• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Potrzebuje pomocy dziewczyny:)
jestem tu nowa zupełnie i nie wiem jak się odnaleźć:(
chce ustawić zdjęcie profilowe i nic mi nie wychodzi. Moze ktoś mi pomoże??:)
Tak w ogóle witam Was i może się przedstawię:) Jestem mama małego Tomka urodzonego podobnie jak Wasze maluchy w listopadzie dlatego też Was proszę o pomoc.
Od 2 lat mieszkam w Pierwoszynie i dopiero po tak długim czasie dotarła do mnie cywilizacja INTERNET. Mam nadzieje że trochę umili mi to nadal bardzo trudne aklimatyzowanie się w "TRÓJMIEŚCIE"' i znajde pare osob zeby tak po prostu sobie pogadac:)
pozdrawiam Marzena:)

reklama
ooo kochana jak trójmiasto to znajdziesz tu wsparcie myslę :d
Witamy
pisząc "zdjęcie profilowe" mas zna myśli to w podpisie, na dole? Wydajje mi się, ze trzeba mieć kilka postów (choć nie pamietam ile) by bylo go widać

No nie, znów Trójmiasto :-DMoże w końcu ktoś z lubelszczyzny?
Witamy.
Anawawka Kacper też ma chorobę lokomocyjną. Dostawał polskie leki ale nie były skuteczne. Sprowadzam z Niemiec czopki po których nie wymiotuje.Niestety jeździć nie lubi :-(co mnie martwi i bardzo utrudnia życie bo nigdzie nie można się z nim wybrać.

Ostatnia edycja:
Dotarłam do netu, choć dzieci od godziny śpią.... naszło nas na podziwianie podświetlonych chmur ... oglądanie prezentu dla Hanki ,,,
Kikolek - a byliście z drugiej strony górki na przyrządach do ćwiczeń dla dorosłych?;-) mnie ta wielka huśtawka przeraża...:-D:-D:-D raz sobie pozwoliłam na bujanko z Gosiakiem, małżon z Hanką z drugiej strony... miałam trudności żeby zejść z tego ustrojstwa..:-D:-D
MamoTomka - witamy i zapraszamy.
Dziunka - to choć o tyle dobrze, że jutro nie poleciałaś do szpitala i dopiero tam by Cię oświecili...;-); co do badań ... cholerna forsa.

Lecę na insze wątki .

coś dla śmiechu :)

W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża.
Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu:
- możesz wejść do sklepu tylko jeden raz,
- jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają sie z każdym piętrem,
- możesz wybrać jakiekolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej,
- jak wejdziesz wyżej nie możesz juz sie cofnąć.
Pewna kobieta decyduje sie wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego.
Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę.
Kobieta decyduje się wejść wyżej.
Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci.
Kobieta znów postanawia wyjść wyżej.
Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni.
Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej.
Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych.
Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taka ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro.
Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni
Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje sie wejść na ostatnie piętro szóstete piętro:
Jesteś na tym piętrze odwiedzająca numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać Wam kobietom, ze nigdy nie mozna Wam dogodzić!
Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.

Naprzeciwko tego sklepu został otwarty sklep "żon".
Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex.
Na drugim piętrze są kobiety, które kochają sex i są bogate.
Na piętro trzecie nikt nie dotarł ;)

reklama
hej laski
agrafka jeśli Ala cierpi na chorobę lokomocyjną to oprócz leków słyszałam o zaklejaniu pępka (ale nie wiem czemu i czy to pomaga) ,a że sama cierpię to się teraz trochę w to zagłębiłam i znalazłam jeszcze coś takiego TRANSWAY PLASTER ZAPOBIEGAJĄCY CHOROBIE LOKOMOCYJNEJ 1 PARA - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
podobno w PL nie ma ale u mnie w aptece widziałam jeszcze opaski SEA BAND które działają na zasadzie ucisku odpowiedniego miejsca w nadgarstkach (akupresura) ale nie wiem czy działają ,mam zamiar sobie kupić i wypróbować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry