reklama

Listopad 2009

reklama
Co do Pepco to wydaje mi się, że coraz gorsze ubranka tam są a ceny coraz wyższe wczoraj tez tam zajrzałam ze względu na słoiczki do kuchni. Patrze na dres dla Jaśka a tam 32zł a materiał 100%poliester, sweter 35 zł materiał 100%akryl. Czasem siostra upolowała fajne bodziory, ale wczoraj nie było kompletnie nic wszystko sztuczne w cenach hmm lepiej dołożyc i kupic bawełne.

Marta nie ze względu na wydarzenie ;P ale na jakość produktów, wszystko sztuczne do granic mozliwości. Nawet jak gdzies bawełnę znalazłam to była straszna ;/ chcialam sobie jakąs koszulkę kupic ale była mega sztuczna jakbym sie w niej spociła smierdziałabym w niej na km tym materiałem.

Zgadzam sie z Pathanką.

Melduję, że jeszce dychamy, jesteśmy w poznaniu, jutro zdam większą relację, ogólnie będziecie trzymać kciuki za Gonię w sierpniu, bo idziemy na operację, niestety nie ma na co czekać.\Dobrze, że z Azą się spotkałam, bo bym po wyjściu ryczała jak bóbr.... Dzięki kochana za podniesienie morali.;-)
Doczytam jak przyjadę, bo teraz to tak na szybciora.

Melduję, że jeszce dychamy, jesteśmy w poznaniu, jutro zdam większą relację, ogólnie będziecie trzymać kciuki za Gonię w sierpniu, bo idziemy na operację, niestety nie ma na co czekać.\Dobrze, że z Azą się spotkałam, bo bym po wyjściu ryczała jak bóbr.... Dzięki kochana za podniesienie morali.;-)
Doczytam jak przyjadę, bo teraz to tak na szybciora.

Ana mocno przytulam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!

Witam się i ja !!!
Anawawka bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za Gonie, musi byc dobrze, ale wiem co przezywasz. Mi taka ewentualnosc tez wisi nad głową grrrrrrrr tzn Pawłowi.

Po 3 dniach wrocilismy do domku, dzisiaj jeszcze bylismy na urodzinkach 6-latki, jutro rodzinny mecz w pilke, dzieje sie dzieje

pranie musze jeszcze wyciagnac :(((
jutro wstac o 7
w nocy wysadzam mlodego :(((
ide spac :)))) dobranoc laseczki

Anawawka wszystko bedzie dobrze;-) trzymam mocno kciuki za Gonię:tak:

kurcze a ja znowu samotny wieczor:-( Kuba spi od 20, maz poszedl do lozka o 21 i tak sobie siedzie i siedze:-( jutro rano jedziemy na carboot, mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze jakies ciuszki kupic dla Mlodego:-)
sama bym sie najchetniej juz polozyla ale spac mi sie w ogole nie chce:no:
aaa jakos mi smutno:-(
nic ide sie kapac, moze bedzie lepiej:-)
dobranoc :)

Anawawka Ty się kochana nie martw, będzie wsyztko oki. Zdaj się na lekarzy, Gonia mała łobuziara szybko dojdzie do siebie i będzie łobuzować z Hanką ;)))

Ja się żegnam na 2 tygodnie, jutro wyjazd. Mam nadzieje, że jak wróce wszystko będzie oki, nikt nie wpadnie na szklany stolik :)))) Trzymajcie się i do zobaczyska za 2 tygodnie.... Buziole, muaaa....

reklama
Ja się żegnam na 2 tygodnie, jutro wyjazd. Mam nadzieje, że jak wróce wszystko będzie oki, nikt nie wpadnie na szklany stolik :)))) Trzymajcie się i do zobaczyska za 2 tygodnie.... Buziole, muaaa....

smutno :((( aż na 2 tygodnie

ale wyszalejcie się i zyczę udanej pogody i szczesliwej podrozy. No i moze sie zobaczymy :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry