kilolek
podwójna listopadowa mama
no i gorźnie było, bo mial po 3 lewatywy dziennie i środki przeczyszczające doustnie.no w koncu jestescie!!!!
jak go przeczyscili??? brzmi groznie
to jutro jestes ze swoimi uczniami?
Tak, jutro do pracy ale i ak bym jutro szla, bo dyrekcja nie wyraziła zgody na zwolnienie. Postawiła sprawe jasno - albo przyjdę albo nici z umowy więc A. miał o 5 rano wyjjechać z domu żeby mnie zmienić żebym zdążyła dojechać do pracy, a na piatekk mialam umówione koleżeńskie. Także dobrze, że nas jednak wypisali, bo mialam dużego stresa czy zdąże na 10 do pracy dojechać
w zasadzie nic szczególnego - z moczu, kału i krwi rózne badania ogolne, pasozyty, bakterie itp oraz testy alergizne ogolne i 3 panele. Pierwszy podstawowy jjuz mamy na takie rzeczy jak kilak ryb, jajka, mleko, rózne mąki i nie pamietam co tam jeszcze ale nic nie wyszło, dlatego zrobili 2 kolejne i to one maja byc za 2 tygodnie oraz test na celiaklie. I jeszcze cos z krwi robbili na jakies 2 choroby ale nie zapamietalam. Poza tym innych badan nie bylo, kazlai do poradni gastroentrologicznej sie zgłosić i diete dali bogatoresztkowa bez dyni, marchwi i banana i zwieszksyzc ilosc laktozy i tyle :/ a poza tym wszyscy uważają że to zatwardzenia wtórne na skutek urazu tzn zlego doswiadczenia z kupaEch wiedziałam że zapomniałam : Kilolku to dobrze ze jesteście już z powrotem! Jak Michał to zniósł i jakie badania mieliście?
a Michał znosił to strasznie, bo ciagle ktos mu w dupce grzebał albo ogladala albo cos wkladal a to dla niego straszny stres. Do tego bylismy na oddziale zakaźnym gdzie nie wolno wychodizc z pokoju pokoik maleńki i klaustrofobbi oboje dostawalismy. Szpital obskurny, niesamoowicie zpauszczony i znaiedbany, personnel niemiły (pielęgniarki, bo lekarze bardzo dobre wrażenie na mnie zrobili choc spodziewalam sie wiecej) ale po raz pierwszy miałam swoje łózko i swoją łazienkę!! obskurne, bo obskurne ale zawsze
Ostatnia edycja:

smutno, cicho... Gonia też przygaszona, płakała po wyjściu z sali Hanki, ja w aucie ryczałam... Ehh