• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dziunka nie ma to jak facet któy budzi sie w nocy :P i nie może zasnąc :P

zapomniałam dodać , ze Myszkin stęsknił sie za swoim "małym-dużym kolegą" i spał z Antkiem niemal całą noc :)

Ostatnia edycja:
reklama
dotarłam do domku:-)

spotkanko jak zwykle udane.dzieci sie pobawiły,pobiegały,pomarudziły itp.Kuba szalał i był bardzo grzeczny :-) Michaś słodziak mówię Wam :-) i jak ślicznie mówi "żółw" byłam normalnie w szoku :-)

Ilonka nie do poznania.Widać efekty diety,włosy zapuszczone długie,oko podmalowane -laska bez dwóch zdań!!

jak wróci to może wrzuci foteczki bo pstrykała:-)

Martolinka jak to spanie z kotkiem wyglada??zrób fotkę bo musi to wyglądać przesłodziachno :-)

ja dzis upieklam zakalca...buuu (chyba za duzo wrzucilam na wierzch ciasta truskawek ktorych nie odsączylam z wody ;/ ) pospałam z Oliskiem (mały jeszcze spi) i głowię sie co by tutaj małemu jak wstanie dac. Przedwczoraj pootwieralam sloiczki malemu, ktore lubił a teraz miał je w nosie w nadziei ze dzis zje a tutaj nie :( i co ja mam mu wymyslec? Babcia zrobila pomidorowkę z wlasnym makaronem moze od niej zacznę ale wątpię :( obiadki jedzone rączką po 2x sie znudziły, zupki, papki tez, ech :(
ilez mozna serki mu dawac, albo dania z nabiałem :(
wstalam i czuję sie jak zbity pies :( bogoda istnie burzowo-opadowa ale nic z bieba nie kapie :)

mykam :)

Agrafka - to biedna Alutka, że rzuca pawiem w podróży... nacierpi się bidna, a Wy razem z nią.
Ula - fajnie tak wyskoczyć na zakupy nieplanowane i tyyle kupić, zazdroszczę;-)
Martolinka - Myszkin się stęsknił za wtulaniem;-) , fajne te zwierzaki są; ja niestety boleję, że nie mamy, ale ... to nie warunki na zwierzę.Ehh
Cleo - to super, że dzieciaki szczęśliwe, że mamy też w to nie wątpię;-).

A moje towarzystwo rzuciło się na pusty stół , waliło widelcami i jak Hanka zobaczyła fasolkę po bretońsku stwierdziła "Fujjj" i uciekła...:wściekła/y: Wzięła tylko chleb i chociaż tyle zjadła...

Agrafka - to biedna Alutka, że rzuca pawiem w podróży... nacierpi się bidna, a Wy razem z nią.
Ula - fajnie tak wyskoczyć na zakupy nieplanowane i tyyle kupić, zazdroszczę;-)

no biedna , biedna - chociaż po pawiu już było wszystko dobrze i humor dopisywał. Zatrzymaliśmy się, umyłam ją chusteczkami, przebrałam.. To moja wina bo myślałam, że trochę później wyjedziemy i będzie spała. A tak pozwoliłam jej zjeść tą kiełbasę jak się dorwała - 3 plasterki i wyjechaliśmy za dnia i jeszcze korek był zaraz za lublinem wiec powoli się jechało.
Także mam nauczkę.

Ula - ja też zazdroszczę takich zakupów. A tę poduchę kupiłaś finalnie czy jak się wyspał odłożyłaś na półkę ? :)

Martolinka jak to spanie z kotkiem wyglada??zrób fotkę bo musi to wyglądać przesłodziachno :-)
Cleo śpi mu w nogach albo nad głowa:tak: długo to nie trwa , bo Antek rzuca sie czasem jak ranne zwierze a dzis niemal cała noc

jak Hanka zobaczyła fasolkę po bretońsku stwierdziła "Fujjj" i uciekła...:wściekła/y: Wzięła tylko chleb i chociaż tyle zjadła...

Uwielbiam Cię czytac :-D

dotarłam do domku:-)

spotkanko jak zwykle udane.dzieci sie pobawiły,pobiegały,pomarudziły itp.Kuba szalał i był bardzo grzeczny :-) Michaś słodziak mówię Wam :-) i jak ślicznie mówi "żółw" byłam normalnie w szoku :-)

Ilonka nie do poznania.Widać efekty diety,włosy zapuszczone długie,oko podmalowane -laska bez dwóch zdań!!

jak wróci to może wrzuci foteczki bo pstrykała:-)

hehe uśmiałam ię. To niełe wrażenie musiałam zrobić w zeszłym roku, zapuszczonego babola hehe

Spotkanie super, chłopaki wyszaleli sie na placu zabaw, przegonili mnie po calości, a w domu odkryłam piasek nawet w staniku, taaaakaaaaa była zabawa :D
Igi, grzeczniutki, a jaki mądalek. Cleo nam siię tu nie chwali wcale, a wygląda super, włoski ma świetne, balejage, opalona jak prosto z solarki choć twierdzi, ze opalenizne nabyla w piaskownicy :D zwiedzilismy calusieńka okolicę, Cleo nas przegonila po cąłej dzielni :d
Michał troche marudzi, bo spał może ze 2 min. Jak już uda mi sie go położyć to wsawie fotki.

aa cleo mialaś rację - robole się poderwali tzn jeden i wtaszczyl mi wozek na samiutenka górę a tak zasuwał, ze mało klapek nie pogubilam ;)

A wiecie że mam zabieg w czwartek a nie w środę? Więc do szpitala idę pojutrze, a nie jutro. Popierdzieliły mi się daty...
Najgorsze jest że dopiero teraz wyczytałam że muszę mieć wymaz z nosa i czeka się dwie doby na wynik. Najpóźniej jutro rano musiałabym być w laboratorium, ale nie da rady:wściekła/y: skierowania juz nie załatwię, a kasy nie mam by pójść.
Wogóle dziś bieda, nawet obiadu nie ma...

Cleo, Kilolek czekam na fotki, Marta, Sandra a gdzie Wasze?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry