy sobie dzień głodówki , bo obżeraliśmy się jak dzikie świnki:tak:Antek ma słoiczek i z głowy.

Cleo , kilolku udanego spotkania!!!!!!!!:tak:
Dziunka widzisz znalazłąs rozwiazanie!!! ze tez nie pomyslałam o wplywie zakończenia karmienia na cykl!!! Asia juz nic nie cmoka?

anawawka co robiąłs w tak długi wieczór?;-)

Antek zawołał ,ze chce kupke i zrobił na kibelek. Różnie to z nim jest, ale mysle , ze jak tak od serca sie za to wezme bedzie ok.

Przyglądałam sie naszym chłopcom na wyjezdzie . Kazdy z nich jest inny!! inne maja charktery , przyzwyczajenia , temperamenty itp. Fascynujace , ze juz u takich maluchów widac różnice osobowosciowe

reklama
dzień dobry :-)

my już na nogach i niedługo idziemy na placyk bo KILOLEK przyjeżdza z MICHASIEM I KUBUSIEM HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tak tak wpadłam się pochwalić :-)

Super, czekam na fotki!

no to ja się na szybko pochwalę, ze jade do CLeo!!!!! hahaha
no spakowani, gotowi, zaraz wyruszamy.

Dziunka w 11-12 tyg nie wykrywane testem ciąze to prawidllowe?

Nie mam pojęcia czy prawidłowe, chodzi o to ze testy wychodzą negatywnie a ciąża jest.

Witajcie:tak:
pierwszy wakacyjny poniedziałek włąśnie sie zaczął. Dziś z M robimy sobie dzień głodówki , bo obżeraliśmy się jak dzikie świnki:tak:Antek ma słoiczek i z głowy.

Cleo , kilolku udanego spotkania!!!!!!!!:tak:
Dziunka widzisz znalazłąs rozwiazanie!!! ze tez nie pomyslałam o wplywie zakończenia karmienia na cykl!!! Asia juz nic nie cmoka?

anawawka co robiąłs w tak długi wieczór?;-)

Antek zawołał ,ze chce kupke i zrobił na kibelek. Różnie to z nim jest, ale mysle , ze jak tak od serca sie za to wezme bedzie ok.

Przyglądałam sie naszym chłopcom na wyjezdzie . Kazdy z nich jest inny!! inne maja charktery , przyzwyczajenia , temperamenty itp. Fascynujace , ze juz u takich maluchów widac różnice osobowosciowe

Kobieto, ja już nie pamiętam kiedy cycka dziecku dałam:-D ale mamy za to trzy butle 330 ml w ciągu nocy:baffled: gorzej jak noworodek. Z wieczorną i poranną butlą walczyć nie będę, ale tą środkową chcę zmienić na wodę, ale jak nam to pójdzie nie mam pojęcia.
A Asia już wcale a wcale nie pamięta chyba o karmieniu. Na cycki się cieszy, przytula ale nie woła o przyssanie się. Tak nam się fajnie bez walki udało:tak:

Co do nocnika - bierz się mama do roboty bo jak przegapisz TEN magiczny moment na odpieluchowanie będzie tzw. du*a:tak: więc majtki w ruch i pampersa ściągaj:tak:

No to i ja się przywitam!
Dziunka - nie będę płacić wybij to sobie z główki :-D:-D;-)
Martolinka - zjadłam, popisałam na bb, małżon poszedł wyrzucić śmieci i ... ślad po nim zaginął wrócił po dobrej pół godzinie - gadał z sąsiadką o nocnikowaniu Hanki...:szok: potem niestety Hanek miał niezbyt sympatyczne sny, więc lataliśmy ją głaskać. A kiedy już położyłam się do łóżka , małżon dostawał sms-y od kolegi, który robi auto... - zdjęcia paska rozrządu nas dobiły... ktoś nad nami czuwa ..., bo gdybyśmy jeszcze trochę pojeździli autem, nie wiem jak to by się dla nas skończyło. a rozrząd ma dopiero 43 tys.... / powinien wytrzymać 60 tys. /
Cleo, kikolek - czekamy na foty i udanego spotkania!

witam po weenedzie :)

byliśmy u rodziców, ale troche nuda bo pogoda dziwna była. Wczoraj glupia matka pozwolila się dziecku kielbaski swojskiej najeść popołudniu i po godzinie jazdy cala kielbaska byla spowrotem na wierzchu ://///
Całą drogę nam w samochodzie kiełbasą śmierdziało - ale lepiej kiełbasą niż wymiocinami, nie zdążyła się jeszcze przetrawić. Ale mam nauczę, Ala ma chorobę lokomocyjną, wiec musi jeść przed drogą tylko cos lekkiego - poza tym wiem już jak wygląda jak jest jej niedobrze..

Eh, a dziś już w pracy...

witam się i ja :)
nie bylo mnie tyle na bb ze sama jestem w szoku :)
tyle sie u nas dzieje ze nie idzie opisac. Wczoraj cały dzien na działeczce u tesciow bylismy, OLis pieknie poszedł sam na drzemkę u dziadków, a przedwczoraj bylismy na mega zakupach :) Olis obkupiony w zabawki po pachy :) w ikei kupilismy dzwig z klockami i kolejkę - wszystko drewniane, w realu klocki, w coccodrillo mnostwo ubranek :) aha i OLis ma kolejny stolik i krzesełko (kupilismy z serii mamut bo duzo wieksze są, poza tym Olis na tym maluje wiec cos drozszego kupimy jak bedzie wiekszy :) ) a mialy to byc takie skromne zakupy :)
aha w sklepie real Olis niespodziewanie (moze i spodziewanie ale myslalam ze dokonczymy zakupy) usnąl nam ....my bez wozka itd bo mielismy byc na krotką chwilę, wiec ja niewiele mysląc polecialam na dzial z poduchami i wybralam największa, wpakowalam ją w wozek zakupowy, polozylam na niej Olinka, na wierzchu zrobilam baldachim z naszego kocyka, w rączkę dalam pieluszkę i spało dzieko ok 2h :) tyle po sklepach sie wloczę a dziecka spiącego w wozku zakupowym nie widzialam :) My zrobilismy spokojnie zakupy, wyszlismy z reala na M1 zjedlismy lody, i w spokojnym msc przycupnęlismy - OLis obudzil sie wyspany i szczesliwy :)

Lece bo mialam zjesc tylko sniadnaie i isc podmienic babcię na dworku bo jest z malym, a ja wstawilam ciacho, zjadlam i siedzę na bb ;/ a babcia bez sniadania ojjj niedobrze :)

Dziewczynki milego dnia :)

edit...agrafka robiliscie to badanie?

ale mamy za to trzy butle 330 ml w ciągu nocy:baffled: gorzej jak noworodek.

Co do nocnika - bierz się mama do roboty bo jak przegapisz TEN magiczny moment na odpieluchowanie będzie tzw. du*a:tak: więc majtki w ruch i pampersa ściągaj:tak:

ciotka jak odstawiłąm Antka tez sie budził czesto , ale za czasem było tylko lepiej:tak:
i masz racje co do nocnika. zaczeły sie ciepłe dni wiec nie ma na co czekac. Ale do spania w dzień chyba mu zakladac co nie?

reklama
Marta pampersa załóż,ale wysadź go zaraz przed spaniem i od razu po spaniu. Dam sobie głowę obciąć że pielucha będzie sucha.:tak:

Asia po tacie budzi się w nocy;-) a na A nie było rady, teściowa wszystkiego próbowała:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry