reklama

Listopad 2009

reklama
Aza udanego urlopu.
Anawawka - musi byc dobrze. Nie ma innej opcji ;]

Co do pepco - marcel dotał dres z tego sklepu. Jeszcze za duzy ale jakościowo jak i inne ubrania innych firm. Mysle ze akurat ten dres fajną ma bawełenke.

U nas wczoraj 5 godz. znajomi byli. Zwiedzalismy okolice. Oni są zapalonymi fotografami amatorami są, wiec Marcel miał sesje na dwa aparaty takie wieeeeelkie profesjonalne wiec normalnie w głowie mu sie od tego poprzewracało :D Ludzie patrzyli na niego jak na gwiazde :D Takze musza zdjecia obrobić i mi wysłac to Wam coś wkleję do albumu z wielkiej sesji Marcela. Poza tym mój mąż zrobił takie wyszne żarełko z grilla ze normalnie nic nie gadalismy tylko pożeraliśmy jak leci: steki, szaszłyki, kiełbaski + sałatki i chlebek z czosnkowym masełkiem [własnej roboty]. Poem goście tak wariowali z Marcelem ze czasem nie wiedziałam co sie dzieje :D Młody padł po 19 i wstał o 7.30 mega sukces!!! Normalnie nie spi od 5.30-6 wiec wyobraźcie sobie jak on musiał być przemęczony tymi wariactwali.

Witajcie Babeczki.
Wróciłam.
Wczoraj zostawiliśmy małego pod opieką babci a sami wyskoczyliśmy na zakupki.W Reservedzie fajne wyprzedaże są.
Mówię Wam jestem taka zmęczona.Ostatnio nie mam siły. Jak nie glowa to brzuch. W dodatku Kacper ma biegunkę od nocy.Teraz śpi.
Mąż pojechał do pracy a ja męczę się z tą durną pogodą.

Anawawka trzymam kciuki i będę wołać do niebios o szczęśliwą operację.Będzie dobrze.
Aza udanego urlopiku.

Co do Pepco.Niestety jakoś jest coraz gorsza.Napisane że bawełna ale na oko widać że leżało koło bawelny.
Nie pamiętam co miałąm jeszcze napisać kurka.

Agrafka czyli bardzo blisko mnie byłaś.

Ostatnia edycja:
Witajcie;-)
Antonio padł dziś o 18.40 w samochodzie po powrocie od dziunki i spotkaniu z Lotka;-)Przełozony do łózeczka spi dalej .
Lotka bardzo spokojna dziewczyna , maz sympatyczny a Tomuś tak sie kamuflował , ze niby spokojny , ale z czasem sie rozkrecał. Chyba był nieco przerazony zachowaniem Antka , który szalał i powtarzał MOJE , MOJE , MOJE...

Ostatnio kupiłam w pepco majteczki po 2zł i sa b.dobrej jakosci. Mysle , ze zalezy to po prostu od dostawcy itp.
Aza do zobaczenia!!!!!!!
Anawawka Ty miej uszy w górze!!!!!

I musze sie pochwalic , ze kupilismy bilety na koncert GIENKA LOSKI w Sopocie;-) ten facet działa na mnie hmmmm... ten wzrok. Majtki beda latac ;-) ale ide z mezem wiec emocje na wodzy:-D

Melduję, że jeszce dychamy, jesteśmy w poznaniu, jutro zdam większą relację, ogólnie będziecie trzymać kciuki za Gonię w sierpniu, bo idziemy na operację, niestety nie ma na co czekać.\Dobrze, że z Azą się spotkałam, bo bym po wyjściu ryczała jak bóbr.... Dzięki kochana za podniesienie morali.;-)
Doczytam jak przyjadę, bo teraz to tak na szybciora.

Trzymam kciuki za Gonię, ucałuj moją królewnę!!! Zobaczysz, będzie wszystko dobrze!!!

Dziunka a co Julce w tą nóżkę, ze az spać nie mogła?

Anawawka przytulam. Będzie dobrze.

Ona miała chyba od zawsze bóle wzrostowe, przeważnie całe nogi, teraz bóle są rzadko i tylko wierzch stopy... No i jak zwykle latem. Zimą nic.

Anawawka Ty się kochana nie martw, będzie wsyztko oki. Zdaj się na lekarzy, Gonia mała łobuziara szybko dojdzie do siebie i będzie łobuzować z Hanką ;)))

Ja się żegnam na 2 tygodnie, jutro wyjazd. Mam nadzieje, że jak wróce wszystko będzie oki, nikt nie wpadnie na szklany stolik :)))) Trzymajcie się i do zobaczyska za 2 tygodnie.... Buziole, muaaa....

No czekam na Ciebie, czekam :tak:

Co do PEPCO. Pewnie są różne. Nasz jest po remoncie i miejsca dużo, spokojnie jeżdżę wózkiem. Ciuchy są różne, ale można bez problemu trafić mięciutką bawełenkę. Co więcej, kuzynka tam pracowała jakiś czas, a ona należy do tych co nie ubiorą niefirmowego ciucha i PODOBNO do Pepco sprowadzane są firmówki z obciętymi metkami (pewnie żeby było taniej przewożąc przez granicę). Sama sprezentowałam Martolince 3 body z obciętymi metkami (aż mi głupio było, dopiero u niej w domu zauważyłam) ale jakościowo były SUPER.
Sukienki bajeczne, ciuchy dla starszych dzieci np. Julki bardzo fajne. Mam kilka bluzek kupionych rok temu i nadal prawie jak nówki. Trzeba umieć szukać:tak:
A że drożej? Pokażcie sklep w którym ceny są ciągle takie same albo coraz niższe:-p

Ula nic dziwnego że musiałaś zapłacić za stłuczony wazon.

Dziś Marta z M mnie przygarnęli i odwiedziliśmy Lotkę w Karwi. Najpierw plaża, potem obiadek i do domciu. Lotka fajna dziewucha, jej mąż także:tak: A Tomeczek oaza spokoju, przypuszczamy że się nas przestraszył, pod koniec zaczął się rozkręcać:tak:
Mam fotki, ale to później.

Asia śpi od 18:23, a ja umieram z nudów.

Witam ;)

dziewczyny super, ze spotkanie udane;) tylko pozazdroscic :)
czekamy na zdjecia :tak:

AZA udanego urlopu zycze!!

u nas dzisiaj super pogoda, pojechalismy rano na carboot, kupilismyMlodemu kilka zabawek, zadowolony:-) wszystko ok oprocz tego, ze zlapal mnie taki bol barku, ze nie wiedzialam co sie ze mna dzieje:( czesto mnie boli bark, pierwsze myslalam, ze mnie zawialo ale dlugo to juz trwa wiec stwierdzilam, ze chyba jakis nerwobol:( moja mama miala to samo ale Ona gra w siatkowke i nadwyrezyla, brala kilka dni ketonal i jak reka odjal;-) a ja sie nadal mecze:( normalnie dzisiaj chodzic nie moglam, przed oczami ciemno a lewa strone doslownie sparalizowalo:szok: masakra, jak nie przejdzie musze sie wybrac do lekarza bo bol czasami nie do wytrzymania.

reklama
Moje dziecko tez juz spi ale dzis taki intensywny dzien ze hohohoh
wstalismy o 8 a juz o 9.25 siedzielismy w pociągu do W-wy (40 minut w jedną stronę) z maluchem. Pociąg wjeżdża w podziemia carefoura wiec bylismy zrobic zakupki i zeby Olis miał frajdę z jazdy pociągiem i się pobawił. Po 12 Olis padł mi w wozku ale spał tylko do 13.20 bo jakas dziewczynka głosno krzycząca go obudziła. Tak wiec spał tylko niecałe 50 minut.
Przyjechalismy do domku ok 15 a juz na 18 bylismy na kulkach na prezentacji thermomixa. Olis pobawił sie 2 godzinki a my sobie smacznie pojedlismy. W domku szybka kąpiel, czytanie bajek i spanie od 21. Jak dla nas to mega szybko :)

Kupilismy znowu Olinkowi duzo ksiązeczek (m. in Frankliny, oraz cos w podobienstwie Tupcio Chrupcio - super ksiązeczka ale dosyc droga jak na kolekcjonowanie) Byłam w carefourze i zaskoczyła mnie ilosc ksiązeczek dla dzieci, uczących itd malowanek, uczących dla dwulatków, trzechlatków, 4,5-latków. Są super!!! Sami kupilsimy małemu Akademię malucha-cwiczenia dwulatka, akademię kota filemona - cwiczenia dwulatka oraz zwierzęta-smieszne minki - ksiązeczka w ktorej są namalowane zwierzęta a naszym zadaniem jest doklejenie im oczu itd. Normalnie czad! Ze tez za moich czasów nie było takich cudów :)

Marta Gienek Loska???? Dwa rozne bieguny z nas jeżeli chodzi o typ faceta. Oj nie....nie nie nie ;p delikatnie mówiąc ;p

Dziunka oczywiscie ze nic dziwnego ze musialam zapłacic za wazon!!! Co do tego to wątpliwosci zero mialam i mam. Nawet nie piknęłam, zresztą sama jak zbiłam zaniosłam szkło do kasy i powiedziałam ze zapłacę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry