Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Kilolek z rodzinką ponoć pojechała gdzieś na weekend.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Łukasz nie żyje :-( [']
Najgorsze jest to że w necie zwalają na Owsiaka bo to było niedaleko Woodstock, ale przecież to bzdura, Łukasz nie pił/nie palił/nie ćpał złoty chłopak, miłośnik kolei, niewiadomo jak znalazł się na tych torach....masakra taki dobry chłopak!!! A jaki przystojny, takie ciacho:--
-(
Asia w żłobku podobno super, załatwiała się na nocnik (wróciła w tych samych majtkach i pampersów nie zużyła więc superaśnie), bardzo dobrze się komunikowała - zagadywała panie hihi, w pełni zintegrowała się z grupą, kilka razy podeszła do okna i wypatrywała mamy głośno ją wołając, ale za chwilę wracała i bawiła się dalej:-), jadła.... no samych pochwał się nasłuchałam :-) nie wiem po co rano ryczałam
Kuzynka mnie umówiła w końcu do koleżanki do salonu na jutro na manicure i pedicure a fryzjera mam w środę po pracy, A mnie nie pozna haha. Jeszcze muszę coś na kolację wykombinować...tylko nie wiem co![]()