• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Ja już w domu, małż pamiętał, nie kupił kwiatów ( ma rację, przy moich to nie postałyby długo ;-) ), ale za to znalazł pizzę świąteczną i właśnie zamówiliśmy. Pogoda wisząca, a mnie w drodze powrotnej trochę pokropiło.
Skojarzyło mi się, że kalosze dziewczyn są w aucie i trochę mi to popsuło humorek, bo jak się rozpada miałam wziąć kobitki na wędrówkę po kałużach... wrr
Znikam

My mamry rocznice w sobotę a mój w piątek idzie na kawalerski :/ z rocznicy raczej nici

anawawka co to jest "świąteczna pizza"? jakas konkretna?

Gosiulek pytałaś mnie wczoraj o lekarza a ja zapomniałam Ci napisać, ze idę jutro dopiero.

Marta czyżby moje wczorajsze wyznania tak Cię zszokowały i się otrząsnąć nie możesz??:-p:-D

.

Dziunka po tych wyznaniach to nie mogłam spać :-D

My juz po wojażach :tak: Antek wciagnął dzis 2 sztuki miesa z łopatki . 2 ziemniaki :szok: zapił to 200 ml wody z sokiem a na desre zjadł kawałek murzynka. ten to ma mozliwosci

Na piatek umawiam sie do gina:tak: zobaczymy czy da zielone światło:tak:

Ula gratuluje odstawienia butli z mlekiem !!!:tak:

Martolinka to super ze Antek tak wcina. Mięso na siłe - więc na zdrowie :D Marcel od wczoraj tez wpiernicza ze szok. w południe wstał i wołał zupa zupa wiec zrobiłam mu i wrąbał całą miseczke gęstej zupy z mięsem a po spacerze o 15 wołał zas zupa i zrobiłam mu gulasz z makaronem i zjadł pół naszej miseczki ;] ponadto po drugim daniu wrąbał jogobelle + z 10 biszkoptów i jeszcze mu mało.......uparł sie i wisiał na stole wiec wyjadł tatusiowi reszte mizerii a sosik jadł łyzeczką....i jeszcze cos by chciał :szok: no ale na razie stop bo mleczko jeszcze wciągnąć musi :tak:

anawawka - zazdroszcze pizzy :-) nawet nie wiesz jak :zawstydzona/y::szok: [jęzor po pas] :-D

Witajcie laseczki....:-)

umieram z duchoty.......jutro ma padac, to moze troche sie poprawi....

Witam Mame Tomusia ;-) Bardzo ladne imie synkowi wybralas :-)

Wlasnie na allegro siedze i parawanu na plaze szukam, za ok 2-3 tygodnie pojedziemy... :-) juz sie ciesze, mam tylko nadzieje na jako-taką pogodę :-)

ja wlasnie przyszlam z dworu, Olis siedział ze mną u kur w zagrodzie wiec pogryzły mnie komary, a od siedzenia i patrzenia sie jak Olis gania kury, wsadza na motor lub krzesło babrze sie w kupach na butach mnie mdliło. Raz na silę go stamtąd wyciągnęlam, przebralam, umyłam to polazł z drugiej strony. Moje nerwy juz tego nie wytrzymały ale ze dziecko szczesliwe siedział tam z babcią bo chyba wyszli, Olis wybabrał się w kupie......o maj gad!!!

do fryzjera 1-wszy raz sie z malym wybieram i wybrac nie mogę bo nie chce mi od 2 dni wsiąśc do auta.....no bez komentarza a wloski z tyłu ma takie siepki ze przydałoby się ciut podcieniowac, ale sama tego nie zrobię ;/ Olis z tych mało zarośniętych jest :)
Przyjechał tata wiec moze mi się uda :)

reklama
siema

ja dzis wycieczka do UP,Igi z tatą.umordowana jestem jazdą pks-em jak świnia.
ciut Was poczytałam.ale znowu tyle naskrobałyście że szok...:-p

Dziunka zdrówka dla Ciebie i teściowej:-)

pare dni temu się dowiedziałam albo może kiedyś teściowa mówiła ale do mnie nie dotarło ,że ma brata w RZYMIE ciotecznego.I brat D leci w lipcu ze swoją dziewczyna i tesciową.My sie napalilismy ale teraz nie damy rady i chcemy za rok :-)

kto był w Rzymie opowiadać :-) wrażenia.

Igi zaczyna coraz wiecej mówić :piłka,bajka tak fajnie po swojemu :-) ale domyslić się można :-)

Ilonka LOlek co z Tobą ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry