reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo ja byłam dwa razy. Trochę dawno ale wrażenia super.W każdym razie polecam.Chciałabym jeszcze raz pojechać z mężem by mu wszystko pokazać.A najważniejsze by pojechać do Ojca Świętego.

no zwiedzania jest sporooooo bo już w necie trochę pogrzebałam i zakupiłam mini przewodnik :-)
Gosia a Ty skąd jesteś bo widzę lubelskie:-)

polecam Rzym z całą odpowiedzialnością, w sumie nie jest to rozlegle miasto, ja bylam z mezem jak bylam z tomim w ciazy w 3 miesiącu, zwiedzalismy na nogach wszystkie wazne miejsca, jedyne co to upal byl nieziemski... ale szczerze, chcialabym mieszkac w takim ciepełku ;)
i jak cos, to lepiej leccie samolotem, autokarem jednak to zbyt daleko(no chyba ze ktos lubi tak jezdzic) :-)

Lotka samolotem jak najbardziej nie wyobrażam sobie tak długiej podróży z Igim.Tylko bilety trzeba wczesniej bo brat D zamówił teraz na 13 lipca i już nie są takie tanie za 3 osoby 2200 z hakiem w 2 strony.

Lotka samolotem jak najbardziej nie wyobrażam sobie tak długiej podróży z Igim.Tylko bilety trzeba wczesniej bo brat D zamówił teraz na 13 lipca i już nie są takie tanie za 3 osoby 2200 z hakiem w 2 strony.

no tak, dosyc wczesnie kupowalismy, pare miesiecy conajmniej(z tym, ze my bylismy w maju), w wakacje to zawsze bylo duzo drozej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry