• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
hej dziewczyny!watek listopadowy trzeba przeniesc na glowne forum tj pozostale mce sa bo naprawde ciezko go znalezc...
Ja dzis bylam u ginka jako ze wczoraj dostalam lekkie plamienie,powiedziala ze to normalne i dala mi dupostin czy jakos tak i mam przyjsc za 2tyg...ale powiedziala ze macica powiekszona i ze to raczej ciaza...ale jest za wczesnie aby to na 100%potwierdzic...

Cześć dziewczyny cieszę sie ze nas przybywa coraz więcej.

Ja dziś byłam sobie zrobić badania na przeciwciała przeciw różyczce i toksoplazmozie. Wpadłam trochę w panikę bo w przedszkolu u mojego synka panuje różyczka i wyniki dopiero w poniedziałek wiec nie mogę sie doczekać żeby zobaczyć wynik.

Witam przyszłe mamuśki :-)
Jestem PO badaniach. Babeczka nie mogla sobie szybko poradzić z pobraniem krwi, bo mimo ze sie wbiła z żyłę- nic nie leciało. Musiała z drugiej ręki pobrać.
Nigdy wczesniej nie miałam z tym problemu...hm....:baffled:

Dzis do pracy mam na popołudnie, szczerze nie mogę sie doczekać....zwolnienia :)
To moja pierwsza ciąża, nie chce ryzykować, chce jak najwięcej odpoczywać ::tak:

kolejna wizyta u lekarza 23-go , wtedy usłyszymy bicie serduszka :-D

reklama
Witam przyszłe mamuśki :-)
Jestem PO badaniach. Babeczka nie mogla sobie szybko poradzić z pobraniem krwi, bo mimo ze sie wbiła z żyłę- nic nie leciało. Musiała z drugiej ręki pobrać.
Nigdy wczesniej nie miałam z tym problemu...hm....:baffled:

Dzis do pracy mam na popołudnie, szczerze nie mogę sie doczekać....zwolnienia :)
To moja pierwsza ciąża, nie chce ryzykować, chce jak najwięcej odpoczywać ::tak:

kolejna wizyta u lekarza 23-go , wtedy usłyszymy bicie serduszka :-D

Cześć Gosiaczkkkku!! Ja mam nastepna wizyte 24-go. Na pierwszej byłam we wtorek i juz dostałam zwolnienie, bo coś tam mam niepokojącego.

Wszystkim dziewczynom na pierwszą wizyte (jesli maja pewnosc, ze to ciaza) polecam zrobic na czczo:
morfologie
mocz
poziom cukru
grupe krwi, bo trzeba miec na świstku z laboratorium, nie wystarczy w szpitalu powiedziec ze mam taką i taką.

Pozniej jeszcze ewentualnie lekarz wam powie jakie badania dalsze trzeba zrobic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry