martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie
pierwszy wakacyjny poniedziałek włąśnie sie zaczął. Dziś z M robimy sobie dzień głodówki , bo obżeraliśmy się jak dzikie świnki
Antek ma słoiczek i z głowy.
Cleo , kilolku udanego spotkania!!!!!!!!
Dziunka widzisz znalazłąs rozwiazanie!!! ze tez nie pomyslałam o wplywie zakończenia karmienia na cykl!!! Asia juz nic nie cmoka?
anawawka co robiąłs w tak długi wieczór?;-)
Antek zawołał ,ze chce kupke i zrobił na kibelek. Różnie to z nim jest, ale mysle , ze jak tak od serca sie za to wezme bedzie ok.
Przyglądałam sie naszym chłopcom na wyjezdzie . Kazdy z nich jest inny!! inne maja charktery , przyzwyczajenia , temperamenty itp. Fascynujace , ze juz u takich maluchów widac różnice osobowosciowe

pierwszy wakacyjny poniedziałek włąśnie sie zaczął. Dziś z M robimy sobie dzień głodówki , bo obżeraliśmy się jak dzikie świnki
Antek ma słoiczek i z głowy.Cleo , kilolku udanego spotkania!!!!!!!!

Dziunka widzisz znalazłąs rozwiazanie!!! ze tez nie pomyslałam o wplywie zakończenia karmienia na cykl!!! Asia juz nic nie cmoka?
anawawka co robiąłs w tak długi wieczór?;-)
Antek zawołał ,ze chce kupke i zrobił na kibelek. Różnie to z nim jest, ale mysle , ze jak tak od serca sie za to wezme bedzie ok.
Przyglądałam sie naszym chłopcom na wyjezdzie . Kazdy z nich jest inny!! inne maja charktery , przyzwyczajenia , temperamenty itp. Fascynujace , ze juz u takich maluchów widac różnice osobowosciowe
ale mamy za to trzy butle 330 ml w ciągu nocy
gorzej jak noworodek. Z wieczorną i poranną butlą walczyć nie będę, ale tą środkową chcę zmienić na wodę, ale jak nam to pójdzie nie mam pojęcia.
potem niestety Hanek miał niezbyt sympatyczne sny, więc lataliśmy ją głaskać. A kiedy już położyłam się do łóżka , małżon dostawał sms-y od kolegi, który robi auto... - zdjęcia paska rozrządu nas dobiły... ktoś nad nami czuwa ..., bo gdybyśmy jeszcze trochę pojeździli autem, nie wiem jak to by się dla nas skończyło. a rozrząd ma dopiero 43 tys.... / powinien wytrzymać 60 tys. /