reklama

Listopad 2009

Co robicie dzis na obiadek ? ja zrobiąłm spaghetti
Ja dziś nie mam pomysłu, więc zrobię obiad najprostszy z najprostszych: ziemniaki, jajko sadzone i maślanka:-)..w sumie trzeba trochę odpocząć od mięcha;-)
maxwell jestem pewnia, ze nic z tego:no:
ale tescik oczywiscie mam w domu ;) od sierpnia biore sie powaznie do roboty:tak::-D tzn po tej @ co ma byc ;) wczensiej to ja nie obliczalam zadnych plodnych itp, tzn mniej wiecej wiedzialam kiedy sa ;) ale teraz jak dostane @, biore kalkulator i dzialamy:) Maj ladny miesiac;-)
Polaa, to będę mocno trzymała kciuki!!:-)

reklama
ło matko boska ale Marcel jest zmierzły po drzemce. Cokolwiek nie tak to ryk. Nie wyspany jest widze to, obudził sie znienacka, oczy jak 5 zł bo siku mu sie chciało i juz koniec spania ;/ eh zaraz bedzie miał zupke gotową, niech je i spadamy na dwór [o ile nie zacznie padać ;/] Moze tam sie jakos rozkręci i doprowadzi do normalności bo ja dziecka zmierzłego nie mam i nie umiem tego znieść ;p

hej hej
ja na szybko znowu, w końcu jesteśmy znowu w Wawie. Zatestowałam dziś rano bo od @ mija już 31 dni, ale fasolki ni ma...

Z tą @ to różnie jak się karmi, może być że dostaniesz drugą za np. pół roku:tak:

Natomiast ręce mi opadły jak okazało sie , ze Szpak wystąpi w Tańcu z gwiazdami

:szok:

U endo SUPER:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jestem zdrowa jak rybka, lewy płat przejął funkcje prawego, więc nie muszę hormonów, kontrola - usg i tsh- za rok:-)

Dzwoniłam do żłobka czy aktualne, bo zapomniałam podejść wpłacić wpisowe, ale wszystko ok, a młoda 8.sierpnia stanie się przedszkolaczkiem...a raczej żłobaczkiem:-Dhhehehehehe, ale wymyśliłam:rofl2:

A to ten żłobek Przedszkole Przyjaciele Kubusia Puchatka

dziunka no to tylko sie cieszyc, ze wszystko ok:tak: super ;)
Mama przejdzie Marcelkowi;-) Moj to mysle, ze pospi gdzies do okolo 15 (mam nadzieje;)) a potem jakis spacer chociaz tata kazal sie budzic po 17 i mowil, ze Go wezmie zebym sobie odpoczela ;) no to pojdzie dwa razy bo mi sie cos dzieje w domu :/

Pola co Ci sie dzieje? Asia jeszcze nie poszła na drzemkę. Będę walczyć żeby ją przetrzymać do 18. No chyba że teraz by zasnęła, ale jest w swoim żywiole, więc raczej nie mogę na to liczyć...

dziunka nuda, nuda i jeszcze raz nuda :( a jak wyjde z Kuba na plac zabaw to zawsze sie z kims pogada, Mlody, jak mowi sie po angielsku, to stoi i patrzydoslownie nieruchomy ;)

Ulenka ja zawsze do wody dodaje rosolek, biale kielbaski, cebulki i lisc laurowy, pozniej jak cebula miekka i kielbaska ok to wlewam barszcz z butelki:tak: czekam az sie zagotuje, jeszcze majeranek i na koniec smietana :) oczywiscie gotuje jeszcze do tego ziemniaki ale moi faceci nie jedza ich w calosci tylko tuczone czy jak to sie mowi:-D na osobnym talerzyku, nie powiem teraz tez wole jesc niz cale w barszczu ;) i jemy bez jajka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry