reklama

Listopad 2009

reklama
Łukasz nie żyje :-( [']

Najgorsze jest to że w necie zwalają na Owsiaka bo to było niedaleko Woodstock, ale przecież to bzdura, Łukasz nie pił/nie palił/nie ćpał złoty chłopak, miłośnik kolei, niewiadomo jak znalazł się na tych torach....masakra taki dobry chłopak!!! A jaki przystojny, takie ciacho:-(:-(:-(

Asia w żłobku podobno super, załatwiała się na nocnik (wróciła w tych samych majtkach i pampersów nie zużyła więc superaśnie), bardzo dobrze się komunikowała - zagadywała panie hihi, w pełni zintegrowała się z grupą, kilka razy podeszła do okna i wypatrywała mamy głośno ją wołając, ale za chwilę wracała i bawiła się dalej:-), jadła.... no samych pochwał się nasłuchałam :-) nie wiem po co rano ryczałam:-D

Kuzynka mnie umówiła w końcu do koleżanki do salonu na jutro na manicure i pedicure a fryzjera mam w środę po pracy, A mnie nie pozna haha. Jeszcze muszę coś na kolację wykombinować...tylko nie wiem co:confused:

Łukasz nie żyje :-( [']

Najgorsze jest to że w necie zwalają na Owsiaka bo to było niedaleko Woodstock, ale przecież to bzdura, Łukasz nie pił/nie palił/nie ćpał złoty chłopak, miłośnik kolei, niewiadomo jak znalazł się na tych torach....masakra taki dobry chłopak!!! A jaki przystojny, takie ciacho:-(:-(:-(

Asia w żłobku podobno super, załatwiała się na nocnik (wróciła w tych samych majtkach i pampersów nie zużyła więc superaśnie), bardzo dobrze się komunikowała - zagadywała panie hihi, w pełni zintegrowała się z grupą, kilka razy podeszła do okna i wypatrywała mamy głośno ją wołając, ale za chwilę wracała i bawiła się dalej:-), jadła.... no samych pochwał się nasłuchałam :-) nie wiem po co rano ryczałam:-D

Kuzynka mnie umówiła w końcu do koleżanki do salonu na jutro na manicure i pedicure a fryzjera mam w środę po pracy, A mnie nie pozna haha. Jeszcze muszę coś na kolację wykombinować...tylko nie wiem co:confused:

Dziunka, strasznie mi przykro :-( ['] ['] [']

Dziunka współczuję.Ile miał lat?
Ja przed chwilą się dowiedziałam że mój znajomy zginął w piątek w wypadku w Warszawie.Jechał na skuterze i tir go zaczepił. Po kilku godzinach zmarł. Kierowca uciekł.

dziunka smutno :((((( 25 lat grrrrrr
a gdzie o tym pisza????
zdementuj jakims komentarzem

Martolinka nie mow ze fasolka aż tak ci dala popalic i nic do nas nie napiszesz?

polla ja dziekuje za taka kolezanke, przeciez to nie rodzina nie musisz sie z nia meczyc :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziunka - współczuję [*].
Super, że Asia nawet w żłobku nocnikowa. A matki tak mają, że ryczą...
Polaa - ehhh różni są ludzi jak widać. Nie denerwuj się, szkoda Twego zdrowia.
A ja między pakowaniem do Was przyskoczyłam zobaczyć co się tu dzieje, lecę dalej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry