• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

no jutro rozpoczecie roku :((((

Martolinka tak mnie mocno kusilo rozowe body ale nie chcialam zapeszyc i wybralam uniwersalne zielone :)))

ciekawe co u kilolka???

Martolinka spokojnie moglam zostac na obiad bo moj malzonek dostal telefon i pojechal o 17 do roboty grrrrrrrr. Rece opadaja z bezsilnosci :((((

reklama
dziś Igi przeszedł samego siebie obudził się o 4:50 już widnawo się zaczybało robić...nie było sposobu żeby usnął .około śmieciara przyjechała i to już był całkowity koniec leżenia ze mną w łożku.Boże...o 9 na siłę go wziełam do łożka dałam cycka i spał prawie do 12 ze mną..jestem nieżywa...pozniej nadrobię

zjadł 1,5 naleśnika hip hip hura :-)

4:50:szok: chociaż ja ostatnio nie miałam lepiej ech.

A tak dziewczyny wstają 6, 6:30, zależy jak głośno krzątam się po domu;-) Kiedyś spałyśmy nawet do 10 w weekendy, a w tygodniu do 8, ale po pierwsze ledwo się wyrabiałam, a po drugie dzień był krótszy i teraz jakoś lepiej się czujemy jak wstajemy raniutko i na luzie.

Asia odleciała w sekundę i bardzo dobrze, bo przynajmniej nie zasnęłam;-) niestety długo nie potrwało samodzielne zasypianie w łóżeczku, mała zamiast spać wariuje i się bawi więc wróciłam do usypiania u siebie.
No. A teraz obcięłam kotu pazury, muszę powiesić pranko i zrobić sobie kolację ;-)

Hej Laseczki!

dzieki za wszystkie kciuki, poprosze je rowniez za miesiac ;-)

dzis dostalam porzadna @ wiec raczej nic z tego(chociaz znajac mnie to rano test zrobie - w koncu to z Tomkiem mialam krwawienie a juz w ciazy bylam :-) a ze testy mam w zapasie....to same wiecie hehehhe
no ale trzeba sie dalej do pracy brac i moze co w koncu sie co wykluje ;-)

jednak stwierdzamy, ze lepiej miec "wpadke" bo to sie czlowiek dowiaduje juz w trakcie, a nie tak siedzi i czeeeeka ;-) hehehe
milego wieczorku! :-)

Jesli chodzi o drugiego potomka to tez chcialabym wpasc, bo chyba nigdy dobrego momentu nie trafie

Za namowa Martolinki (sama jakos na to nie wpadlam) zrobilam przeglad uzebienia mojego synka i co.... juz wiem skad ten katarek zielonkawy wszystkie 5 poszły w ruch razem grrr biedne dziecko, dwie lekko przebite, trzecia w bolach i fiolecie, a czwarta wielka gulaj :(((((

Etna tylko o te wpadkę nie tak łatwo:tak:
A mi sie dzis nie chce spac.. mam ochote na kukurydze w kolbie ale szkoda mi M wysylac wiec mu odpuszcze;-)
Powiem WAm ,że widac mi juz brzuszek wieczorami , po całym dniu , taki troche wzdety. Dzis znajoma kasjerka mnie zobaczyła i pogratulowała a nic nie mówiłam;-)

Etna, sama zrobiłaś przegląd Pawełkowi? Kurcze,moja mi nie da..a interesują mnie te górne piątki, bo dolne już są (nawet nie wiem kiedy)..
Lotka - co się odwlecze...trzymam kciuki za następne próby!!!:-)

Hej dziewczyny, jestesmy w domu, niedawno zjechalismy (mielismy siedziec do piątku al nas "wyrzucili"). Nic a nic nie jestem mądrzejsza, choć część wyników ma być dopiero za 2 tygodnie tyle tylko, że Michał przeczyszczony dokładnie

reklama
Etna, sama zrobiłaś przegląd Pawełkowi? Kurcze,moja mi nie da..a interesują mnie te górne piątki, bo dolne już są (nawet nie wiem kiedy)..
Lotka - co się odwlecze...trzymam kciuki za następne próby!!!:-)
sama, sama wsadzilam palce w paszcze skorpiona i mam za swoje (tylko troche mnie pogryzl)
sadzam go sobie na kolanach buzka do siebie
przyciagam do pasa
nogi zwisaja, a glowka na kolanach i oczywiscie pod lampa
wydurniam sie, szczuje patyczkami, glupotami, wkladam palce starajac sie cos wymacac i wypatrzec
pawel tez miedzy czasie robi mi przeglad uzebienia , nosa, oczu, .....
teraz juz wiecie czemu tak dlugo z tym zwlekalam :(((
Hej dziewczyny, jestesmy w domu, niedawno zjechalismy (mielismy siedziec do piątku al nas "wyrzucili"). Nic a nic nie jestem mądrzejsza, choć część wyników ma być dopiero za 2 tygodnie tyle tylko, że Michał przeczyszczony dokładnie
no w koncu jestescie!!!!

jak go przeczyscili??? brzmi groznie

to jutro jestes ze swoimi uczniami?

Ja dalej jestem sama, a moj mąż miał dzisiaj wczesniej skonczyc i zerwalam sie szybko od martolinki, oj ci faceci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry