reklama

Listopad 2009

reklama
Hej :)

dziunka co za tragedia, masakra poprostu:-( Biedny chlopak!!
Widzisz, Asia sie przyzwyczai szybciutko:tak: bardziej Ty bedziesz te poczatki przezywac;-)

Agrafka ale fajnie masz z ta kamerka ;)

dziewczyny super, ze sie Wam udalo spotkanie:tak: czekamy na zdjecia w takim razie:tak:

A moi panowie pojechali jakas godzine temu na zakupy, posprzatalam szybko domek :) i mam troche spokoju, maz na 19 do pracy i zacznie sie dlugi tydzien, wrrr :(

hej
my już w NO , normalnie byłam w szoku jak Kuba się cieszył jak zobaczył swój pokój, zabawki i całą resztę :))) , podróż mineła całkiem nieźle , a bałam się że będzie gorzej
dziunka przykra sprawa z tym kuzynem , a jakie są rokowania??
gosiulek my mamy kółko z majtkami KOŁO Z ZABEZPIECZENIEM KÓŁKO SPIDERMAN DO PŁYWANIA (1735757788) - Aukcje internetowe Allegro ale już chyba nie będziemy go używać ,na początek jednak było super :) ,teraz kupiliśmy taką kamizelkę jak ratunkowa i myślimy kupić rękawki :)
uciekam się dalej rozpakowywać ,tylko nadrobię co nie co :)

Eh kurde, a ja mam jutro ciężki dzień.

Posiew Ali wyszedł jałowy wiec jutro cystografia.. Zaraz tylko zadzwonię zapytać czy dam sobie radę sama czy mamy być razem z M :(.

A wieczorem umówiłam się na usg transwaginalne, bo coś mnie jakoś dziwnie rozpiera w dole brzucha :/. Zrobiłam dziś znowu test i w ciąży nie jestem na 99%. I mam nadzieję, ze test nie kłamie bo jutro mnie rentgen przy Ali badaniu naświetli wzdłuż i wszerz. Ale nie wiem co mnie tam może uciskać, miałam mięśniaka w ciąży małego, może się powiększył :/.

No nic w każdym razie zrobię to badanie, bo lekarz i tak mnie pewnie na nie wyślę, a umówiona jestem dopiero za 1,5 tygodnia.

Witajcie:tak:
chciałam isc spac po wczorajszym z małym , ale cos nie moge zasnać... fasola daje o sobie znać:-pAza z banda rozruszali nas maksymalnie:tak: ja juz o 23 wymiekałam , bo normalnie o tej godzinie spie a Aza dopiero zaczynała życie:tak:

Anawawaka i jaki dzis nastrój? :tak:
Agrafka trzymam kciuki za jutrzejsze badanie:tak:
Dziunka Asia da rade:tak: kto jak nie ona:tak:

anawawka a Ty co obezwij się?????????/
ale cię laski wymęczyły

Dziunka szoook z tym kuzynem :(((((
Jesli chodzi o Asiolka to da radę mama musi się tylko meliski napić. Widzialas jak Asia się wczoraj ładnie bawiła z dziećmi i tancowała

Ja mialam dzisiaj na kawie przyjemność gościć AZE z rodzinka i było bardzo miło. Super rodzinka!!! Chłopaki się pobawili, dzisiaj Konrad zaliczył basenik w sandałkach (bo ostatnio Paweł mi wlazł w trampkach). żebyscie widziały jak Konrad się sam ładnie bawi, nikt mu do szczescia nie jest potrzebny.

U nas w domu gwar i pełno dzieci na wakacjach u babci, wiec dopiero teraz udało mi sie uspac Pawła nie wiem co to bedzie wieczorem. Byłam tez dzisiaj w pracy, podbic legitymacje ubezpieczeniowa i wszystkie inne papierki, zrobilam zakupy no i chyba jestesmy gotowi na jutrzejszy szpital :(((((

martolinka ajjj nie moge się już doczekać tej twojej "fasolki", no i jedno szczescie że już Cię trochę męczy, musi dac znać że tam jest a co Ty myslałaś. Musze ci kupic różowy kocyk i bedziesz miała do czego się przytulać, może bedziesz szybciej zasypiac

Cze,
żyjemy jeszcze wszyscy... po napisaniu posta, trochę się uspokoiłam i poszłam zmienić małżona,potem nastąpiła znów zmiana, Gośka gdzieś koło 4 dopiero tak na serio usnęła, a po 8 się obudziła Hanka, więc jazgot podniosła Gośka i tak do 12,,,, pojechaliśmy do decathlonu, przespała się chwikę, potem do maximusa i jest normalna... za to my niezbyt...
Dziunka - mam nadzieję, że kuzyn wyjdzie z tego bez uszczerbku na zdrowiu.. Super, że Asia zaakceptowała grupę , a spotkanko się udało
Agrafka - bomba , że posiew nic nie wykazał, trzymam kciukasy za jutrzejsze badanie.
Cleo - mam nadzieję, że pożegnanie z cycem będzie owocne... po trochu, po trochu do celu... @ nie zazdroszczę.
Jeszcze do Was zawitam;-)

reklama
coś Kilolek nam zaniknął.....

mały śpi o 14:30 ( juz zdązyl 3 razy sie obudzic na cycka grrr) leczo mi wyszło do dupy jak wszystko podczas @:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry