reklama

Listopad 2009

Co do operacji, dziś wszystko się dowiem - więcej macie na zdrowiu.
A gadanie - Hanka nie ma aż tak dużo pytań, jakoś nie wnika albo ja jej wyczerpująco odpowiadam :-D jakoś nie zamęcza nas pytaniami, raczej nas męczy opowieściami i tworzeniem ... ostatnio powiedziała, że chce być piratem :-D, "będziemy bogaci" to jej najnowsze powiedzonko...

reklama
Witajcie:tak:
Antonio spał ciągiem od 18.40 do 6 rano. Wypił mleko i spał jeszcze do 7. Chyba zabawa w dom go wykończyła:-p
U nas za to przepiekne bezchmurne niebo i słońce w pełni. Nareszcie:tak:

Mama ja własnie tez musze kupic młodemu jeszcze letnie buty. Jedne sandały 2 razy ubrane ju za małe , trampki na styk wiec musze zakupic
Marcel wymiata z tym mówieniem :tak:
Dziunka daj znać co u endokrynologa

Cleo nic sie nie odzywa wiec chyba do tej pory baluje :P

hej hej
ja na szybko znowu, w końcu jesteśmy znowu w Wawie. Zatestowałam dziś rano bo od @ mija już 31 dni, ale fasolki ni ma...
Z jednej strony mi smutno bo już mi ta myśl w głowie kiełkowała, z drugiej to dobrze bo miałam to RTG, musze iść z Alą na cystografię (a to też RTG), muszę zrobić cytologię i zacząć się lepiej odżywiać.

Alutka poszła do żłobka, trochę płakała.. mam nadzieję że niedługo.

Aha - dzień zaczęłyśmy od nieudanej próby łapania sików do woreczka.. Przez godzinę nic nie nasikała, ale to moja wina bo zapomniałam jej kupić coś dobrego do picia, gdyby wypiła pewnie by coś było...

No nic, do roboty... Dziś na zmianę praca i sprzątanie.

Cześć dziewczyny..
kurcze, dobija mnie ta jesień w lecie..ile może padać???
AniaSm, szkoda, że nie dopisała Wam pogoda, ale byle Kubuś był zadowolony!:-) A jak Twoja forma, bo w sumie się najeździcie sporo..
Mama, ja już dokupiłam sandały Marysi - miała 22, teraz 24:szok:..i te 24 wcale nie są jakieś za duże, bo dużemu paluchowi brakuje do końca bucika jakieś , ja wiem - może z 3-5 mm..oj, chyba Marysia będzie miała kajaki po mamusi..
Anawawka, mocno Cię tulę kochana..te ulewy pewnie też nieźle wpłynęły dodatkowo na Twoją psychę..ale będzie dobrze, zobaczysz!! acha, no i jak coś, to na mnie też możesz liczyć:tak::tak:..
Martolinka, a kiedy Ty testujesz?
Co do Loski..śpiewa obłędnie..mmm..Martolinka, zazdroszczę Ci tego koncertu..i fakt, te jego spojrzenie..
Dziunka, trzymam kciuki, żeby Julce na wycieczce pogoda dopisała:-)..a zabawa w DOM musiała wyglądać rozzzzzkosznie;-):-)..no i daj znać, jak będziesz po wizycie u endokrynologa!:tak:
Agrafka, pewnie Alutka szybciutko znów się wdroży w żłobek:-) A co do testowania, czyli rozumiem, że też zaczynacie staranka?;-):-) Jak już ta myśl się zakiełkowała..

Edit. Zapomniałam się pochwalić, że małej wyszły dwie dolne piątki:-)

Agrafka, pewnie Alutka szybciutko znów się wdroży w żłobek:-) A co do testowania, czyli rozumiem, że też zaczynacie staranka?;-):-) Jak już ta myśl się zakiełkowała..

w sumie nie wiem czy można to nazwać starankami, bo jeszcze karmię i dostałam dopiero pierwszą @ :) więc raczej idziemy na żywioł, bo nie wiem kiedy i czy w ogóle jakieś dni się szczególnie kwalifikują do staranek :)

Cześć dziewczyny..
kurcze, dobija mnie ta jesień w lecie..ile może padać???
AniaSm, szkoda, że nie dopisała Wam pogoda, ale byle Kubuś był zadowolony!:-) A jak Twoja forma, bo w sumie się najeździcie sporo..
moja forma całkiem niezła , póki co mamy duży samochód więc się śmiało mogę w środku wyciągnąć bo mnie nic nie ogranicza ;-) ,chociaż mam nadzieje że uda nam się go sprzedać do zimy bo wolałabym coś mniejszego tym bardziej że ja nim nie lubię jeździć i ciężko mi będzie z dwójką nim gdzieś pojechać :zawstydzona/y:
no i Gratuluje piątek :tak: , mój to sobie nie chce dać zajrzeć do gębuli

anawawka no właśnie jak coś trzeba to dawaj znać będziemy wtedy kombinować żeby ci pomóc jak się da :tak: , myślę też że może jednak lepiej że ta operacja będzie teraz ,bo taki maluch to szybko się regeneruje i zapomina o bólu ;-)

zabawa w dom musiała wyglądać nieziemsko :-):-):-)
mojego chciała całować dziewczynka na basenie ale się nie dał czyli musiała mu się nie spodobać ;-):-D

jeśli chodzi o Gienka Loske to mi się nie podoba wogóle ,kompletnie nie mój typ :no: no i podobało mi się jak śpiewał na castingu ale potem już mniej ,cieszyłam się że wygrał bo nie chciałam żeby wygrał ktoś od Wojewódzkiego bo moim zdaniem wywalał ludzi którzy śpiewali dużo lepiej niż ta jego grupa ,a szkoda bo naprawde było tam sporo talentów:tak:
u mnie pada ale młody szaleje z babcią na dole a ja póki co kończe allegrowe zakupy bo jeszcze mi rurki do kwiatków brakuje ;-),mam nadzieje że dojdzie przed piątkiem żebym mogła zabrać ze sobą

Melduje , ze jesieni ciąg dalszy...
Maxweel testuje w sobote o ile @ nie przyjdzie. Dziunka mnie cisnie żebym już spróbowała , ale boję się rozczarować a tak żyję jeszcze nadzieją:tak:
Co do butów to ja teraz muszę się w 26 zaopatrzyć...Marysia ma sporą nóżkę:tak:
Ania pewnie wiele zależy od tego jaką kto preferuje muzykę do słuchania :) Loska musiał sie z repertuarem wpisać w konwencję talent show i faktycznie niektóre piosenki pasowały mu jak swini siodło. Poszperałam troche w necie i odkryłąm jego na nowo.
Natomiast ręce mi opadły jak okazało sie , ze Szpak wystąpi w Tańcu z gwiazdami

Agrafka trzymam &&&&

reklama
martolinka co do loski zgadzam się ;] lubię takie klimaty muzyczne. Chociaż On mi przypomina Ryśka Riedla.
Co do Szpaka to mieszane mam uczucia. o ile tolerancyjna jestem - bo jestem to jego osoby, babskiego śmiechu i ruchów nie umiem ścierpieć. Chce sie przebierać, malować OK ale ech reszta mi do niego nie pasuje. Denerwuje mnie tez te jego nadmierne wczuwanie sie w te śpiewanie. Za chwile orgazmu dostanie - tak sie trzepie ;/ Gdyby np mieszkał w mojej okolicy to OK. Nic do niego nie mam ale jakos tak jak nie musze to nie patrze sie na niego ;p CHociaz głos ma fajny. Ale brakuje mi w nim tej męskości. A jego włosy ...... marzenie.

Co do butów to Antek ma na prawde nie sporą a dużą nogę. :D
To wszystko zależy od rozmiarówki......np sandały jakie mamy teraz na styk to 22 [normalnie musiałby mieć 23] czyli widać ze wypadają większe niz zazwyczaj. Natomiast trampki jakie mamy z odpowiednim zapasem luzu to 24, i taki teraz standardowy rozmiar Marcel ma. Na zime to mam wielki znak zapytania bo skoro średnio co 3 m-ce noga rośnie mu do tego stopnia ze prawie wyrasta z buta to zimowe chyba kupie 2 rozmiary wieksze ;/ kurcze nie wiem bo przeciez sa drogie takie buty i nie bede 2 par kupować......z drugiej strony nie chce zeby z butów miał płetwy :D
Trzymam kciuki za testowanie dziewczyny ;]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry