reklama

Listopad 2009

Szpak ma maniere w sposobie wysławiania się , która mnie irytuje , ale ogólnie nie przeszkadza mi jego artystyczna dusza. Jednak udział w tańcu z... swiadczy chyba o tym , ze woda sodowa powoli uderza do głowy.
Trzymaj trzymaj kciuki:tak:
Ja trzymam sie "Bartkowej"rozmiarówki , która pokrywa się z tez z bucikami z CCC. Buciki na zime kupie przed samym sezonem, , bo boje sie , ze nie trafie w rozmiar

reklama
Witam ;)

Oj, mi tez sie podoba Loska:tak::-D i to jak spiewa, Mama tez od razu Rysiek mi przyszedl na mysl jak Go zobaczylam hihi:tak: a jesli chodzi o Szpaka to ja Go podziwiam za odwage bo ze mnie to jeden chodzacy kompleks:zawstydzona/y: chociaz odkad mieszkam w UK to i tak przestalam sie przejmowac niektorymi rzeczami.
A niekiedy chcialabym zrobic cos inaczej a robie i tak jak zawsze bo po co ludzie powiedza:wściekła/y::zawstydzona/y: chociaz ostatnio maz mi powiedzial, ze i tak sie zmienilam:-)

martolinka trzymam kciuki aby @ nie przyszla;-)
haha a moj maz mnie rozbroil wczoraj, pyta sie mnie kiedy bede robila test:szok: a ja do Niego, ze co? :-D Po co mam robic? Zeby mozna bylo robic test to najpierw trzeba...;-) no a ze mama byla to nici byly ze staranek:-( no raz tylko:zawstydzona/y: ale to musialoby byc szczescie jak przy Kubie:-D chociaz On mowi, zebym sie nie zdziwila:-D

maxwell gratuluje piatek;-)

dziewczyny nie narzekajcie na pogode tylko wpadajcie do UK ;) zapraszam:-)
u nas super, dzisiaj nie ma specjalnego slonca ale cieplo, ponad 20st.:tak:
Cos sie chyba pozmienialo, jesli chodzi o pogode angielska i polska;-)

Moi panowie spie, zrobilam juz barszcz bialy i zjedli pol godziny temu, Kuba dwie biale kielbaski:szok: ziemniaki i cala miseczka barszczu:tak: ostatnio apetyt mu dopisuje :)

Marta zgadzam się że każdy ma inny gust i lubi się co innego :) , co do tańca z gwiazdami to w USA do programu zaprasza się gwiazdy a u nas program je dopiero tworzy , ot taka mała różnica bo jaka ze Szpaka jest gwiazda?? dla mnie żadna ,a czytałam też że Mike Tyson ma występować i śmiać mi się chciało czego to się nie robi dla kasy (Tyson) i dla oglądalności (tvn) , na szczęście nie oglądam tego bo jakoś nie mogę zbyt wiele edycji wygrywały osoby które nie powinny ale są "gwiazdkami" TVN i po prostu śmierdzi mi to podstępem

też mam problem z butami na zimę dla młodego bo kupiłabym tutaj ale nie wiem jaki rozmiar a w NO to ceny są kosmiczne chyba że trafie na wyprzedaże ale to też by pasowało odpowiednio wcześnie żeby były ,no cóż zobaczymy

martolinka racja, nie dalam ale nie mam jeszcze fotki odkad bylam u fryzjera, naprawde:tak: ale postaram sie w najblizszym czasie ja zrobic, na srode umowilam sie z Klaudzia i juz ja poprosilam o kilka fotek Mlodego wiec moze jedno zrobi mi razem z Kuba:-)

hahaha, moze ja sie zglosze do Tanca z Gwiazdami:-D:-D
a najlepiej do programu must be the music:-D mysle, ze wtedy bylabym znana w calej Polsce, nikt tak nie umie na pewno falszowac:zawstydzona/y::-D

Mi Gienek Loska ze śpiewu przypomina połączenie Ryśka Riedla z..Niemenem..:-) Ale ciary przeważnie miałam, jak śpiewał..
Martolinka, ja też trzymam mocno kciuki za brak@@@ i pozytywny teścik!!!
Polaa, no właśnie wczoraj z moim się śmiałam, że pozmieniały się nasze klimaty:polski z angielskim..Tak poza tym, Twój jest bardzo pewny "gola", może faktycznie też zatestuj:P:P:P;-):-)
A co do butków..masakrycznie szybko te stopki im rosną - jestem normalnie w szoku!! Ciekawa jestem, jaki rozmiar na zimę będę musiała małej kupić??:szok::tak:

reklama
maxwell jestem pewnia, ze nic z tego:no:
ale tescik oczywiscie mam w domu ;) od sierpnia biore sie powaznie do roboty:tak::-D tzn po tej @ co ma byc ;) wczensiej to ja nie obliczalam zadnych plodnych itp, tzn mniej wiecej wiedzialam kiedy sa ;) ale teraz jak dostane @, biore kalkulator i dzialamy:) Maj ladny miesiac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry