• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ania swietnie to na pewno nie ale moze nienajgorzej:-D
a tam szpieg od razu:zawstydzona/y: po prostu co nieco mnie zainteresowalo :)
haha, najgorsze, ze jutro rano jak wroci z pracy musze "glupia" udawać, maili nie odczytalam, zeby nie bylo:-) widzialam tylko ze zarezerwowane:tak:
albo zadzwnie zaraz do Niego, ciekawe czy mi powie:-D

reklama
Ania swietnie to na pewno nie ale moze nienajgorzej:-D
a tam szpieg od razu:zawstydzona/y: po prostu co nieco mnie zainteresowalo :)
haha, najgorsze, ze jutro rano jak wroci z pracy musze "glupia" udawać, maili nie odczytalam, zeby nie bylo:-) widzialam tylko ze zarezerwowane:tak:
albo zadzwnie zaraz do Niego, ciekawe czy mi powie:-D

Pola, a jak to miał być wyjazd z kochanką ?? ;))))
Przepraszam za czarny humor :)

haha, agrafka o tym nie pomyslałam :))
ale juz wiem, ze ze mną:-D sam zadzwonil a ja mu powiedzialam na wstepie:
" Kurcze juz tyle tych wczasow szukamy i mnie to denerwuje. Nie obraz sie Kochanie, ze bez Ciebie ale kupilam. ":-D uslyszalam tylko: "ze co??" :)) no ale powiedzial mi, zebym sobie zerknela na jego poczte, przeciez juz to zrobilam-sobie mysle ;))

Witajcie,
mam dzis gina i juz nie moge sie doczekać.
Polaa a gdzie lecicie? pochwal się;-) ja mam jeszcze nadzieje na weekendowy wypad w Bory ale to juz piekna złota jesienia;-)
Ania musiało to zabawnie wyglądać;-)

My dopiero wstalismy ;D Juz od paru dni spimy do 9.30 :)

Pola a gdzie jedziecie? jak mozna zapytać? :) oj ja chcialabym zeby maz wszystko sam, ale On mnie zna i wie ze ja muszę sama wszystko. Ostatnie wczasy do Zakhyntos wybieralam dobry miesiąć a ile stresu sie najadłam przy tym, ze hej ;/ teraz sie z tego smieje ale wiem ze nastepnym razem było to samo. Mialam powtorkę z niewinną Krynicą jakby to conajmniej Honolulu było ;D

ale miałm noc i dzien nie lepszy się zaczyna...ból brzucha na @ i ból woreczka żólciowego :-( całą noc się zwijałam z bólu nad ranam usnęłam.leki na recepte nie działaja JUŻ :-( a tak długo mnie nie bolało i wczoraj atak...porównywalne z porodem...mam nadzieję że kamienie się mi nie zrobią ,bo jakieś tam złogi już mam :-/ i już 3 herbaty wypiłam i marchewke z rosołu i boli ciut mniej :-(

zaczęłam odpieluchowywanie... tylko 4 pary majtek to chyba za mało bo już 3 wyprane wiszą ...

przed sekunda piszac posta pytam się chcesz siku on ze tak i troche siknal w majtochy i reszte udalo się sadzajac na nocnik razem wylalismy do kibelka ale się cieszę huraaa!!!

Cleo do lekarza poszła, może by Ci leki zmienił skoro te nie pomagają. Co do odpieluchowywania to zycze powodzenia i cierpliwości. Ja tez myślałam nad tym w tym tygodniu ale cały czas gdzieś wyjeżdżamy. Może w nastepnym tygodniu...Musze się zaopatrzyc w więcej par majtek bo mam tylko 9...

Witam sie i ja :-)
kreski drugiej brak, wiec staranka nadal w toku ;-)

chociaz narazie mam 2 tyg leczenia - siadl mi kregoslup i dzis dostalam na niego m.in. Ketonal ;-( a w ulotce jak byk pisze "Lek moze utrudniac zajscie w ciaze" :-( ;-( Tak ze przewiduje niepredkie kolejne zafasolkowanie :-(
Milego popoludnia!

Witam sie i ja :-)
kreski drugiej brak, wiec staranka nadal w toku ;-)

chociaz narazie mam 2 tyg leczenia - siadl mi kregoslup i dzis dostalam na niego m.in. Ketonal ;-( a w ulotce jak byk pisze "Lek moze utrudniac zajscie w ciaze" :-( ;-( Tak ze przewiduje niepredkie kolejne zafasolkowanie :-(
Milego popoludnia!
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: że co????????????????? osz..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja pier... a ja cąły czas na ketonalu :(((( no to ładnie

nie to żbey było, ze ja znów przysżłam narzekac, wcale nie miałam zamiaru :(((((

edit: hehehe właściwie jak się dobrze zastanowię to dośc zabawne jest hehehe czerep mnie wczraj bolał wiec łyknęłam ketonal i posżlam na staranka hehehe no heca na 4 fajerkki a ja się stresuję czemu ja jeszcze w ciązy nie jestem hahahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry